- 2 Ekim 2020
- 802
- 828
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
İçimizi karartinGönül isterdi ki sevinçle aldığım kırmızı dantelli aşırı seksi iç çamaşırlarımı giyeyim şahlanayım ama Eşim gece çalışıyor. Hemde 3 gün üst üsteO yüzden tek başıma gireceğim libidom da düştü zaten üf yaram içerde kanar durur
Sal artık bizi 2020.Şans mi diyelim2020 genel olarak kötüydü zaten o ayrı mesele
Herşey heryer yasakmış işte malum evdeMüzik dinelyip şampanya yudumla yudumla,kopa kopa gireriz yahu
Yalnız cidden bu yılı acayip merak ediyorum he çünkü şimdiden acayip acayip tuhaf tuhaf seyler oluyor benden bağımsız trajikomik
12 yılda yontamadim be bacımAoo ne diim ki yontmak lazım kütüğü bacım
Aynen öyle neler neler oldu ya 3 yil gibi geçti ama ne yapalım hayat devam ediyor baksanaSal artık bizi 2020.
12 yılsa yontulmaz o zaman bacım kolay gelsin sana metod geliştir sen kendine12 yılda yontamadim be bacım
Uyanık bı arkdasimiz çıktıAyy yoookkk buldum para sayarak gircem 2021 e
Evet zaten bana değişen birsey yok,cocuktan beri evde kutluyoruz,gezenler düşünsünHerşey heryer yasakmış işte malum evde
Aynen12 yılsa yontulmaz o zaman bacım kolay gelsin sana metod geliştir sen kendine
Evde de ne güzel işte çocuk büyükse çok yaramaz değilse çok taguzel olur yaratıcılığna kalmış oda bacımEvet zaten bana değişen birsey yok,cocuktan beri evde kutluyoruz,gezenler düşünsün
Şener şen geldi aklıma sebesizceEn kötüsü benim ki heraldee, genelde wc de yakalaniyorum 00.00 a
AhahahahaUyanık bı arkdasimiz çıktıpara ha oda mantıklı ahaha
Psikolojik herlade, tutmaya caliscamŞener şen geldi aklıma sebesizce
Bu yıl tut bacım
Ahaha vurucam kırbacı bacım merak etme ahaheyİçimizi karartinsende 3 gün sonra 3 gunluk yap amann
Sexin kıymetini tam bilsen öyle demezsinAhahahahaseksten daha iyi değil mi para saymak ama
Ahaha vurucam kırbacı bacım merak etme ahahey
Bacım tam bildikte ne olduSexin kıymetini tam bilsen öyle demezsin