- 28 Mart 2020
- 4.025
- 16.585
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Neyse kız yok zengin olayım da eşimle olayım yoldan şaşmayalımİtalyan mifilmlerde görmüştüm de pek de şey değiller ya neyse zevkler renkler işte tamam zengin olda o kolay bacım
Çok muhabbetini yaptık vallainci donlu kız
Tamam şimdi oldudedim senin gibi hatun boşsa artık erkeklerde iş bitmiş
Heh söyle yola gel bakımNeyse kız yok zengin olayım da eşimle olayım yoldan şaşmayalımaman sonra eldeki bulgurdan oluruz tövbeler olsun
Ay eminmisin boyle istedgneBak şimdi beni kalbimden vurdunocakta hamile kalsam ekimde doğursam aralıkta bi daha hamile kalsam ayyy ne güzel
Ya şimdi hamile kalmak zor olunca peşpeşeyi çok düşünür oldum tabi Allah sağlıklısını hayırlısını nasip etsinEn azından 15 ay falan ara vee ama bu baktın cidden öyle oldu
Heh söyle yola gel bakımNeyse kız yok zengin olayım da eşimle olayım yoldan şaşmayalımaman sonra eldeki bulgurdan oluruz tövbeler olsun
İnşallah ikiz olur da iki kere hamilelikle uğraşmazsınBak şimdi beni kalbimden vurdunocakta hamile kalsam ekimde doğursam aralıkta bi daha hamile kalsam ayyy ne güzel
Allah gönlünce versin ya olur iyi beslenin , yumurtlama döneminde sık brikte olun insh olur bacımYa şimdi hamile kalmak zor olunca peşpeşeyi çok düşünür oldum tabi Allah sağlıklısını hayırlısını nasip etsin
Bana yakıştı haa demek libidomu yüksekliğni gösterememişim sitede vay ki vayYa bu aklıma geldi ama ben yazarsam eğreti dururdu
Ay herkeste böyle söylüyor insanların bi bildiği var sonuçtaAy eminmisin boyle istedgne
Allah gonlune gore versn isteyene nasip etsin de dualarini ederken iyi dusun derim
Bu arada o ses turkiye varmis yarin olmaz saniyordjm bu sene hatta gnduz aklma gelmsti bu sene baslamadi yilbasnda da hep olurdu filan diye
Yok est ben çok ortadayım ondanBana yakıştı haa demek libidomu yüksekliğni gösterememişim sitede vay ki vay
Ya sen ne güzel şeyler söylüyorsun bal mı yediinnİnşallah ikiz olur da iki kere hamilelikle uğraşmazsın
Ben bi türlü anlayamadım o incilerle nasıl olacak hadi diyelim inci kaciverdi arayaİncinin sahibi geldi, bebeleri pistten alalım
Şuan bi rahatladımYok est ben çok ortadayım ondan
Sonra anlatırım ben sanaAllah Allah iyice merak ettim..
Önceki konuda heves etmiştim almayı düşünüyordum ama trendyoldaki yorumlar hiç iyi değildi hevesim kaçtı almadımHaha tmm ama az inci ve büyükce olsun bakçoklu olani ben bilmem denemedim
İnci bulma oyunu oynuyoruz sonrasında.Ben bi türlü anlayamadım o incilerle nasıl olacak hadi diyelim inci kaciverdi araya