- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 124.983
- 598
- 36
Allah korktuğuna uğratmasın canım güzel çıksın inşallah sınuçlarınKızlar merhaba
Endoskopi on raporunda
Antrum mukozasinda hiperemik ve ödemli bulundu yaziyor resimdedw kırmızı leke gibi görünüyor esime şüpheli lekeden parça alindi patolojiye gönderilecek 20 25gun sonra cikar sonuç demiş çok stresli ve gerginim
Hiperemik kanli demek
Sen herseyi kafaya takan biri misin normalde biliyosun ulser falan stres hastaligi belkide cok kurdun kafanda döndurdun bazi meseleleri o da midene vurdu.parcanin kanli olmasi seni korkutmasin bana da idrar yollarinda kanli iltihap var demislerdi ilk basta cok korktum ne demek kanli falan sonra iyilestim yani kelimeler seni korkutmasin rutinini yasamaya calis anneni gelmesi iyi olmusSağol canım annem geldi konuştu sakinlestirdi ama acaba bi suphe beynimde
Aynen biliyorum bi kaç haftadır arada agzima kan kokusu geliyirdu kan ilacindan dedim 4gundur içmiyorum dün yine kokuyu hissedince panik olmustum
Geçmiş olsun lotus Allah şifa versin temiz çıksın inşallahKızlar merhaba
Endoskopi on raporunda
Antrum mukozasinda hiperemik ve ödemli bulundu yaziyor resimdedw kırmızı leke gibi görünüyor esime şüpheli lekeden parça alindi patolojiye gönderilecek 20 25gun sonra cikar sonuç demiş çok stresli ve gerginim
Hiperemik kanli demek
Canim cok gecmis olsun, ben simdi gordumKızlar merhaba
Endoskopi on raporunda
Hiperemik kanli demek
Fazlasıyla çok takıyorum elimde değilSen herseyi kafaya takan biri misin normalde biliyosun ulser falan stres hastaligi belkide cok kurdun kafanda döndurdun bazi meseleleri o da midene vurdu.parcanin kanli olmasi seni korkutmasin bana da idrar yollarinda kanli iltihap var demislerdi ilk basta cok korktum ne demek kanli falan sonra iyilestim yani kelimeler seni korkutmasin rutinini yasamaya calis anneni gelmesi iyi olmus
Cuma cezali yazıyorum sana da birde sıvı falan tüket en azından spor da yok ya belki faydası olur.Ben cok fena cislar yedim oyle boyle degilYarin 10.000 cezami cekebilir miyim Cemoos
Sabah
1 dilim ekmek 1 dilim kasar
Ogle
kurutulmus domatesli sandvic + salata
Aksam
Corba, biber dolmasi, sebze
Aksamdan sonrasi cissss
Ya ben ise baslayinca hersey kotuye gidiyor, gecen hafta ne guzel sporumunda yapiyordum diyetime de uyuyordum. Ne yapacagim bilmiyorum
Su tamam
Spor yok
Cemoos
Chocolita
Benim menüm nasılCuma cezali yazıyorum sana da birde sıvı falan tüket en azından spor da yok ya belki faydası olur.
Hafta sonu çok dikkat edelim neyse ki 3 gününüz var önümüzde
MikimmilBenim menim nasıl
Kötüyü düşünme canim yoktur ins hicbirsey.Sağol canım annem geldi konuştu sakinlestirdi ama acaba bi suphe beynimde
Aynen biliyorum bi kaç haftadır arada agzima kan kokusu geliyirdu kan ilacindan dedim 4gundur içmiyorum dün yine kokuyu hissedince panik olmustum
Gözlerime inanamıyorummerhaba bebişler
9.00
1 duble şekersiz türk kahvesi
11.30
1 kırmızı elma
15.30
1 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
18.30
4 ızgara köfte
2 kaşık yoğurt
2 köz biber
1 köz domates
1 kase salata
1 parça pide
normal düzene geçtim bugün. Artık taşkınlık yok
su 2 lt
spor çocuklar hasta ama yapıcam inşallah cezam var zaten
ne olduğunu anlamadım ama inşallah güzel sonuçlar çıkar canım. şimdiden korkutma kendiniKızlar merhaba
Endoskopi on raporunda
Hiperemik kanli demek
ağlama diye yedimGözlerime inanamıyorum
Şu parça pide de olmasa ağlayacaktim düşün
Denizin metabolizmasi topikteki herkesin metabolizmasinin toplam hizindan daha hizlidirGözlerime inanamıyorum
Şu parça pide de olmasa ağlayacaktim düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?