- 23 Aralık 2012
- 7.185
- 47.460
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Bibi sen ve ben neden hep bu konjlarda karsılasıyoruz bebeimSex yaparak girdim ama maalesef sex dolu bir yıl gecirmedim
Çoklu olanlara dimi? Yani full inciÖnceki konuda heves etmiştim almayı düşünüyordum ama trendyoldaki yorumlar hiç iyi değildi hevesim kaçtı almadım
Ayhhh cok heyecan adam öldürür ben 2021 e sag saglım girmek istıyorumİnci bulma oyunu oynuyoruz sonrasında.
Yasamadan katlanirim zevkle yapaRim nolur vs gibi geliyor haklisin cok haklisin ama boyle diyip ugraslar sonucu bebek sahbi olanlar da yasarken oyle buyuk konusamiyor ay biraz daha buyumeden hamile kalmiyim aman diyorAy herkeste böyle söylüyor insanların bi bildiği var sonuçtaişin şakası tabi de sağlıklı olursa Allah nasip ederse kabulüm ya ben uykusuz kalmaya falan razıyım aylardır negatif görüp çok ağladım çok büyükte konuşuyorum zaten
Burda linki paylaşılmıştı trendyoldakinin, kırmızı renkli ,sanırım ful inciydiÇoklu olanlara dimi? Yani full inci
Ben hep buralardayımBibi sen ve ben neden hep bu konjlarda karsılasıyoruz bebeimceneye mi vurdu eceba
İnşallah isteyenlere de bana da nasip etsin en yakın zamanda valla benim sıkıntım var valla bu stresi çekmektense 2 bebekli stres çekmeye daha çok razıyım..tabi herşey nasip Allah neyi nasip ederse onu göreceğiz bazen bilerek büyük konuşuyorum başıma gelsin diyeYasamadan katlanirim zevkle yapaRim nolur vs gibi geliyor haklisin cok haklisin ama boyle diyip ugraslar sonucu bebek sahbi olanlar da yasarken oyle buyuk konusamiyor ay biraz daha buyumeden hamile kalmiyim aman diyorzor olsa da herseye deger tabiki evlat Allah nasip etsn cok istiyorsun belliki . Vakti saati vardir elbet insallah tez olsun
Katibem sana serbest sen 23.50 de başla yavrum belki 2021 sana bol alez getirirBi denemediğim bu kaldı zaten.
Kolla beni bibimBen hep buralardayımtikkatli ol
Evet benim ondan değil işte...Burda linki paylaşılmıştı trendyoldakinin, kırmızı renkli ,sanırım ful inciydi
Senin kalbinin güzelliği bu yıl sana dönecek sen ve bir kaç kişi var onların yılı olacak inşallah. Bu arada açtığım konudaki arkadaşın bebeğinin durumu iyiYa sen ne güzel şeyler söylüyorsun bal mı yediinn
İnciler ondan sorulur he
Onu deneyimlemedim kız ağzınızdan yel alsın
Aminnn inşallahSenin kalbinin güzelliği bu yıl sana dönecek sen ve bir kaç kişi var onların yılı olacak inşallah. Bu arada açtığım konudaki arkadaşın bebeğinin durumu iyi
İncili donum yok ama müthiş bi koleksiyonum varOnu deneyimlemedim kız ağzınızdan yel alsınama ipi gayet elastik birde don nasil desem dar değil ipi yani komple esnek...o yuzden biraz icim rahat
Belki de ondan kötü gectı 2020 o zman bu sene sana güveniyozOnu deneyimlemedim kız ağzınızdan yel alsınama ipi gayet elastik birde don nasil desem dar değil ipi yani komple esnek...o yuzden biraz icim rahat
Az incili olanı araştırayım o zamanEvet benim ondan değil işte...
En sonunda resmini cekip aticaksinOnu deneyimlemedim kız ağzınızdan yel alsınama ipi gayet elastik birde don nasil desem dar değil ipi yani komple esnek...o yuzden biraz icim rahat