Yeni yıla seks yaparak mı gireceksiniz yoksa uyuyarak mı?

Ayyy ne eğlenirdim ben olsam. Açardım kapıyı, o açınca kapatırdım. Sonra yine. Taa ki o bikana ya da sorana kadar.
Soruyor zaten her seferinde Sürekli de ısrarla bayıltırcasına kahveye çağırıyor
Hayır bir de eşim işi sebebiyle gece geç gidiyor geliyor anlamıyorum kadın hiç mi uyumuyor

Soruyor zaten her seferinde Sürekli de ısrarla bayıltırcasına kahveye çağırıyor
Hayır bir de eşim işi sebebiyle gece geç gidiyor geliyor anlamıyorum kadın hiç mi uyumuyor
Yok öyle değil. Aç kapıyı bekle o gelsin açarken tam pat diye kapat hiç sormasına fırsat vermeden. O kapatınca tekrar aç. Aynı şeyi yap dur işte. Yaaa işsizim ya ben ne iyi olurdu orda olsaydım.
Kahve sevmiyorum, komşu sevmiyorum, gelirdim de yani insan sevmiyorum diyebilirsiniz.

Kiz iki sıfırı yanyana koyunca sekiz oluyor zaten ama yatay sekiz daha doğrusu sonsuzluk işareti bende denedim ancak öyle oluyor
Adamın üzerinde zıplamak gibi o da bir garip 0 1 iyi sonsuzluk işarareti kasar beni

Narı poşete koyup mu kırıyorsunuz kızlar?
Saçılması nerede kaldı o zaman, pislik sevmem uymadı bana

5 diyorlar 25 mi o

He bende ki 5li
Incisi daha buyukcesi olandan ben memnunum ☻

Neeyy 25 mi çok değil mi ya Bana hiç hijyenik gelmiyor dikkat edin hanımlar
Bayağı kolye gibi işte ya az boncukludan da bakarım olmazsa yılmak yok denemeye devam
Çok dikkarli yıkamak lazım kesinlikle

Hayal gücüne bak

Sanırım bunu yapamam ama fikir harika Gelirdim de sizi hiç sevmedim en doğru cümle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…