- 20 Eylül 2020
- 1.889
- 6.553
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Ahahahahahaha ay ne güldüm yaYok öyle değil. Aç kapıyı bekle o gelsin açarken tam pat diye kapat hiç sormasına fırsat vermeden. O kapatınca tekrar aç. Aynı şeyi yap dur işte. Yaaa işsizim ya ben ne iyi olurdu orda olsaydım.
Kahve sevmiyorum, komşu sevmiyorum, gelirdim de yani insan sevmiyorum diyebilirsiniz.
Benim ilgimi pek cejmedi bende uyum sağlayamam bence bana rahatsızlık verir belkide orgazm hiç hiç olmaz bnece bendeAma 25 inci cok ya...o inciler haraket edemez ki sıkışmış sekilde dururlar yani nasıl zevk vericek ki
aman kalsın öyle spor ben almayım ya,seks diyince aha böyle oluyorumSex yapmakta nihayetinde spor bacım
Eşime tatil değil malesefTatil ya ne çalışması
Ben hem şanssız hem alerjik acayip hassas biriyim. Kesin o boncuklar başıma iş açar doktora gidip derdimi de anlatamamBayağı kolye gibi işte ya az boncukludan da bakarım olmazsa yılmak yok denemeye devam
Çok dikkarli yıkamak lazım kesinlikle
Aaa niyeaman kalsın öyle spor ben almayım ya,seks diyince aha böyle oluyorum
bilmemAaa niye
Benim aklımda bı suru şey var ben daha da fikir almak için konu açtımEşime tatil değil malesef
Neyse günler torbaya girmiyor ya,sağlık olsun yeter ki, ilk fırsatta yaparız artık
Siz nasıl gireceksiniz peki yeni yıla
Beni yazma canımSevişenleri not alıyorum. 1 ay sonra soracağım işe yaramış mı ?
Niye yaf Bu kadar mi doydun bu hayataaman kalsın öyle spor ben almayım ya,seks diyince aha böyle oluyorum
Sevişenleri not alıyorum. 1 ay sonra soracağım işe yaramış mı ?
Biz hep aktifiz beni yazma boşunaSevişenleri not alıyorum. 1 ay sonra soracağım işe yaramış mı ?
Keşke senin gibi olsak abla dermişimBiz hep aktifiz beni yazma boşuna
Sevişgenleri diye okudum bunu.Sevişenleri not alıyorum. 1 ay sonra soracağım işe yaramış mı ?
hayata degilde kocaya doydumNiye yaf Bu kadar mi doydun bu hayata
En başa seni yazacağım
aman yok ya ne canlanmasi yanımdaki canli cenaze olunca uzum uzume baka baka karariyoOda sıkıntı bacım canlan hadi 2021 seni bekloyor