boşver zaten detokslar geçici önemli olan kalıcı sağlıklı beslenme yolları sonuçta ömür boyu detoks yapılmaz. ben genelde kaçırdığım günün ertesi günleri yapıyorum toparlamak için. aslında o yüzdende yıllardır hep aynı kilolardayım. detokslar biraz benim kurtarıcım gibi. yoksa çok kilo almaya müsait bir yapım var. alır giderim yaniYa cok iyi canim maşAllah o zaman her bunyede etkisi farkli oluyo bu tarz detokslarin bana yaramiyo ama net kac kez niyetlendiysem cok kısıtlı detokslar hep ters tepti en iyi yol bildigin yol diyip 2 ya da 3 ogun yiyorum ben
Bugün rahatsızdım canım. Tansiyonum yükseldi. Öğleden sonra işe gelebildim.Bu kadar aç kalarak verilen kilolar bana kalıcı gelmiyor açıkçası çünkü ben de sonrasında bi yeme ataklari oluyor illa böyle az yersem dikkatli ol canım
çok geçmiş olsunMerhabaCemoos çok ama çok ağır grip olduğum için dün ilaçları içip iyi olmayı beklerken uyuyakalmışım çok özür dilerim
Dün diyet beslendim ama spor yapamadım
Çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canımMerhabaCemoos çok ama çok ağır grip olduğum için dün ilaçları içip iyi olmayı beklerken uyuyakalmışım çok özür dilerim
Geçmiş olsun lady bu grip sürekli tekrarlıyor bende de öyle oldu.MerhabaCemoos çok ama çok ağır grip olduğum için dün ilaçları içip iyi olmayı beklerken uyuyakalmışım çok özür dilerim
Aynen oyle korumada alinan bi kac kilo icin mantikli benim gibi verilecek 10-15 kilosu olana gore degilboşver zaten detokslar geçici önemli olan kalıcı sağlıklı beslenme yolları sonuçta ömür boyu detoks yapılmaz. ben genelde kaçırdığım günün ertesi günleri yapıyorum toparlamak için. aslında o yüzdende yıllardır hep aynı kilolardayım. detokslar biraz benim kurtarıcım gibi. yoksa çok kilo almaya müsait bir yapım var. alır giderim yani
Gecmis olsun canim ben daha herkesin menulerine cok hakim olmayinca surekli boyle yiyorsun sandim her zaman ayni olmuyo tabi duzenler degisiyoBugün rahatsızdım canım. Tansiyonum yükseldi. Öğleden sonra işe gelebildim.
Öğlene kadar birşey yiyemememin nedeni rahatsız olmam. Genelde sabahları kahvaltı yapıyorum. Sağolasın.
Geçmiş olsun delfi limonlu su tansiyonu biraz düşürür aklında olsun.Bugün rahatsızdım canım. Tansiyonum yükseldi. Öğleden sonra işe gelebildim.
Öğlene kadar birşey yiyemememin nedeni rahatsız olmam. Genelde sabahları kahvaltı yapıyorum. Sağolasın.
Teşekkür ederim.Aynen oyle korumada alinan bi kac kilo icin mantikli benim gibi verilecek 10-15 kilosu olana gore degil
Gecmis olsun canim ben daha herkesin menulerine cok hakim olmayinca surekli boyle yiyorsun sandim her zaman ayni olmuyo tabi duzenler degisiyo
Ben artık şunu diyorum bence bu şekilde beynimi uyarıyorum yiyeceğim şeyin kalprisini düşünüyorum..bunu diyorum bir kaşık yesende 10 kaşık yesende aynı lezzeti alacaksın az yersen bir tarafın eksilmeyecek aklında kalmayacak kilo da almayacaksınGün saatim yaklaşıyor
Önce gözümü doyur Allahım çok yemiyim amin
Çok da kalın değil aslında eşim ilk defa elimi tuttuğunda şey demişti çocuk eli gibi ellerin varParmakların incecik olurmuş.
Çok şeylerOoo kolay gelsin ne dikiyorsun
Hep gülelim inşallahyaaa sabah sabah iyi güldürdün beniAllah başka dert vermesin
Teşekkür ederimNe dikmiyor ki. Nur Yerlitaşin ikinci şubesi maşallah minikime
Allah kolaylık versin dikiş eğitim aldın mi kalıbı falan nasıl çıkarıyorsun bende kıyafet dikiş işleri çok hoşuma gidiyor ama hiç cesaretim yok dikiş kursuna da fırsatım olacak mi meçhulÇok da kalın değil aslında eşim ilk defa elimi tuttuğunda şey demişti çocuk eli gibi ellerin var
Çok şeyler
Hep gülelim inşallah
Teşekkür ederim
Bunu dün dikmistim bugün yakasını yaptım bugün de pijama takımı diktim ama bitmedi az kaldı onu da yarın akşam atarım Eki Görüntüle 3316746
Şu gördüğün sweati çocuğun olam kıyafetini kalıp olarak kullandım kestim ilk üst kesimim gayet iyi çıktı:)Allah kolaylık versin dikiş eğitim aldın mi kalıbı falan nasıl çıkarıyorsun bende kıyafet dikiş işleri çok hoşuma gidiyor ama hiç cesaretim yok dikiş kursuna da fırsatım olacak mi meçhul
inşallah burda gidicek hepimizin fazla kiloları yaza hepimiz fit olucaz tek tekAynen oyle korumada alinan bi kac kilo icin mantikli benim gibi verilecek 10-15 kilosu olana gore degil
Gecmis olsun canim ben daha herkesin menulerine cok hakim olmayinca surekli boyle yiyorsun sandim her zaman ayni olmuyo tabi duzenler degisiyo
Şu deme öyle valla heveslenirim aslinda dikiş yaptığım bi dönem kızımın pantalonundan kalkıp çıkarıp dikmisligim vardı tabi ilk deneme için çok fena sayılmazdi önce bi dikiş makinemi bakım yaptırayım belki niyetlenirimŞu gördüğün sweati çocuğun olam kıyafetini kalıp olarak kullandım kestim ilk üst kesimim gayet iyi çıktı:)
Pijama eşofman gibi şeyleri evde kıyafetleri kullanarak kesiyorum kumaş pantolon için kalıp kullanıyorum
Öğrenince kolay aslında ve çok zevkli :)
bende çok meraklıyım yaaa dikişe çok severim ama benimde deneyimim yok. küçükken sindy bebeğime kıyafetler dikerdim hep. ne keyifli. ama bigün iş hayatından ev hanımlığına geçersem bi makina alıp sırf hobi olsun diye yapabilirim. seninde ellerine sağlık canımŞu gördüğün sweati çocuğun olam kıyafetini kalıp olarak kullandım kestim ilk üst kesimim gayet iyi çıktı:)
Pijama eşofman gibi şeyleri evde kıyafetleri kullanarak kesiyorum kumaş pantolon için kalıp kullanıyorum
Öğrenince kolay aslında ve çok zevkli :)
Ban yedim canım ben ban beslendimDevitamini
Berrfeelinda galiba diyet beslenmedim demiştin dimi?
S succulentt
MissPeaceful kızlar menü egzersiz su bildirimleri eksik Çarşamba günü için.
Belki ben görmedim bı beni aydınlatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?