Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Iyi akşamlar kızlar
Bugün yediklerim
1yumurta ve 3 kasik yulaftan krep
Peynir zeytin yeşillik 2 közlenmiş biber 2 karabugday patlagi

Ara 4 kasik yoğurt 1 muz

2.ara sade Türk kahvesi cay bardağı findik ceviz 2 kare bitter çikolata

Akşam bi kase et sote 2dilim tm buğday ekmeği salata (1 portakal ben ne alaka diyodu 😅)

Spor yok ama üzerimden kamyon geçmiş gibi yorgunum hiç işim bitmiyo tüm gün ayakta oluyorum genelde 🤪

Bonus Bonus
Chocolita Chocolita

C vitamini etin içindeki demirin açığa çıkmasına yardımcı oluyor o yüzden limonlu salata yanında portakal doğru seçim gibi.

Uyanınca 2 bardak su içtim

12.00

2 tane haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu kadar süzme peynir yerine 2 kk peynir
3 tane zeytin yerine 8 zeytin
5 tane kiraz domates (çok minikti) buna ek her türlü lifli yeşillik turp vs bile olur

15.30

1 büyük fincan hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi
Yarım muz yerine tam muz

17.00

1 tane kuru hurma yanına ceviz + bitki çayı

18.30

3 yk pırasa yemeği yerine 7-8 kaşık etsiz sebze dilim çok tahıllı ekmek ve ya bulgur kara buğday siyez vs
4 yk yoğurt

1.8 litre su içtim. Yatana kadar 2.5 olabilir 🧿

Chocolita Chocolita Bonus Bonus

Eksiklerin çok tabiki 500 çıkar. Ahsen bile daha çok kalori alıyor.

sabah kahvaltı ekmeksizse proteinden yağdan zengin olacak ki tokluk sağlasın.
Tokluk sadece his olarak değil hücreler de tok olacak.

Son öğünde protein yok sebzenin hazmı kolay olduğu için çabuk açıktırır gece uyumuyosun çok aç olursun ya yazdığım gibi ekmek türeviyle dengele ya da tahıl yemim diyosan chia gibi bir tohumla yağla dengele.

Suyun çok güzel 🧿

Bitki çayları sıcak içecekler de ara öğünlerde tokluğa destek oluyor

Selamlar herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar 😍🌸

Nasılsınız baya oldu gelemedim 🫠
Kilo durumum 76.8 e geldim dün şükür 😍
Bi doktorun tavsiyesine uydum bu hafta muhtemel uzun bi süre böyle devam edecek yani inşallah 😍
Saat 16 dan önce yeme işini bitirmek bazı günler bunu 15 e çekebilirsiniz dedi size de o videoyu göndermek isterim 🥰

Selamlar herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar 😍🌸

Nasılsınız baya oldu gelemedim 🫠
Kilo durumum 76.8 e geldim dün şükür 😍
Bi doktorun tavsiyesine uydum bu hafta muhtemel uzun bi süre böyle devam edecek yani inşallah 😍
Saat 16 dan önce yeme işini bitirmek bazı günler bunu 15 e çekebilirsiniz dedi size de o videoyu göndermek isterim 🥰
Ayça Kaya nın böyle bir tavsiyesi vardı aralıklı orucu son öğün 4 te bitecek şekilde bitirip haftada 1 gün yapın diyordu

Günaydın arkadaşlar.Ben Ahu..2016 da cuma yarışmaları ile 30 kilo veren ben yeniden çareler aramaktayım.Aklıma bura geldi.Bana çok iyi geliyodu.Hala böyle etkinlikler devam ediyomu diye son yazılan mesajlardan burayı buldum..Bana bi yol gösteren olur mu?şu an yine 85 kiloyum da🥹

Ayça Kaya nın böyle bir tavsiyesi vardı aralıklı orucu son öğün 4 te bitecek şekilde bitirip haftada 1 gün yapın diyordu
Ayça Kaya daha serbest 🙄
Benim sabrım azaldı artık biraz katı kurallara ihtiyacım var 🙃
Ayşegül çoruhlu diye bi doktor dur göndereyim hemen

Günaydın arkadaşlar.Ben Ahu..2016 da cuma yarışmaları ile 30 kilo veren ben yeniden çareler aramaktayım.Aklıma bura geldi.Bana çok iyi geliyodu.Hala böyle etkinlikler devam ediyomu diye son yazılan mesajlardan burayı buldum..Bana bi yol gösteren olur mu?şu an yine 85 kiloyum da🥹

Vay ahu hoş geldin çok uzun zaman oldu

Eksiklerin çok tabiki 500 çıkar. Ahsen bile daha çok kalori alıyor.

sabah kahvaltı ekmeksizse proteinden yağdan zengin olacak ki tokluk sağlasın.
Tokluk sadece his olarak değil hücreler de tok olacak.

Son öğünde protein yok sebzenin hazmı kolay olduğu için çabuk açıktırır gece uyumuyosun çok aç olursun ya yazdığım gibi ekmek türeviyle dengele ya da tahıl yemim diyosan chia gibi bir tohumla yağla dengele.

Suyun çok güzel 🧿

Bitki çayları sıcak içecekler de ara öğünlerde tokluğa destek oluyor
Ekmek pek yememeye çalışıyorum başlayınca bazen duramıyorum. Evet akşam çok acıktım 🙈 mesela yoğurda chia katsam olur demi. Bir de çorba ekleyim mi duruma göre akşam yemeğine

Hoşgeldin maşallah 30 kiloyu vermeyi başarmışsın yine başarırız inşallah

Olay şu
Akşam yemeğini erken yiyoruz 😍

Hoşbulduuuum seni gördüğüme çok sevindim neler yapıyosun bana yol göstercekmisin? Eee kaç kilosun 🙈

Ben de seni gördüğüme sevindim eski günleri hatırladım.

Ben yüksek kilodayım şu an ahu psikolojik sıkıntılarımı bahane ediyorum diyim net başlamıyorum ama kontrollüyüm gibi.

Estağfurullah yol göstermek değil sana aldığın yolları hatırlatmak olur benim yaptığım.
Senin yaptığın sporlar öncesi sonrası değişimlerin harikaydı.

Biz eski biz değiliz ama biraz gayretle yaparız inşallah. Kilo yüzünden çok üzüldüm artık bıraktım üzülmeyi.

Ben de seni gördüğüme sevindim eski günleri hatırladım.

Ben yüksek kilodayım şu an ahu psikolojik sıkıntılarımı bahane ediyorum diyim net başlamıyorum ama kontrollüyüm gibi.

Estağfurullah yol göstermek değil sana aldığın yolları hatırlatmak olur benim yaptığım.
Senin yaptığın sporlar öncesi sonrası değişimlerin harikaydı.

Biz eski biz değiliz ama biraz gayretle yaparız inşallah. Kilo yüzünden çok üzüldüm artık bıraktım üzülmeyi.
Ozaman yeniden eski günlerdeki gibi motive olalım şu an yine giydim spor ayakkabılarımı yürüyüş bandına gidiyorum şimdiden içim kıpır kıpır…
Psikolojik sorun mu oda nee??
Hayat bir sahne bizlerde oyuncuyuz sadece.herşey de insanlar için..anı yaşayalım..
Bu süreçte hem annemi hem babamı kaybettim ama zaman herşeyin ilacı..kalbimizdeki yara izleriyle yolumuza devam ediyoruz.hayat zor güçlü olmak lazım..ama önceee canım kendim deyip yeniden gücümü toplamaya geliyorum…

X