- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 124.983
- 598
- 36
Teşekkür ederim canım ben de sizleri tebrik ediyorum bakamadım daha sonuçlaraOhh tıkır tıkır gidiyor kilolar tebrik ederim
Sweetcim geçmiş olsun çok merak ettik seni hepimiz hastayız ya 4-5 günde geçmedi bol bol dinlen canım.Kızlar kusura bakmayın sabah tartıldım ama şimdi atıyorum. Fena hastalandım hala toparlayamadım. Hafta sonu saldım haliyle 150 gr vermişim
Geçen hafta 80.75
Şimdi 80.60
Cemoos Chocolita
Eki Görüntüle 3314777
Çok geçmiş olsunKızlar kusura bakmayın sabah tartıldım ama şimdi atıyorum. Fena hastalandım hala toparlayamadım. Hafta sonu saldım haliyle 150 gr vermişim
Geçen hafta 80.75
Şimdi 80.60
Cemoos Chocolita
Eki Görüntüle 3314777
En azından kilo vermişsin bu hafta direnç hostermissin aslında kaçamak falan da yapmadın üzülme.Neyse ben cezaları yapayım
İnşallah. O kilolar gidecek. Aslında ben daha az kilo gelirdim de kabız oldum o yüzden böyle çıktı.En azından kilo vermişsin bu hafta direnç hostermissin aslında kaçamak falan da yapmadın üzülme.
Biraz sıvı detoks ve cezalarla bu hafta halledersin canım.
Haftada bir bitki çayı iç bana kayısı baya etkili oldu ama azalttım ben haftada bir içiyorumİnşallah. O kilolar gidecek. Aslında ben daha az kilo gelirdim de kabız oldum o yüzden böyle çıktı.
Çok geçmiş olsun canım dünde yoktun. İyi ol daKızlar kusura bakmayın sabah tartıldım ama şimdi atıyorum. Fena hastalandım hala toparlayamadım. Hafta sonu saldım haliyle 150 gr vermişim
Geçen hafta 80.75
Şimdi 80.60
Cemoos Chocolita
Eki Görüntüle 3314777
İçeyim. Akşamlalrı 1 fincan demleyeyim.Haftada bir bitki çayı iç bana kayısı baya etkili oldu ama azalttım ben haftada bir içiyorum
Bende beklemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?