Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Bende az zararla kalktığımı düşünüyorum bakalım menüyü yazarken çok olacakmı bilmiyorum ama gerçekten öyle onu düşünsek hep az yeriz zaten

Çok geçmiş olsun canım. Tabiki düşünülmüştür ama o riski beklemek yerine annen kaç yaşında bilmiyorum tabi ama rahimi almayi düşündü mü doktorlar hiç. Madem öyle bir risk var.
Benim annemde yakın zamanda meme kanseri tedavisi gördü. Memesinin biri alındı tedavide son ayları sonrası kontrol gözetim altında duracak hep cokk sıkıntılı gerçekten sonucu beklemek ayarı tedavi süreci ayrı yoruyor insanı.
İns rabbim korktuğunuzla imtihan etmesin çıkmaz annende hiçbir zaman bu hastalik

Yaa halen devam ediyor mu açık lise kayıtları ben donem başında olup bitiyor sanıyordum.
Evet pandemi dönemi ne kadar çok mezun oldu

Sağol canım .
Ya hem özele hem üniversite hastanesi gidiyor 2 doktorda almıyor rahmini.
Çok istedik riske atmayalım diyoruz ama yok almıyorlar.
Zaten menopoza girdi,bebek ihtimali de yok.
Size de çok geçmiş olsun inşallah anneciğin biran önce sağlığına kavuşur

Yaa halen devam ediyor mu açık lise kayıtları ben donem başında olup bitiyor sanıyordum.
Evet pandemi dönemi ne kadar çok mezun oldu
Pazartesi son diye biliyorum 16 Şi demişlerdi
Eylülde başlıyor Ekim'de bitiyor
Bence erteleme başla.
Evraklar kolay bir saatte kayıt olursun.

Tabi vardır bir bildikleri demekki. Korkmayın canim erken teşhis gerçekten hayat kurtarıyor. Annen hep kontrol altindaymis ins öyle birşey olsa bile çabucak atlatır

Pazartesi son diye biliyorum 16 Şi demişlerdi
Eylülde başlıyor Ekim'de bitiyor
Bence erteleme başla.
Evraklar kolay bir saatte kayıt olursun.
Dur bı heyecanlandim akşam bakiyim neler lazımmış yarın gidebilirsem gidiyim

Benim eltimin 44yasinda aldilar rahmini ailesinde kanser öyküsü çok olduğu için riske atmadilar ama çok zorlandi ameliyat sonrası toparlanması uzun sürdü Rabbim bütün hastalara şifa versin

Geçmiş olsun leylak o bel ağrısıyla nasıl misafir ağırlayacaksin. Çok yorma kendini
Sagol canim kahvaltiya komsularimi cagirmistim gece 3 te yattim sabah 7 de kalktim okula cocugu birak evi toparla sofrayi hazirla derken yoruldum keske akilli saati taksaydim epey adim atmisimdirbel agridi bi kac aydir var kilo kaynakli diye dusunuyorum ama regl zamanlari zirveye cikiyor insallah kilo verirsem belki o da duzelir
Allah gözünü doyirsun seansideniz cok ince ve zeka fiskiran espirilerin var sen kova burcu musun ya da ikizler ?
Yani kaçamak 2 kez yapabilirsin ama her seferinde 10 bin adim atmaliyiz oyle mi?
Selam millet
Ben bugün 10 gibi çıktım evden.
Normalde tek öğünümu geç yiyordum.
Bugün yoruldum simit çay yaptım
Muhtemelen iki öğün olacak
Şerefinize...
Eki Görüntüle 3316628
Çayin rengi ne kadar güzellll afiyet olsun

Pembe Lotus gecmis olsun canim yeni mesajlari okumadim henüz patoloji raporu cikana kadar bu 10 gun icinde kendini yipratma o sürec saglam insani hasta eder kötü bi lezyon oldugunu sanmiyorum suphe olsa soylerlerdi her parcayi patolojiye gondermek zaten prosedurun bir parçasi

Kızlar beni bugün affedin doğru düzgün beslenemedim spor yapacak mecalimde yok sanırım bi kac gün spora ara vereceğim diyetime devam edeceğim
Canım bende şimdi okudum çok üzüldüm inşallah tertemiz çıkacak sonuçların buraya gelip haber verince kutlama yaparız inşallah. Dualarım seninle.

Sabah
Sütlü kahve

Öğlen
Ekmeksiz tavuk döner yanında marul, turşu ve çok az patates kızartması vardı
Ayran

Ara
Türk kahvesi
3 hurma

Akşam
1 kase salata
Mantarlı biberli tavuk sote (7-8 kaşık kadar)

*İçim dışım tavuk oldu bugün okulda tavuk döner günüydü kantinden yenebilecek doyurucu o vardı
Su : 2 litre üstü

Sağol canım annem geldi konuştu sakinlestirdi ama acaba bi suphe beynimde
Aynen biliyorum bi kaç haftadır arada agzima kan kokusu geliyirdu kan ilacindan dedim 4gundur içmiyorum dün yine kokuyu hissedince panik olmustum

Kimisinin peyniri hakkaten cok kotu kokuyor varyaa ama bizimkiler yapinca komsularimiz cok seviyor kayserililer falan var bizden hep gelip eritme peyniri alirlar

Kete miiii offf ben hic yapmadim baya zor bisey o ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…