Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Hayırlı geceler
Kahvaltı
Dört dilim tost ekmeğinde iki tane tost
Sivri biber ve 2 tatlı kaşığı şekersiz erik marmelatı

Ara öğün yok

Akşam yemeği üç küçük parça etli ekmek salata ve ayran
1.5 lt su
6256 adım yürüyüş
Chocolita Bonus

Afiyet olsun
4 dilim ekmekten fazla karbonhidrat diyet dışı olarak değendirilir. Adımın görüntüsü varsa ceza egzersizi olarak sayabilirim

Merhabalar

11:00
Çeyrek ekmek
Menemen ve peynir çeşitleri

18:30
2 dilim pırasalı kömbe

Yemekten birkaç saat sonra bir parça kare bitter çikolata yedim
Keşke börek 1 dilim olup salatayla desteklenseydi. Hamuru ince miydi?
Menülerde çorba ve salataya yer açmaya çalışalım kızlar
Tabiki var şimdi ben uyarı almadım değil mi?
Yok hayır. Uyarı ceza egzersizi tamamlanmadığında (mazeretsiz) ve aylık sonuçta hiç kilo verilmediğinde gelir

Kısır üstüne poğaça olmayaymış iyiymiş berfim. Tam buğday olması biraz yumuşatır gibi ama büyük bir poğaça mıydı?

Uyku tutmadı. Bende listeye gireceğim. Yarın tartı atarak Başlangıç yapmak istiyorum. Yeni güzel şeyler olsun istiyorum ️ Düşünürken bile heyecan basıyor. İnşallah bu sefer daha sağlam olur

Neden yapamayalım ki. İsteyince neden olmasın. Bütün her şeyden yeterince yedik. Bildiğimiz aynı tatların üstünden yıllarca fazla fazla geçtik. Zaten tadını biliyoruz. Bir çatal da aynı, 10 çatal da aynı. İstesek veririz bu kiloları. Neden olmasın. Açlığa da gerek yok. Çorba ve salatayı arttırıp diyet dışı yiyeceklerden Hamur işinden kısalım. Protein alalım olabildiğince. Ekmeği azaltarak devam edelim ve sonra zaten boşuna yediğimizi anlayalım

Kasmayalım. Kıtlık bilincine girmeyelim. Severek isteyerek heyecan duyarak yapalım. Kaçmayalım. Çok istediğimiz bir şeyse tadına bakalım. Ama sağlığımız için kısalım. Kendimizi görmek istediğimiz hale gülümseyelim

Her yaştan kadınız. Bunu bu yaşta yapmayacaksak ne zaman yapacağız. Daha kaç yıl geçecek. Geçince bugünkü hevesimiz kalacak mı. Dertlerimiz aynı olacak mı.

Kendimize sarılalım. Öyle güzel kadınlarız ki. Kendi ellerimizden öpelim. Böylece bize hak ettiğimiz değeri göstermeme hakkını herkesten almış olalım. Beklentimiz bizi yaralamasın. En güzelini verelim kendimize. Çünkü bu kadın bunu hak ediyor. Öyle bir sevdirelim ki sağlıklı yaşamı, hareketi, dünyanın en güzel değişimine heyecanla gitsin. Yumuşak davranalım. En ince davranışı hak ediyor çünkü. Dinleyelim. Sessizlik çok güzeldir. Bütün fikirleri çıkar ortaya. İnci gibi fikirler

Zorlandığında anlayalım. Sarılalım, her şeyin kendi iyiliği için olduğunu hatırlatalım. Prenses gibi hissetsin. Aynaya bakıp gülümsediğin zaman artık görünür olduğunu fark edip oda sana gülümsesin

Son düzenleme:
Biz güçlü kadınlarız demenin alt metni,
Bu kadar naif, zarif bir yaratılışa sahip biz kadınların yaşadığı bunca şeye katlanması ve mücadele etmesi.

Bir erkeğin sırtladığı yükü biz içimizde taşıyoruz. Çünkü en güçlü yerimiz orası. Erkeklerimiz çok yorulup yanımızda dinlenir. Biz toplarız, düzeltiriz.

Bizimde çok yorulmuş ruhumuz vardır. Görünür olmasını umarız. Toplayan yoksa da ya kilo alırız ya anti depresan
Tam da bu nedenden önce kendi gözümüzden görünür olmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…