- 18 Aralık 2018
- 2.513
- 8.771
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşağılara bak yada birleşik olarak : süslü yaz çıkarTırnak törpüleyen kiz yok niye bendekonu değişsin
![]()
Konuşmayı da unutmuşum dilimde dolandiTırnak törpüleyen kiz yok niye bendekonu değişsin
![]()
Aşağılara bak yada birleşik olarak : süslü yaz çıkar
Kodları var bunların en altta bı yerden bulmuştum
SüpperrKodları var bunların en altta bı yerden bulmuştum
: rolleyes :![]()
:45![]()
: 63![]()
: 57aklımda kalanlar
Tartı fotosu şeklinde almamız mümkün mü?kusura bakmayin is gorusmesine gittim o stresten buraya donemedim bile 164 ve 84.85 bugun olculdum hedefim 58 kizlar cok sukur ki ise kabul edildim artik kilo vermem daha onemli bu sabah 4 dilim tost yedim sabaha kadar yemek yemicem aralikli oruc yapicam
Yeni işiniz hayırlı olsun bu arada. Biraz gergin bir günde kurallar hep hatirlanmak zorundakusura bakmayin is gorusmesine gittim o stresten buraya donemedim bile 164 ve 84.85 bugun olculdum hedefim 58 kizlar cok sukur ki ise kabul edildim artik kilo vermem daha onemli bu sabah 4 dilim tost yedim sabaha kadar yemek yemicem aralikli oruc yapicam
Hayırlı olsun yeni işinkusura bakmayin is gorusmesine gittim o stresten buraya donemedim bile 164 ve 84.85 bugun olculdum hedefim 58 kizlar cok sukur ki ise kabul edildim artik kilo vermem daha onemli bu sabah 4 dilim tost yedim sabaha kadar yemek yemicem aralikli oruc yapicam
Boy kilo ve hedef kilonuzu alabilir miyimTamam supurgem.
Ay hadi bizede nasip olsun 5ler gerçi ben 6lara bile razıyım da![]()
Merhabalar boy1.56 , kilo 91.65Boy kilo ve hedef kilonuzu alabilir miyimlisteye ekleyeyim