Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

bu arada yürüyüş yapamam ben çoğunlukla
evde günde yarım saatle eliptic olarak başlayıp arttırmayı düşünüyorum

"delfinia" ismini yunustan esinlenerek bulmuştum. Telaffuzu ve anlamı hoşuma gitti.
delfinia yunus anlamında bir kız ismi imiş. Türkçe kız isimlerinde de "delfina" yunus anlamında imiş.
benim nickimin hikayesi de çok anlamlı. adım deniz bu kadar da yaratıcıyım

Günü güzel bitirmissin canım afiyet olsun
Acıktım hurma ve fıstık yedim
Keşke biraz daha geç saate biraksaydin canim. Ama kötü bir atıştırmalık değil yine de afiyet olsun
Yaaa güzelmiş
Rica ederim Instada bi sayfayi takip ediyorum belki bileniniz vardir Zulosun tarifiydi. Kuzenim 1 ayda 8 kilo vermis bu tarif ve sporla
Bende takip ediyorum o kadını tarifleri süper gerçekten
Hadi hayırlı olsun başlangıcın canimm

Hoş geldin formundasin beybi

Her gün 10 bin atılır mı dün 5 bun yapayim diye kocamı çarşıya çıkardım somayi 2 kere turlasam 7 bin eder zaten
Ama gerçekten tutuyor insanı. Sen şimdi bunu yap o yaktığın kaloriye kıyıp da yiyemeyeceksin. Emek var çünkü. Ben şahsen daha adımları atmadan bugün bir fikrin başını ezdim

Ben ilginç nick ararken buldum :)) yazık ölen Taha duymaz var ya onun fotoğrafının altına yazmışlar bunu tenceresiz kaldim anne diye
.hiç aklına gekmez insanın onun vesilesi ile aldım bu nicki sonra 6 Şubat depreminde toprak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…