- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Büyük sayılır ya 5 yaşına girecek ama cok yaramazEvde de ne güzel işte çocuk büyükse çok yaramaz değilse çok taguzel olur yaratıcılığna kalmış oda bacım
Abla o dondan hayır gelmez artık konuşmuştukBen evlenene kadar yıl başını kiminle geçirdiysem o yıl ondan uzaklaştım, sevişerek girmekten korkmalı mıyım acabaşimdiye kadar nasıl girdik hiç hatırlamıyorum
yarın akşam incili dona bir şans daha vereyim bari, hem denemiş olayım şansım değişmiştir belki.
Eccukda bize ver hele bizde sayalım mümkünse yüzlük sayalım şöyle mavi maviAhahahahaseksten daha iyi değil mi para saymak ama
İnşallah öyle olur aynen 2020 fenaydı insllah seneye bh yili aramayiz da bakalımkım nasıl gırıyorsa girsin gurban olduklarım 2021 cok kıymetlı bır yıll herkes hersey den arınmiş sekil de gelsın. 2021 re
Kız korkar o ürkek ceylanımAman yavasta vur altında kalmayasjn
herkes akıllı gırerse bırsey olmazİnşallah öyle olur aynen 2020 fenaydı insllah seneye bh yili aramayiz da bakalım
Ben de tuttum bunu.Ahahahahaseksten daha iyi değil mi para saymak ama
Yeşil var yirmilik olmamı la hepsini beşlik yaptırim daha çok olurEccukda bize ver hele bizde sayalım mümkünse yüzlük sayalım şöyle mavi mavi
Lafın gelişi öyle derler ya bizde totem yaptık işteNasıl başlarsa öyle gider mi diyorsun?
Aa niye ki...biz cok iyi anlaşıyoruzAbla o dondan hayır gelmez artık konuşmuştuksen yeni bişi bul veya oku daha ne fikirler gelecek bakalım
İki yüzlük varken 100 u düşünmek hayaleriniz bile fakir bacım sesli güldüm yaEccukda bize ver hele bizde sayalım mümkünse yüzlük sayalım şöyle mavi mavi
TakipteyimAbla o dondan hayır gelmez artık konuşmuştuksen yeni bişi bul veya oku daha ne fikirler gelecek bakalım
Yılbaşı için aldığımız özel kırmızı kostümü giyerek sanırımYeni yıla nasıl girersen öyle çıkarsın derler
Batil inanaç falan diyen olursa yazmasın amaç sohbet mubaet olsun çoktandır konu açmadım yaratıc fikrii olanlardan da kopya alırım
Ooooo fikir anası benim ama en fakir de benim o zaman beşlik olsun da daha çok olsun diyorum ahahahahahahahaİki yüzlük varken 100 u düşünmek hayaleriniz bile fakir bacım sesli güldüm yaçok yasayı.
Geçen yine burada bir fantazi şekli ögrendim. "8" bari onu deneyimLafın gelişi öyle derler ya bizde totem yaptık işte
Ay olsun kız, ya 50 deseydimİki yüzlük varken 100 u düşünmek hayaleriniz bile fakir bacım sesli güldüm yaçok yasayı.