Yeni yıla seks yaparak mı gireceksiniz yoksa uyuyarak mı?

Ben hem şanssız hem alerjik acayip hassas biriyim. Kesin o boncuklar başıma iş açar doktora gidip derdimi de anlatamam Bu incili don olayını size bırakıyorum kızlar
Yaa iki saattir anlamaya çalışıyorum bu 5-25 inci olayını incili donmuş meğer kaçırdım mı ne

Ay biz bildiğimiz yoldan gidelim aynen aynen yoksa bel toto kalmayacak

C Calcifer ben para sayarak giricem 1 ay sonra sor bakim zengin olmuş muyum
Bak bu aklıma gelmemişti. Ben hep uyuyarak giriyorum. 4 yıl önce eşim arkadaşının çocuğu olacağını söylemişti bana üzülerek. 2 ay sonra hamile kaldım

Bak bu aklıma gelmemişti. Ben hep uyuyarak giriyorum. 4 yıl önce eşim arkadaşının çocuğu olacağını söylemişti bana üzülerek. 2 ay sonra hamile kaldım
O zaman eşime söyleyeyim bana hamilelik haberleri versin bende uyuyayım vazgeçtim paradan belki hamilelik haberi alırım paradan çok çok çok ama çok daha kıymetli benim için

O zaman eşime söyleyeyim bana hamilelik haberleri versin bende uyuyayım vazgeçtim paradan belki hamilelik haberi alırım paradan çok çok çok ama çok daha kıymetli benim için
Ben de düşündüm valla.
Şu an hamileysek yeni yıla hamile gireceğiz demektir. Doğal olarak yılın büyük bölümünü hamile bitirecegiz.
Tamam ben totem yapıyorum ve konu sahibi soruna cevap veriyorum:Yeni yıla hamile gireceğim. ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…