Yeni yıla seks yaparak mı gireceksiniz yoksa uyuyarak mı?

Ayyy ne eğlenirdim ben olsam. :KK70: Açardım kapıyı, o açınca kapatırdım. Sonra yine. Taa ki o bikana ya da sorana kadar. :KK70:
Soruyor zaten her seferinde🤦🏻‍♀️ Sürekli de ısrarla bayıltırcasına kahveye çağırıyor😐
Hayır bir de eşim işi sebebiyle gece geç gidiyor geliyor anlamıyorum kadın hiç mi uyumuyor😀

Soruyor zaten her seferinde🤦🏻‍♀️ Sürekli de ısrarla bayıltırcasına kahveye çağırıyor😐
Hayır bir de eşim işi sebebiyle gece geç gidiyor geliyor anlamıyorum kadın hiç mi uyumuyor😀
Yok öyle değil. Aç kapıyı bekle o gelsin açarken tam pat diye kapat hiç sormasına fırsat vermeden. O kapatınca tekrar aç. Aynı şeyi yap dur işte. Yaaa işsizim ya ben ne iyi olurdu orda olsaydım. :KK70:
Kahve sevmiyorum, komşu sevmiyorum, gelirdim de yani insan sevmiyorum diyebilirsiniz.

Kiz iki sıfırı yanyana koyunca sekiz oluyor zaten ama yatay sekiz daha doğrusu sonsuzluk işareti bende denedim ancak öyle oluyor:KK8:
Adamın üzerinde zıplamak gibi o da bir garip 0 1 iyi sonsuzluk işarareti kasar beni 😂

Narı poşete koyup mu kırıyorsunuz kızlar?
Saçılması nerede kaldı o zaman, pislik sevmem uymadı bana

5 diyorlar 25 mi o 😳🤭

He bende ki 5li
Incisi daha buyukcesi olandan ben memnunum ☻🤣

Neeyy 25 mi çok değil mi ya😀😀 Bana hiç hijyenik gelmiyor dikkat edin hanımlar😀
Bayağı kolye gibi işte ya az boncukludan da bakarım olmazsa yılmak yok denemeye devam 😁
Çok dikkarli yıkamak lazım kesinlikle

Yok öyle değil. Aç kapıyı bekle o gelsin açarken tam pat diye kapat hiç sormasına fırsat vermeden. O kapatınca tekrar aç. Aynı şeyi yap dur işte. Yaaa işsizim ya ben ne iyi olurdu orda olsaydım. :KK70:
Kahve sevmiyorum, komşu sevmiyorum, gelirdim de yani insan sevmiyorum diyebilirsiniz.
Hayal gücüne bak 🤣😂

😀😀Sanırım bunu yapamam ama fikir harika😀 Gelirdim de sizi hiç sevmedim en doğru cümle😀

X