- 18 Aralık 2018
- 2.505
- 8.744
- 158
Öğlen 2 de kahvaltı yapıyom ya ssvgsgshsSabahda geç geliyor
Ben yarın çocuklarla yaparım kursa gideceğimÖğlen 2 de kahvaltı yapıyom ya ssvgsgshs
Anladım sen 2 seviyonÖğlen 2 de kahvaltı yapıyom ya ssvgsgshs
Bende baya kosturcam gelir yatarım sonra kalkar yerimBen yarın çocuklarla yaparım kursa gideceğim
Hiç aklıma gelmemiştiAnladım sen 2 seviyon
Aralıklı oruç mu yapıyorsun şaka bi yana 2 de kahvaltıHiç aklıma gelmemişti
Bence doğru tespit svgxgdhd
Bende bulunmuyordumAşşırı heyecan yaptım uzun zamandır kk ya girmiyodum dahası takımlarda bulunmuyordum ciddili anlamda
İyi geceler canımBen gidiyorum herkese iyi geceler yarın 22.20 de burda olurum inşallah
Evet topige 90 girdim 95 çıkmıştımBende bulunmuyordumhatta bundan önceki diyet konumu o yüzden açmıştım. Zorunlu topikler de yapamıyorum ben baskıya gelemiyorum serbest birakmak lazım motive olsak yeter vs. Sonuç benimle beraber herkes kilo alıp dağıldı burayi açtık açalı rayına oturduk
İyi geceler canım
İlk sayfada okudum öyle bi maceran olmuşBende bulunmuyordumhatta bundan önceki diyet konumu o yüzden açmıştım. Zorunlu topikler de yapamıyorum ben baskıya gelemiyorum serbest birakmak lazım motive olsak yeter vs. Sonuç benimle beraber herkes kilo alıp dağıldı burayi açtık açalı rayına oturduk
İyi geceler canım
35 olsun bizi zayiflatCho benim hedefi 50 yap daha çok başınızda durup kırbaçla kovalayayim avxbxbxbhx
50 li olunca da kilo koruma yapicam 6 ay agzgzgzhzh35 olsun bizi zayiflathafta da gram veriyoruz hedef kiloya zor varırız biz
50 yaptımCho benim hedefi 50 yap daha çok başınızda durup kırbaçla kovalayayim avxbxbxbhx
Merak ettim bu topigi açali ne kadar oldu ve kaç kilo verdin?Bende bulunmuyordumhatta bundan önceki diyet konumu o yüzden açmıştım. Zorunlu topikler de yapamıyorum ben baskıya gelemiyorum serbest birakmak lazım motive olsak yeter vs. Sonuç benimle beraber herkes kilo alıp dağıldı burayi açtık açalı rayına oturduk
İyi geceler canım
Daha uyumadinmi kizİyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?