Daha şimdi girebildim Chocolitam. Annemle uğraşiyorum . Yemek yemegi reddediyor. Siviyla beslemeye çalisiyorum .perişanlardayım. Dua edin insallah toparlar.Minnacık kaldı kadincağız.Çaresizlik çok zor şey.Allah düşmanimin başina vermesin .Alzahimer betet bir hastalikmiş. Bakan insanlarda ,hastada perişan oluyor. Artik sinirlerim iyice laçka .Ağlayip duruyorum.
çook gecmiş olsun Anneciğine. İnsallah tez zamanda toparlarDaha şimdi girebildim Chocolitam. Annemle uğraşiyorum . Yemek yemegi reddediyor. Siviyla beslemeye çalisiyorum .perişanlardayım. Dua edin insallah toparlar.Minnacık kaldı kadincağız.Çaresizlik çok zor şey.Allah düşmanimin başina vermesin .Alzahimer betet bir hastalikmiş. Bakan insanlarda ,hastada perişan oluyor. Artik sinirlerim iyice laçka .Ağlayip duruyorum.
Çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin sanada güç kuvvetDaha şimdi girebildim Chocolitam. Annemle uğraşiyorum . Yemek yemegi reddediyor. Siviyla beslemeye çalisiyorum .perişanlardayım. Dua edin insallah toparlar.Minnacık kaldı kadincağız.Çaresizlik çok zor şey.Allah düşmanimin başina vermesin .Alzahimer betet bir hastalikmiş. Bakan insanlarda ,hastada perişan oluyor. Artik sinirlerim iyice laçka .Ağlayip duruyorum.
Allah yardimcin olsunDaha şimdi girebildim Chocolitam. Annemle uğraşiyorum . Yemek yemegi reddediyor. Siviyla beslemeye çalisiyorum .perişanlardayım. Dua edin insallah toparlar.Minnacık kaldı kadincağız.Çaresizlik çok zor şey.Allah düşmanimin başina vermesin .Alzahimer betet bir hastalikmiş. Bakan insanlarda ,hastada perişan oluyor. Artik sinirlerim iyice laçka .Ağlayip duruyorum.
Allah yar ve yardımcın olsun..Bazen hayatın yükleri çok ağır geliyo evet..Ama hepsi geçecek inan..geçtiğinde ise o varlıklarının olduğu zorlu günleri bile özlüyorsun. Sonrası derin bi boşluk amaçsız bi hayat gibi oluyo.bakmaya onlarla meşgul olmaya o kadar alışıyorsun ki yoklukları çok zor.Daha şimdi girebildim Chocolitam. Annemle uğraşiyorum . Yemek yemegi reddediyor. Siviyla beslemeye çalisiyorum .perişanlardayım. Dua edin insallah toparlar.Minnacık kaldı kadincağız.Çaresizlik çok zor şey.Allah düşmanimin başina vermesin .Alzahimer betet bir hastalikmiş. Bakan insanlarda ,hastada perişan oluyor. Artik sinirlerim iyice laçka .Ağlayip duruyorum.
Tartılma bence. Tartılmak iyi gelmiyormuş bak kendinde diyorsun.Günaaydııın..7 saat uyku yetmiyo bünyeme.
çocukları okula bırakıp geldim 60 km yol
eşi gönderdim
Yatağa girdim
Uyuyummu spormu yapayım araftayım
Hiç tartılmadım da.Ctesi den ctesiye mi tartılsam önceden de mi tartılsam bilemiyorum..
Tartılınca kilo verdiysem vermişim diye salıyorum
Vermeyince veremiyorum diye salıyorum tartılmak iyi gelmiyo bana aslında..daaa süprizde korkutuyor
Annene rabbim şifa versin. Şansda güç versin. Bu Çektiğin zorlukların elbet mükafatını alacaksın. Sabret. Zor zamanlardan geçiyorsun rabbim yardımcınız olsun inşallahDaha şimdi girebildim Chocolitam. Annemle uğraşiyorum . Yemek yemegi reddediyor. Siviyla beslemeye çalisiyorum .perişanlardayım. Dua edin insallah toparlar.Minnacık kaldı kadincağız.Çaresizlik çok zor şey.Allah düşmanimin başina vermesin .Alzahimer betet bir hastalikmiş. Bakan insanlarda ,hastada perişan oluyor. Artik sinirlerim iyice laçka .Ağlayip duruyorum.
Tamam bu hafta tartıTartılma bence. Tartılmak iyi gelmiyormuş bak kendinde diyorsun.
Cumartesiyi bekle.
Kusura bakma lütfen hep unutuyorum eklemeyi yada etiket yapmayı hemen ekliyorumBundan önceki iki adımında görüntüsünü atar mısın cacanım
En iyisi tekrar atayımKusura bakma lütfen hep unutuyorum eklemeyi yada etiket yapmayı hemen ekliyorum
Çok geçmiş olsun Rabbım annene şifalar versinDaha şimdi girebildim Chocolitam. Annemle uğraşiyorum . Yemek yemegi reddediyor. Siviyla beslemeye çalisiyorum .perişanlardayım. Dua edin insallah toparlar.Minnacık kaldı kadincağız.Çaresizlik çok zor şey.Allah düşmanimin başina vermesin .Alzahimer betet bir hastalikmiş. Bakan insanlarda ,hastada perişan oluyor. Artik sinirlerim iyice laçka .Ağlayip duruyorum.
Geçmiş olsun canım. Yürüyünce iyi yürüyorsun ama dikkat et neden sakatlandın. Yanlış ayakkabı kullanımı da yapar ama sende oda doğru