- 2 Ekim 2020
- 802
- 828
- Konu Sahibi Kedigilerden33
8 mi o neGeçen yine burada bir fantazi şekli ögrendim. "8" bari onu deneyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 mi o neGeçen yine burada bir fantazi şekli ögrendim. "8" bari onu deneyim
Biz anlaşamadık ya, bu sefer de beklediğimi bulamazsam çöpe atacağımAa niye ki...biz cok iyi anlaşıyoruz
Ya ahahah sex daha iyi para ne olmuş amannnAy olsun kız, ya 50 deseydim
Tüh ya üzüldümBiz anlaşamadık ya, bu sefer de beklediğimi bulamazsam çöpe atacağım
Ne hayallerle alinmistiBiz anlaşamadık ya, bu sefer de beklediğimi bulamazsam çöpe atacağım
Yani üzerinde 8 çizecekmişsin. Söylemesi zor, denemesi kolaydır umarım8 mi o ne
Daha çok mu olacaka bilet al sana çıkarOoooo fikir anası benim ama en fakir de benim o zaman beşlik olsun da daha çok olsun diyorum ahahahahahahaha
Sanki söylemesi kolay , denemesi zor gibi geldi banaYani üzerinde 8 çizecekmişsin. Söylemesi zor, denemesi kolaydır umarım
Tüh ya üzüldüm
Ne hayallerle alinmisti
Aman Yok bilet istemem ordan gelcek hayır Allahtan gelsinDaha çok mu olacaka bilet al sana çıkar
Noel kostümü falan degildir demiYılbaşı için aldığımız özel kırmızı kostümü giyerek sanırım
Aynen ya girgirina işte hem bize çıkmaz bence hep hileli zaten onlarAman Yok bilet istemem ordan gelcek hayır Allahtan gelsin
Bakıcaz gari yarın ola hayrolaSanki söylemesi kolay , denemesi zor gibi geldi bana
İncili falan da bilmiyorum kendisi yazsın bacımHangi cesidinden almis ki ZemheriPoyraz
8i nereye ciziyoz? Kağıt kalem mi tasiyacaz bir de?Yani üzerinde 8 çizecekmişsin. Söylemesi zor, denemesi kolaydır umarım
Pembe gönlüm sendeİki yüzlük varken 100 u düşünmek hayaleriniz bile fakir bacım sesli güldüm ya çok yasayı.
Ben hallen 8 analamdim ama aklımda biluncak bakacam ben nasılmış diyeBakıcaz gari yarın ola hayrola
Ben denedim 0 oluyor 1 oluyor ama 8 olmuyorSanki söylemesi kolay , denemesi zor gibi geldi bana
Boncuk dizisi olanlardan almıştımHangi cesidinden almis ki ZemheriPoyraz
Ne yapti ki tam olarak yani neyi yapamadi daha dogrusuAman Yok bilet istemem ordan gelcek hayır Allahtan gelsin