- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Babasıyla yaşayan biri olarak ancak yeni yıla girerken bu yıldan istediğim dilekleri dileyip kapının önünde nar kırabilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni yıl kutlaması yapmıyoruz biz ama kızıma bir sürü oyuncak aldık. Vallahi bugün sadece onun hediye paketlerini görünce oluşacak yüz ifadesini hayal etmeye çalıştım. O hediyelerini açar bizde onu izlerizYeni yıla nasıl girersen öyle çıkarsın derler
Batil inanaç falan diyen olursa yazmasın amaç sohbet mubaet olsun çoktandır konu açmadım yaratıc fikrii olanlardan da kopya alırım
Kiz iki sıfırı yanyana koyunca sekiz oluyor zaten ama yatay sekiz daha doğrusu sonsuzluk işareti bende denedim ancak öyle oluyor
Ya ben bi bakıp çıkcaktım bu kk ye anaaaa bi baktım esiri oldumYeni yıla KKda girecekmişiz gibi bir his geldi bana.
Ya evet nar mutlaka kıralım 3 4 yıldır hep kırarımBabasıyla yaşayan biri olarak ancak yeni yıla girerken bu yıldan istediğim dilekleri dileyip kapının önünde nar kırabilirim.
Çok güzel yapmışsınız o mutluluğu yeter sizeYeni yıl kutlaması yapmıyoruz biz ama kızıma bir sürü oyuncak aldık. Vallahi bugün sadece onun hediye paketlerini görünce oluşacak yüz ifadesini hayal etmeye çalıştım. O hediyelerini açar bizde onu izleriz
Nar totemide var doğru ya ama o yılbaşına 2-3 gün kala idi sanki yaYa evet nar mutlaka kıralım 3 4 yıldır hep kırarım
Ne ne ben çok daha farklı düşünmüştüm neyseO nasıl oluyo acep detay verin de biz de yapalım canım
Yok bi ayin 21'de bide yılbaşında kırılırNar totemide var doğru ya ama o yılbaşına 2-3 gün kala idi sanki ya
Ben narı 21 aralıkta kırdımYa evet nar mutlaka kıralım 3 4 yıldır hep kırarım
Özel eleman tuatarsun İskandinav ülkesi de hayale bak hayt ahahahPara varsa sekste olur beyb ahahah parayla köle tutarım Kız neyseki param yok kocam var
Ben deBen narı 21 aralıkta kırdım
Ben deBen narı 21 aralıkta kırdım
Ben o kadar gelismedim henüzYok bi ayin 21'de bide yılbaşında kırılır
Ben her ikisini de yapıyorum
Var ya neten bak bilindik bişi de bana tuhaf geliyor , pek şey etmemİlk defa duyuyorum nar kırma olayını.
Yok yok korkma sen yine 3-5 tane kır bacımYaa ben narı sadece yılbaşı gecesi sanıyordum şimdi bereket bizim evde yarım mı olacak.
Koy narı 2 3 poşete sıkıca kapat dileğini duani etİlk defa duyuyorum nar kırma olayını.