- 2 Ekim 2020
- 802
- 828
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Tesekur ederim saollun ilginiz için, artık nick adımı kadınım diye mi degiseyim ya cinselik bölümünde bulunuyorum diye şikayet edilmek neyseMilkino ile sesli görüşme yaptım ve doğru söylüyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekur ederim saollun ilginiz için, artık nick adımı kadınım diye mi degiseyim ya cinselik bölümünde bulunuyorum diye şikayet edilmek neyseMilkino ile sesli görüşme yaptım ve doğru söylüyor.
Sen özel başlık kısmını değiştir, kadın olduğum ispatlıdır diye, olmayacak böyle hep şikayet hep şikayetTesekur ederim saollun ilginiz için, artık nick adımı kadınım diye mi degiseyim ya cinselik bölümünde bulunuyorum diye şikayet edilmek neyse
He valla abla ne yapayım cinselikte bişi yazdın mı çıkar elbet biri yazar bisiler amannn bilen biyor kaç defa arasalar açıyorum yine de temize çıkıyorum ama işte bosSen özel başlık kısmını değiştir, kadın olduğum ispatlıdır diye, olmayacak böyle hep şikayet hep şikayet
Ben inanıyorum bacım sanaHe valla abla ne yapayım cinselikte bişi yazdın mı çıkar elbet biri yazar bisiler amannn bilen biyor kaç defa arasalar açıyorum yine de temize çıkıyorum ama işte bos
Admin yazdiki zaten yorumlara yukarda da yazdı sesli görüştüğümüz amanBen inanıyorum bacım sana