- 20 Eylül 2020
- 1.889
- 6.553
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Yaa iki saattir anlamaya çalışıyorum bu 5-25 inci olayını incili donmuş meğer kaçırdım mı neBen hem şanssız hem alerjik acayip hassas biriyim. Kesin o boncuklar başıma iş açar doktora gidip derdimi de anlatamamBu incili don olayını size bırakıyorum kızlar
Benim gibi olma arada 6 yıl kayıp var sen kaybetme, ben acısını çıkarıyorumKeşke senin gibi olsak abla dermişim
Tez aşamasındasın anlaşılan,kolay gelsinSevişgenleri diye okudum bunu.
Üzerine makale yazabiliriz işe yarıyorsa, bir de yayinlatirsak offf..bütün ülke bir sonraki yılbaşını da evinde geçirir.
Vücut çorabı konusundaydıYaa iki saattir anlamaya çalışıyorum bu 5-25 inci olayını incili donmuş meğer kaçırdım mı ne
Yooo. Değilim. Ama yine de sağol.Benim gibi olma arada 6 yıl kayıp var sen kaybetme, ben acısını çıkarıyorum
Tez aşamasındasın anlaşılan,kolay gelsin
Siz ozaman yinede şanslsnzBebek yok kocada işten yarım saat erken gelir
Allah kabul etsin !Ben dua ederek gireceğim allaha ibadet ederek girecegim !
Ay biz bildiğimiz yoldan gidelim aynen aynen yoksa bel toto kalmayacakAdamın üzerinde zıplamak gibi o da bir garip 0 1 iyi sonsuzluk işarareti kasar beni
Saçılması nerede kaldı o zaman, pislik sevmem uymadı bana
Bayağı kolye gibi işte ya az boncukludan da bakarım olmazsa yılmak yok denemeye devam
Çok dikkarli yıkamak lazım kesinlikle
İstatistikler verecek cevabıÜmidin yok mu
Bak bu aklıma gelmemişti. Ben hep uyuyarak giriyorum. 4 yıl önce eşim arkadaşının çocuğu olacağını söylemişti bana üzülerek. 2 ay sonra hamile kaldım
Hahahaha üşenmem yazar satarım bunuSevişgenleri diye okudum bunu.
Üzerine makale yazabiliriz işe yarıyorsa, bir de yayinlatirsak offf..bütün ülke bir sonraki yılbaşını da evinde geçirir.
O zaman eşime söyleyeyim bana hamilelik haberleri versin bende uyuyayım vazgeçtim paradan belki hamilelik haberi alırım paradan çok çok çok ama çok daha kıymetli benim içinBak bu aklıma gelmemişti. Ben hep uyuyarak giriyorum. 4 yıl önce eşim arkadaşının çocuğu olacağını söylemişti bana üzülerek. 2 ay sonra hamile kaldım
Zararlıymış öyle çok durunca. Kan beyne toplanıyor ya.amuda kalkarak girmeyi planlıyoruz biz
HD rüyalar içeriğe de onemlu uyku güzel evetBen uyuyarak gireceğim
Hiçbir aktivite güzel bir uykunun yerini tutamaz. HD kalitesinde rüyaları var bunun.
Ben de düşündüm valla.O zaman eşime söyleyeyim bana hamilelik haberleri versin bende uyuyayım vazgeçtim paradan belki hamilelik haberi alırım paradan çok çok çok ama çok daha kıymetli benim için
Benide yazma calci.. Bu yıl tekimEn başa seni yazacağım
Düzelir umarım ne diim bacımhayata degilde kocaya doydum