- 26 Mayıs 2020
- 7.098
- 37.309
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Soruyor zaten her seferindeAyyy ne eğlenirdim ben olsam.Açardım kapıyı, o açınca kapatırdım. Sonra yine. Taa ki o bikana ya da sorana kadar.
Senden bekelrimAyyy ne eğlenirdim ben olsam.Açardım kapıyı, o açınca kapatırdım. Sonra yine. Taa ki o bikana ya da sorana kadar.
Mutfağın ortasında kır o zaman ne olcak kiAma ben poşetli de olsa yapamam sanırımKarşı dairedeki hanımefendi aşırı meraklı kapıyı açtığım anda o da açıyor sinyal mi gidiyor anlamıyorum
Senin uyumun iyi olmuş herkes alisamiyor işte şans işiHe bende ki 5li
Incisi daha buyukcesi olandan ben memnunum ☻
Öyle yapayım yada balkondaMutfağın ortasında kır o zaman ne olcak ki
Ahahahahah senin gibi komşum olsa keşke hiç canım sıkılmazAyyy ne eğlenirdim ben olsam.Açardım kapıyı, o açınca kapatırdım. Sonra yine. Taa ki o bikana ya da sorana kadar.
Yok öyle değil. Aç kapıyı bekle o gelsin açarken tam pat diye kapat hiç sormasına fırsat vermeden. O kapatınca tekrar aç. Aynı şeyi yap dur işte. Yaaa işsizim ya ben ne iyi olurdu orda olsaydım.Soruyor zaten her seferindeSürekli de ısrarla bayıltırcasına kahveye çağırıyor
Hayır bir de eşim işi sebebiyle gece geç gidiyor geliyor anlamıyorum kadın hiç mi uyumuyor
Adamın üzerinde zıplamak gibi o da bir garip 0 1 iyi sonsuzluk işarareti kasar beniKiz iki sıfırı yanyana koyunca sekiz oluyor zaten ama yatay sekiz daha doğrusu sonsuzluk işareti bende denedim ancak öyle oluyor
Saçılması nerede kaldı o zaman, pislik sevmem uymadı banaNarı poşete koyup mu kırıyorsunuz kızlar?
5 diyorlar 25 mi o
He bende ki 5li
Incisi daha buyukcesi olandan ben memnunum ☻
Bayağı kolye gibi işte ya az boncukludan da bakarım olmazsa yılmak yok denemeye devamNeeyy 25 mi çok değil mi yaBana hiç hijyenik gelmiyor dikkat edin hanımlar
neden nar kırıyorlar? bereket icin falanmiKoy narı 2 3 poşete sıkıca kapat dileğini duani et
ya mutfak ortasında yada kapi eşiğinde evin içi olacak şekilde at kır sonra ye yedir
Hayal gücüne bakYok öyle değil. Aç kapıyı bekle o gelsin açarken tam pat diye kapat hiç sormasına fırsat vermeden. O kapatınca tekrar aç. Aynı şeyi yap dur işte. Yaaa işsizim ya ben ne iyi olurdu orda olsaydım.
Kahve sevmiyorum, komşu sevmiyorum, gelirdim de yani insan sevmiyorum diyebilirsiniz.
Meraklı insanlarla eglenirdik beraber.Ahahahahah senin gibi komşum olsa keşke hiç canım sıkılmaz
Yılbaşı yarındı di mi, cuma günü eşim çalışacak malesef, erkenden yatar muhtemelen,Bence de başka şekil düşünün işte ortaya karışık
Ama 25 inci cok ya...o inciler haraket edemez ki sıkışmış sekilde dururlar yani nasıl zevk vericek kiSenin uyumun iyi olmuş herkes alisamiyor işte şans işi
Sex yapmakta nihayetinde spor bacımseks yaparak girip butun bir yili tehlikeye atamam
gobegimi iceri cekerek girmeyi dusunuyorum belki zayiflarim
Evet zaten nar bereketin temsili ya enerjisi güzelneden nar kırıyorlar? bereket icin falanmi
Yok öyle değil. Aç kapıyı bekle o gelsin açarken tam pat diye kapat hiç sormasına fırsat vermeden. O kapatınca tekrar aç. Aynı şeyi yap dur işte. Yaaa işsizim ya ben ne iyi olurdu orda olsaydım.
Kahve sevmiyorum, komşu sevmiyorum, gelirdim de yani insan sevmiyorum diyebilirsiniz.
Tatil ya ne çalışmasıYılbaşı yarındı di mi, cuma günü eşim çalışacak malesef, erkenden yatar muhtemelen,
bende yapayim yarinEvet zaten nar bereketin temsili ya enerjisi güzel