Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Sismaniye G gelgor tebrik ederim çok güzel sonuçlarınız

Uyku tutmadı. Bende listeye gireceğim. Yarın tartı atarak Başlangıç yapmak istiyorum. Yeni güzel şeyler olsun istiyorum ️ Düşünürken bile heyecan basıyor. İnşallah bu sefer daha sağlam olur

Hepsine cevap yazmayayım tek tek sen biliyorsun zaten ben de yıllarca arkadaşlarıma benzer şeyleri yazdım.

Kilodan ibaret değiliz dedim yaptığımız başka şeyleri dinlediğimiz bir şarkıyı okuduğumuz kitabı paylaşalım dedim hepimizin kendimize has güzellikleri var.

Yeme bağımlılığından çıkarken meşgul olduğumuz şeyleri çoğaltmak bize çok iyi geliyor.
Ben Bismillah deyip başladığımı söylemiştim sana kızlara da demişua olayım.

Öyle yol uzun diye düşünmüyorum 30-40 kilo var vs deyip gözümde büyütmüyorum.
Sadece günümü haftamı planlıyorum bu kadar.

Sana da bana da kolay gelsin hep yanındayım yanımda olduğunu da biliyorum

Ay sorun olursa sıkıntı değil chocom şaka yaptım ben beni atmayın yeter yaparım cezaları falan

Toplamı düşünmeden başlayınca daha iyi oluyor bonusum. Diyordum 20 kilom var nasıl olsa veremem en ufak kaçamakta bırakıyordum. Şimdi verdiğim 100 gr bile gözümde çok kıymetli geliyor

Chocolita ellerine sağlık canım, ne güzel kelimelere dökmüşsün hislerini, duygularımıza tercüman olmuşsun. Aynı duyguları paylaşıyorum. Sevgilerimle.

Kolay gelsin bonusum Rabbim kolaylaştırsın hepimiz için sende yapabilirsin. Dediğin gibi her zaman yanındayım her durumda seni anlayacağım. Dün bayağı yazmışım doldum çünkü

Evet çok ince. Hamuru fırından alıyoruz 5 hamurdan 2 tepsi yapıyoruz her tepside 20 dilim oluyor en az. Yani 1 hamurdan 8 dilim çıkıyor 2 dilim de yaklaşık çeyrek ekmeğe tekabül ediyor.
Açık söylemek gerekirse benim vermem gereken 5-10 değil 50 kilo var dolayısıyla belki süreç birkaç yıl alacak. Kendimi bezdirmek istemiyorum. Ben normalde de her yemeğin yanında salata tüketen biri değilim mutsuz olacağım şekilde yemek yersem sürdürülebilir olamam. Mesela canım çikolata mı çekti bir parça yiyorum, tatlı mı çekti bir çatal yiyorum. Çünkü aksi takdirde 2 ay bile diyet yapamam. Yavaş olsun ama istikrarlı ve sürdürülebilir olsun.

Evet ya. Önceden öyle değildim ama sabit gelince ya da az verince ciks yeterli gelmiyordu bana bırakmak için sebepti belkide
Aynen canım. Tartı odaklı değil de hafif hissediyor muyuz farkı görebiliyor muyuz buna bakmalı
Çok da iyi yapıyorsun biz menülerde dengeye bakıyoruz. Sağlıklı bir menü için Karbonhidrat fazla mı kaçmış, şekerli yiyecek ne ölçüde tüketilmiş. İlk sayfada diyet dışı listemiz var. Hepsinden yenebilir. Ama ölçü önemli biz de ona bakarız. Kıtlık bilincine girmemek kendi alanını belirlemek dediğin gibi çok önemli

Ay sorun olursa sıkıntı değil chocom şaka yaptım ben beni atmayın yeter yaparım cezaları falan
Yo düşününce haklısın izin süresince sadece menü göndermeme değilde diyete de bir süre izin gibi algılıyorum. Dönüşte egzersiz cezası yine olabilir çünkü toparlamak gerek. Aylık sonuca cumartesi bakarız. -900 gram vermiş olmalısın ki başlangıcınla fark açılsın. Ama bunun içinde izinden kalan ödemde var öyle düşün. Yani dikkatle kolayca gidebilir

Evet, kesinlikle. Ben de ne yazık ki hiç bilinçli bir yiyici değilim eti çok sevmem, salata çok tüketmem, pek su içmem bakalım inşallah sağlıklı şekilde zayıflarım

Sen aç kalmışsın ama ortada yemek yok gelgörr nasıl dayandın canım. Fazla zorlama kendini

Su kadına da bir şans verin derim , Eleni Fit YouTube kanalının adı. Son 15 dakika kızım kucağımda olmak üzere her ne kadar her hareketi yüzde yüz yapamasam da yarım saat yaptım . Canınız hareket istemiyorsa özellikle akşamları yoga vs de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…