Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

He he de geç canım biz ufağız tefeğiz ama hep genciz☺️Yaşlanmıyoruz ne güzel☺️

Bak yaramı deştin, ben de almadım:KK43:oysa az koşturmamıştım peşinden☺️

Toparlarsın canım inşallah az kaldı zaten okula da ☺️ Emzirmenin avantajini kullandım diyelim tabi ip atlamak çok çok iyi geldi bir de☺️Resmen ipten aldı memlekette☺️☺️☺️
hoşbuldum canım, nasılsın?tanışalım hemen☺️Sultan ben, 31 yaşında iki yavrucuklu bir öğretmen anneyim.☺️
Merhaba canim, ben de 32 yasindayim. 1 bucuk sene oldu evleneli cocuk yok, ankarada memurum. Suan ucretsiz izindeyim esimin egitimi icin abd'deyiz. Aralikta donuyoruz.

Bisküvi hariç gayet güzel canım
Ama o da kalorini aşmamış

Spor?
Aslında ev yapımı kurabiye vardi son bir kac tane, ondan bir tane yemekti niyetim, ona sartlanmistim. Esim hepsini yemiş ☺️ ben de etiformun bitter çikolatalı biskuvisinden yedim artik☺️
Sporum yine yok :KK43:

1 saat canım :)

Ne öğretmenisin ben bilmiyordum öğretmen olduğunu:!
Oo varmışsındır(inşallah☺️) hadi geçmiş olsun bakalım☺️
Çiğdem söylemiş☺️
Merhaba canim, ben de 32 yasindayim. 1 bucuk sene oldu evleneli cocuk yok, ankarada memurum. Suan ucretsiz izindeyim esimin egitimi icin abd'deyiz. Aralikta donuyoruz.
Ben de ücretsiz izin dilekçemi dün verdim☺️Seminerlerden sonra çalışmayacağım küçüğüm 5 aylık henüz☺️ Az kalmış canım, incelip geleceksin desene☺️☺️

Aslında ev yapımı kurabiye vardi son bir kac tane, ondan bir tane yemekti niyetim, ona sartlanmistim. Esim hepsini yemiş ☺️ ben de etiformun bitter çikolatalı biskuvisinden yedim artik☺️
Sporum yine yok :KK43:
Rakibem Pazartesi’den itibaren spor asla es geçmeyecek inşallah
100 zıplama bile olmasa yapmamız lazım
Anlaştık mıı

Oo varmışsındır(inşallah☺️) hadi geçmiş olsun bakalım☺️
Çiğdem söylemiş☺️

Ben de ücretsiz izin dilekçemi dün verdim☺️Seminerlerden sonra çalışmayacağım küçüğüm 5 aylık henüz☺️ Az kalmış canım, incelip geleceksin desene☺️☺️
Canım evet :)

Ohh süper izindeyken hem kendine hem bebeğine güzel vakit ayırırsın :)

Vardım Allah a şükür ♥️

Bugunun menusu
Sabah: yulafli, avokadolu omlet
Ara: seftali
Ara: seftali
Aksam: haslama et, humus ve kereviz
Spor yok tum gun de evdeydim cok hareketsiz bir gun oldu

X