- 25 Temmuz 2013
- 13.001
- 53.105
- 798
- Konu Sahibi Kedigilerden33
-
Ben yumurtlamayı iki gün önce geçirdim, pesimden gel bacım, peş peşe hamilelik haberleri verelim işte.Hamile giremem şu an reglim ama reglden sonra ne vaaaarrrrr yumurtlama günüüüüü
Ben italyan severim ahahahaÖzel eleman tuatarsun İskandinav ülkesi de hayale bak hayt ahahah
Hahahaha calci manitam var.. 185 100 kilo..Nasıl olur. Kör mü bu erkekler
İtalyan miBen italyan severim ahahahamümkünse döşü temiz olsun ahahh
İnnşallaaahhhh nasıl içten dedim anlatamamBen yumurtlamayı iki gün önce geçirdim, pesimden gel bacım, peş peşe hamilelik haberleri verelim işte.
Sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallah.
Tüm kk gebeliğe doğruBen yumurtlamayı iki gün önce geçirdim, pesimden gel bacım, peş peşe hamilelik haberleri verelim işte.
Sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallah.
Yaratıcı her fikire acığıız abla lütfen paylaş jsjsjBilmiyorum öyle sanki daha konsanretmj bozacak gibi geliyor nedensehem ben bu limitini doldurdum daha yaratıcı fikirlerim var onu başka konuda yazarım
Bak şimdi beni kalbimden vurdunÇok yaşaahahaytt tüm sene gebe kalma bak
Motor mu buBak şimdi beni kalbimden vurdunocakta hamile kalsam ekimde doğursam aralıkta bi daha hamile kalsam ayyy ne güzel
Ya bu aklıma geldi ama ben yazarsam eğreti dururduGözünüzü seveyim 2021 e abdestli girin gecen yıla cünüp mü girdik nedir perişan etti gevur bizi
Bak buna da sesli güldümGözünüzü seveyim 2021 e abdestli girin gecen yıla cünüp mü girdik nedir perişan etti gevur bizi
İncinin sahibi geldi, bebeleri pistten alalım
Ya işte normal bı fanteziYaratıcı her fikire acığıız abla lütfen paylaş jsjsj
Tamam şimdi olduHahahaha calci manitam var.. 185 100 kilo..
Enine boyuna..
Havlun olayım sar beni, asfalt olayım ez beni, dondurma olayım ye beni kaymaklı nutela cinsinden.amaaa yasaklar malum bu sene ikimiz de ailelerle girelim dedik
En azından 15 ay falan ara vee ama bu baktın cidden öyle olduAhahahahahahahahavalla sağlıklı olsun ben varım
Allah Allah iyice merak ettim..Ya işte normal bı fanteziuzun süre ertelenen
Lastiği sağlamsa sorun yok ama yalan yok o konuda bende bi tırsmıyor değilim çok da aşındirmamak lazim donuİçine kaçmasın yahu sen inci inci tuturdun ha baya övdünsoğuk bakan ben bile Alaçam baka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?