Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi akşamlar kızlar
Bugün yediklerim
1yumurta ve 3 kasik yulaftan krep
Peynir zeytin yeşillik 2 közlenmiş biber 2 karabugday patlagi
Ara 4 kasik yoğurt 1 muz
2.ara sade Türk kahvesi cay bardağı findik ceviz 2 kare bitter çikolata
Akşam bi kase et sote 2dilim tm buğday ekmeği salata (1 portakal ben ne alaka diyodu )
Spor yok ama üzerimden kamyon geçmiş gibi yorgunum hiç işim bitmiyo tüm gün ayakta oluyorum genelde
Bonus
Chocolita
Bendeeee noluyoruz dedimOhaa sırf meyve mi yemiş dedim resimleri görene kadar
İyiymiş bakcam mutlakaHer şeyi ona soruyorum. Üye olursan görselde paylaşabiliyorsun. Şu köşeye ne alsam ne renk alsam. Şu görseli nerden satın alabilirim vs. Aradığın film
Uyanınca 2 bardak su içtim
12.00
2 tane haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu kadar süzme peynir yerine 2 kk peynir
3 tane zeytin yerine 8 zeytin
5 tane kiraz domates (çok minikti) buna ek her türlü lifli yeşillik turp vs bile olur
15.30
1 büyük fincan hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi
Yarım muz yerine tam muz
17.00
1 tane kuru hurma yanına ceviz + bitki çayı
18.30
3 yk pırasa yemeği yerine 7-8 kaşık etsiz sebze dilim çok tahıllı ekmek ve ya bulgur kara buğday siyez vs
4 yk yoğurt
1.8 litre su içtim. Yatana kadar 2.5 olabilir
Chocolita Bonus
Her şeyi ona soracaksa biz burda napıyoruzHer şeyi ona soruyorum. Üye olursan görselde paylaşabiliyorsun. Şu köşeye ne alsam ne renk alsam. Şu görseli nerden satın alabilirim vs. Aradığın film
Ayça Kaya nın böyle bir tavsiyesi vardı aralıklı orucu son öğün 4 te bitecek şekilde bitirip haftada 1 gün yapın diyorduSelamlar herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Nasılsınız baya oldu gelemedim
Kilo durumum 76.8 e geldim dün şükür
Bi doktorun tavsiyesine uydum bu hafta muhtemel uzun bi süre böyle devam edecek yani inşallah
Saat 16 dan önce yeme işini bitirmek bazı günler bunu 15 e çekebilirsiniz dedi size de o videoyu göndermek isterim
Ayça Kaya daha serbestAyça Kaya nın böyle bir tavsiyesi vardı aralıklı orucu son öğün 4 te bitecek şekilde bitirip haftada 1 gün yapın diyordu
Günaydın arkadaşlar.Ben Ahu..2016 da cuma yarışmaları ile 30 kilo veren ben yeniden çareler aramaktayım.Aklıma bura geldi.Bana çok iyi geliyodu.Hala böyle etkinlikler devam ediyomu diye son yazılan mesajlardan burayı buldum..Bana bi yol gösteren olur mu?şu an yine 85 kiloyum da
Ayça Kaya nın böyle bir tavsiyesi vardı aralıklı orucu son öğün 4 te bitecek şekilde bitirip haftada 1 gün yapın diyordu
Biliyorum canım harika bir dr takip ediyorum ben deAyça Kaya daha serbest
Benim sabrım azaldı artık biraz katı kurallara ihtiyacım var
Ayşegül çoruhlu diye bi doktor dur göndereyim hemen
Hoşbulduuuum seni gördüğüme çok sevindim neler yapıyosun bana yol göstercekmisin? Eee kaç kilosunVay ahu hoş geldin çok uzun zaman oldu
Ekmek pek yememeye çalışıyorum başlayınca bazen duramıyorum. Evet akşam çok acıktım mesela yoğurda chia katsam olur demi. Bir de çorba ekleyim mi duruma göre akşam yemeğineEksiklerin çok tabiki 500 çıkar. Ahsen bile daha çok kalori alıyor.
sabah kahvaltı ekmeksizse proteinden yağdan zengin olacak ki tokluk sağlasın.
Tokluk sadece his olarak değil hücreler de tok olacak.
Son öğünde protein yok sebzenin hazmı kolay olduğu için çabuk açıktırır gece uyumuyosun çok aç olursun ya yazdığım gibi ekmek türeviyle dengele ya da tahıl yemim diyosan chia gibi bir tohumla yağla dengele.
Suyun çok güzel
Bitki çayları sıcak içecekler de ara öğünlerde tokluğa destek oluyor
Hoşgeldin maşallah 30 kiloyu vermeyi başarmışsın yine başarırız inşallahGünaydın arkadaşlar.Ben Ahu..2016 da cuma yarışmaları ile 30 kilo veren ben yeniden çareler aramaktayım.Aklıma bura geldi.Bana çok iyi geliyodu.Hala böyle etkinlikler devam ediyomu diye son yazılan mesajlardan burayı buldum..Bana bi yol gösteren olur mu?şu an yine 85 kiloyum da
Hoşbulduuuum seni gördüğüme çok sevindim neler yapıyosun bana yol göstercekmisin? Eee kaç kilosun
Ozaman yeniden eski günlerdeki gibi motive olalım şu an yine giydim spor ayakkabılarımı yürüyüş bandına gidiyorum şimdiden içim kıpır kıpır…Ben de seni gördüğüme sevindim eski günleri hatırladım.
Ben yüksek kilodayım şu an ahu psikolojik sıkıntılarımı bahane ediyorum diyim net başlamıyorum ama kontrollüyüm gibi.
Estağfurullah yol göstermek değil sana aldığın yolları hatırlatmak olur benim yaptığım.
Senin yaptığın sporlar öncesi sonrası değişimlerin harikaydı.
Biz eski biz değiliz ama biraz gayretle yaparız inşallah. Kilo yüzünden çok üzüldüm artık bıraktım üzülmeyi.