- 2 Ekim 2020
- 802
- 828
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Senin yorumlarına çok güldum ya8i nereye ciziyoz? Kağıt kalem mi tasiyacaz bir de?
Ben kendimi defter niyetine kullanma planı yaptım.artık fantazi dünyası. Kimin nasıl hoşuna giderse8i nereye ciziyoz? Kağıt kalem mi tasiyacaz bir de?
Hahah tamda öyle trendyoldan buldumNoel kostümü falan degildir demi
Anlamadım kız ne dedinNe yapti ki tam olarak yani neyi yapamadi daha dogrusu
Bakalim nasil anlatcan
Onun kullanma cesitleri var bi sürü illaki birinden biri yarardı ☻
Kadın üstteyken 8 çiziyormuş ama çoğumuz çizemedik galiba,çizebilen varsa parmak kaldırsın.Senin yorumlarına çok güldum yabende cozmye calisiyorumda analamdim
Size demedi onu. Bütün yorumları okuyan ben bunu söyleyebilirim.Anlamadım kız ne dedin
Bunu bana yazdın galiba hatun ben çözemedim o kullanım şekillerini, bildiğim tek yol var o da pek etkili olmadıNe yapti ki tam olarak yani neyi yapamadi daha dogrusu
Bakalim nasil anlatcan
Onun kullanma cesitleri var bi sürü illaki birinden biri yarardı ☻
He şimdi anladım aynı anda başka topikten de yazıyorum bildirimler beşer onarSize demedi onu. Bütün yorumları okuyan ben bunu söyleyebilirim.
İki haftadan sonra prezervatifi bırakıyorsun, boşa zaman kaynetmişsinBen de sevişerek girmeyi planlıyodum ama olmayacak galiba. Prezervatiften dolayı ereksiyon sorunu yaşadık yarım bırakmak zorunda kaldık en son. Yasminin ilk ayı bitti. İkinci kutuya haftaya başlıycm. Hala prezervatife gerek var mı ki?ilk dega doğum kontrol içiyorum da
Ben hatırlamıyorum onu ki tuhafKadın üstteyken 8 çiziyormuş ama çoğumuz çizemedik galiba,çizebilen varsa parmak kaldırsın.
Vay be kkda kaçırdığım espri yok galiba son aylarda, bağımlı gibiyim
Yeni yıla KKda girecekmişiz gibi bir his geldi bana.He şimdi anladım aynı anda başka topikten de yazıyorum bildirimler beşer onar
Ben 23 ile 1 arasında olmam da seni bilmemYeni yıla KKda girecekmişiz gibi bir his geldi bana.
Nasıl kaçırdı kız sen onuBen hatırlamıyorum onu ki tuhaf
Para varsa sekste olur beyb ahahahYa ahahahsex daha iyi para ne olmuş amannn
Kiz iki sıfırı yanyana koyunca sekiz oluyor zaten ama yatay sekiz daha doğrusu sonsuzluk işareti bende denedim ancak öyle oluyorBen denedim 0 oluyor 1 oluyor ama 8 olmuyor
Boncuk dizisi olanlardan almıştım
Nasıl yaaaİki haftadan sonra prezervatifi bırakıyorsun, boşa zaman kaynetmişsin
El ve oral olarakBunu bana yazdın galiba hatun ben çözemedim o kullanım şekillerini, bildiğim tek yol var o da pek etkili olmadı
Sonucu bebiş olcaksa olabilirYeni yıla nasıl girersen öyle çıkarsın derler
Batil inanaç falan diyen olursa yazmasın amaç sohbet mubaet olsun çoktandır konu açmadım yaratıc fikrii olanlardan da kopya alırım