- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Oooo grubumuz dilden ilerliyorTurkce öğretmeni canım ben söyliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo grubumuz dilden ilerliyorTurkce öğretmeni canım ben söyliyim
Tamam canımBen karisik yapiyorum canım
Merhaba canim, ben de 32 yasindayim. 1 bucuk sene oldu evleneli cocuk yok, ankarada memurum. Suan ucretsiz izindeyim esimin egitimi icin abd'deyiz. Aralikta donuyoruz.He he de geç canım biz ufağız tefeğiz ama hep gencizYaşlanmıyoruz ne güzel
Bak yaramı deştin, ben de almadımoysa az koşturmamıştım peşinden
Toparlarsın canım inşallah az kaldı zaten okula da Emzirmenin avantajini kullandım diyelim tabi ip atlamak çok çok iyi geldi bir deResmen ipten aldı memlekette
hoşbuldum canım, nasılsın?tanışalım hemenSultan ben, 31 yaşında iki yavrucuklu bir öğretmen anneyim.
Ooo azıcık kalmışMerhaba canim, ben de 32 yasindayim. 1 bucuk sene oldu evleneli cocuk yok, ankarada memurum. Suan ucretsiz izindeyim esimin egitimi icin abd'deyiz. Aralikta donuyoruz.
Aslında ev yapımı kurabiye vardi son bir kac tane, ondan bir tane yemekti niyetim, ona sartlanmistim. Esim hepsini yemiş ben de etiformun bitter çikolatalı biskuvisinden yedim artikBisküvi hariç gayet güzel canım
Ama o da kalorini aşmamış
Spor?
Yarıyor bir haftadırTamam canım
İşe yaradı di mi sende
Oooo grubumuz dilden ilerliyor
Oo varmışsındır(inşallah) hadi geçmiş olsun bakalım1 saat canım :)
Ne öğretmenisin ben bilmiyordum öğretmen olduğunu:!
Ben de ücretsiz izin dilekçemi dün verdimSeminerlerden sonra çalışmayacağım küçüğüm 5 aylık henüz Az kalmış canım, incelip geleceksin deseneMerhaba canim, ben de 32 yasindayim. 1 bucuk sene oldu evleneli cocuk yok, ankarada memurum. Suan ucretsiz izindeyim esimin egitimi icin abd'deyiz. Aralikta donuyoruz.
Rakibem Pazartesi’den itibaren spor asla es geçmeyecek inşallahAslında ev yapımı kurabiye vardi son bir kac tane, ondan bir tane yemekti niyetim, ona sartlanmistim. Esim hepsini yemiş ben de etiformun bitter çikolatalı biskuvisinden yedim artik
Sporum yine yok
Canım evet :)Oo varmışsındır(inşallah) hadi geçmiş olsun bakalım
Çiğdem söylemiş
Ben de ücretsiz izin dilekçemi dün verdimSeminerlerden sonra çalışmayacağım küçüğüm 5 aylık henüz Az kalmış canım, incelip geleceksin desene
Maksimum 1200.1000 kaloriyi asmamaya mi calisiyorsun
Hem de Bursa'da mısınız hocam? Ne güzel. Neresindesiniz?Zaman hocam gunaydin henuz gruba giremedim beklemedeyim. Dilciler sayisi demişsiniz ben de Türk Dili ve Edebiyatı ogretmeniyim.
Ucretsiz izne mi ayrilacaksin canimOo varmışsındır(inşallah) hadi geçmiş olsun bakalım
Çiğdem söylemiş
Ben de ücretsiz izin dilekçemi dün verdimSeminerlerden sonra çalışmayacağım küçüğüm 5 aylık henüz Az kalmış canım, incelip geleceksin desene
Anlaştık rakibemRakibem Pazartesi’den itibaren spor asla es geçmeyecek inşallah
100 zıplama bile olmasa yapmamız lazım
Anlaştık mıı
Ben de 1100 ve 1300 arasi, gune gore degisiyor. Simdi kahvaltiyi abarttim mesela, aksama corbayla gecistiricemMaksimum 1200.
Ptesi sporlara baslayalim, sen de iyi spor yapiyordun yazdan onceBugunun menusu
Sabah: yulafli, avokadolu omlet
Ara: seftali
Ara: seftali
Aksam: haslama et, humus ve kereviz
Spor yok tum gun de evdeydim cok hareketsiz bir gun oldu