- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.056
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Ya kovacım bu inci meselesi 2 dir karşıma çıkıyor yarın burda bulursam alırım bulamazsam kesin sipariş edicem.He bende ki 5li
Incisi daha buyukcesi olandan ben memnunum ☻
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kovacım bu inci meselesi 2 dir karşıma çıkıyor yarın burda bulursam alırım bulamazsam kesin sipariş edicem.He bende ki 5li
Incisi daha buyukcesi olandan ben memnunum ☻
Sen de onun gibi mi oldun olma onu kendine benzt işteaman yok ya ne canlanmasi yanımdaki canli cenaze olunca uzum uzume baka baka karariyo
Ben geçen Yılbaşı hamileymişim haberim yoktu..ocakta öğrendim şubatta kalbi durdu kürtaj oldumBen de düşündüm valla.
Şu an hamileysek yeni yıla hamile gireceğiz demektir. Doğal olarak yılın büyük bölümünü hamile bitirecegiz.
Tamam ben totem yapıyorum ve konu sahibi soruna cevap veriyorum:Yeni yıla hamile gireceğim. ❤
Geçmiş olsun bu sene yine deneyin isteBen geçen Yılbaşı hamileymişim haberim yoktu..ocakta öğrendim şubatta kalbi durdu kürtaj oldum
2021' de nüfus patlaması yaşayacağız milkino naptın senHD rüyalar içeriğe de onemlu uyku güzel evet
Benim de kalp durmasından 2 ocakta kürtajla alındı. Bence bu yıla hamile girmeyi hakediyoruz.Ben geçen Yılbaşı hamileymişim haberim yoktu..ocakta öğrendim şubatta kalbi durdu kürtaj oldum
Haha tmm ama az inci ve büyükce olsun bak çoklu olani ben bilmem denemedimYa kovacım bu inci meselesi 2 dir karşıma çıkıyor yarın burda bulursam alırım bulamazsam kesin sipariş edicem.
Ama konu bütünlüğünü bozmayayım hamile girdim bütün yıl hamile değildim 2021 de inşallahBen de düşündüm valla.
Şu an hamileysek yeni yıla hamile gireceğiz demektir. Doğal olarak yılın büyük bölümünü hamile bitirecegiz.
Tamam ben totem yapıyorum ve konu sahibi soruna cevap veriyorum:Yeni yıla hamile gireceğim. ❤
Ne güzel işte ulkeye genç nesil lazım bizde yakın zamanda çocuk istiyoruz bakalım2021' de nüfus patlaması yaşayacağız milkino naptın sen
İnşallah 2021 de bebeğini kucağına alırsınO zaman eşime söyleyeyim bana hamilelik haberleri versin bende uyuyayım vazgeçtim paradan belki hamilelik haberi alırım paradan çok çok çok ama çok daha kıymetli benim için
İçine kaçmasın yahu sen inci inci tuturdun ha baya övdün soğuk bakan ben bile Alaçam bakaHaha tmm ama az inci ve büyükce olsun bak çoklu olani ben bilmem denemedim
Hamile giremem şu an reglim ama reglden sonra ne vaaaarrrrr yumurtlama günüüüüüBenim de kalp durmasından 2 ocakta kürtajla alındı. Bence bu yıla hamile girmeyi hakediyoruz.
Ben seni çok iyi anladım. İrice 5 ki bulcam büyük daha iyi olur zaten düşününce sürtünme açısından. Neyse bulayım dener müko deneyimlerimi paylaşırım jsjsjs..Haha tmm ama az inci ve büyükce olsun bak çoklu olani ben bilmem denemedim
İncinin sahibi geldi, bebeleri pistten alalımHaha tmm ama az inci ve büyükce olsun bak çoklu olani ben bilmem denemedim
Hayhayytt espriye seneye görüşürüz de tam olsunAma konu bütünlüğünü bozmayayım hamile girdim bütün yıl hamile değildim 2021 de inşallah
Bence denemeye değer ya.. Ne kaybettirir ki?İçine kaçmasın yahu sen inci inci tuturdun ha baya övdün soğuk bakan ben bile Alaçam baka
Nasıl olur. Kör mü bu erkeklerBenide yazma calci.. Bu yıl tekim
O konuyu koca mi ilk açmıştıİncinin sahibi geldi, bebeleri pistten alalım
Seneye grşrzHayhayytt espriye seneye görüşürüz de tam olsun
Bilmiyorum öyle sanki daha konsanretmj bozacak gibi geliyor nedense hem ben bu limitini doldurdum daha yaratıcı fikirlerim var onu başka konuda yazarımBence denemeye değer ya.. Ne kaybettirir ki?