- 2 Ekim 2020
- 802
- 828
- 53
- Konu Sahibi Kedigilerden33
8 mi o neGeçen yine burada bir fantazi şekli ögrendim. "8" bari onu deneyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 mi o neGeçen yine burada bir fantazi şekli ögrendim. "8" bari onu deneyim![]()
Biz anlaşamadık ya, bu sefer de beklediğimi bulamazsam çöpe atacağımAa niye ki...biz cok iyi anlaşıyoruz![]()
Ya ahahahAy olsun kız, ya 50 deseydim![]()
Tüh ya üzüldümBiz anlaşamadık ya, bu sefer de beklediğimi bulamazsam çöpe atacağım
Ne hayallerle alinmistiBiz anlaşamadık ya, bu sefer de beklediğimi bulamazsam çöpe atacağım
Yani üzerinde 8 çizecekmişsin. Söylemesi zor, denemesi kolaydır umarım8 mi o ne![]()
Ooooo fikir anası benim ama en fakir de benim o zaman beşlik olsun da daha çok olsun diyorum ahahahahahahaha![]()
Sanki söylemesi kolay , denemesi zor gibi geldi banaYani üzerinde 8 çizecekmişsin. Söylemesi zor, denemesi kolaydır umarım![]()
Tüh ya üzüldüm![]()
Ne hayallerle alinmisti![]()
Aman Yok bilet istemem ordan gelcek hayır Allahtan gelsinDaha çok mu olacaka bilet al sana çıkar
![]()
Noel kostümü falan degildir demiYılbaşı için aldığımız özel kırmızı kostümü giyerek sanırım![]()
Aynen ya girgirina işte hem bize çıkmaz bence hep hileli zaten onlarAman Yok bilet istemem ordan gelcek hayır Allahtan gelsin![]()
Bakıcaz gari yarın ola hayrolaSanki söylemesi kolay , denemesi zor gibi geldi bana![]()
8i nereye ciziyoz? Kağıt kalem mi tasiyacaz bir de?Yani üzerinde 8 çizecekmişsin. Söylemesi zor, denemesi kolaydır umarım![]()
Pembe gönlüm sendeİki yüzlük varken 100 u düşünmek hayaleriniz bile fakir bacım sesli güldüm yaçok yasayı.
Ben hallen 8 analamdim ama aklımda biluncak bakacam ben nasılmış diyeBakıcaz gari yarın ola hayrola![]()
Ben denedim 0 oluyor 1 oluyor ama 8 olmuyorSanki söylemesi kolay , denemesi zor gibi geldi bana![]()
Boncuk dizisi olanlardan almıştımHangi cesidinden almis kiZemheriPoyraz
Ne yapti ki tam olarak yani neyi yapamadi daha dogrusuAman Yok bilet istemem ordan gelcek hayır Allahtan gelsin![]()