Yeni yıla seks yaparak mı gireceksiniz yoksa uyuyarak mı?

Ben hem şanssız hem alerjik acayip hassas biriyim. Kesin o boncuklar başıma iş açar doktora gidip derdimi de anlatamam🤦🏻‍♀️😀😀 Bu incili don olayını size bırakıyorum kızlar😀
Yaa iki saattir anlamaya çalışıyorum bu 5-25 inci olayını incili donmuş meğer kaçırdım mı ne o_O

Adamın üzerinde zıplamak gibi o da bir garip 0 1 iyi sonsuzluk işarareti kasar beni 😂

Saçılması nerede kaldı o zaman, pislik sevmem uymadı bana

Bayağı kolye gibi işte ya az boncukludan da bakarım olmazsa yılmak yok denemeye devam 😁
Çok dikkarli yıkamak lazım kesinlikle
Ay biz bildiğimiz yoldan gidelim aynen aynen yoksa bel toto kalmayacak :KK48:

C Calcifer ben para sayarak giricem 1 ay sonra sor bakim zengin olmuş muyum :süslü:
Bak bu aklıma gelmemişti. Ben hep uyuyarak giriyorum. 4 yıl önce eşim arkadaşının çocuğu olacağını söylemişti bana üzülerek. 2 ay sonra hamile kaldım 😌

Bak bu aklıma gelmemişti. Ben hep uyuyarak giriyorum. 4 yıl önce eşim arkadaşının çocuğu olacağını söylemişti bana üzülerek. 2 ay sonra hamile kaldım 😌
O zaman eşime söyleyeyim bana hamilelik haberleri versin bende uyuyayım vazgeçtim paradan belki hamilelik haberi alırım paradan çok çok çok ama çok daha kıymetli benim için :KK68:

O zaman eşime söyleyeyim bana hamilelik haberleri versin bende uyuyayım vazgeçtim paradan belki hamilelik haberi alırım paradan çok çok çok ama çok daha kıymetli benim için :KK68:
Ben de düşündüm valla.
Şu an hamileysek yeni yıla hamile gireceğiz demektir. Doğal olarak yılın büyük bölümünü hamile bitirecegiz.
Tamam ben totem yapıyorum ve konu sahibi soruna cevap veriyorum:Yeni yıla hamile gireceğim. ❤

X