Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bilirsin bensiz belirle istersen. Sorun değil. Son günlerde çok dalgın oldum.Canım grup yıldızları tartıları özelden atar. Hep hatırlatırım öncesinden. Dikkat edelim
+ Lar için üzülmeyin. Bayram haftasi olacağı için şu 3 gününde günahı olmasın. Sonrasına bakacağız inşallah motivasyon dusurmeyelim. Her şey yoluna girecekyine buradayız daha güçlü devam edicez. Fateb @tavsannesi ve + gelen canlarım
Tartıyı unutmussun madem olur canım. Ama yeni grup yıldızları belirlenecek. Yarın mı belirleyelim o zaman
Özelden atmam gerektiğini unuttum özür dilerimCanım grup yıldızları tartıları özelden atar. Hep hatırlatırım öncesinden. Dikkat edelim
+ Lar için üzülmeyin. Bayram haftasi olacağı için şu 3 gününde günahı olmasın. Sonrasına bakacağız inşallah motivasyon dusurmeyelim. Her şey yoluna girecekyine buradayız daha güçlü devam edicez. Fateb @tavsannesi ve + gelen canlarım
Tartıyı unutmussun madem olur canım. Ama yeni grup yıldızları belirlenecek. Yarın mı belirleyelim o zaman
Yarın belirleyelim o zaman belki güzel kilo verdinSen bilirsin bensiz belirle istersen. Sorun değil. Son günlerde çok dalgın oldum.
TebriklerrrrrrEveet gelelim en sevdiğim bölümeee
Yıldız savaşlarında bu hafta!
Tank Girl![]()
Pandora27
Elektra Natchios![]()
nnurc 'la karşı karşıya geldi
Ve kazanaaan
Eki Görüntüle 3413656
Tank GirlPandora27
Eki Görüntüle 3413657
Hafif siklette
Black CanaryA Arrietty_