- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Süpersin canım ama domates salatalık falan da ekleyebilirsin gözün De doysun:)tmm hocam :)
bugün bu saat itibari ile bir yumurta bir yemek kaşığı kadar çörek otlu tulum peyniri ve bir fincan nescafe
iyi miyim kızlar
teşekkürlerrr :)Süpersin canım ama domates salatalık falan da ekleyebilirsin gözün De doysun:)
Nescafe sade ise
Gayet güzel, hazır diyet yiyecek konusunda şanslısın ingiltere de eminim buradan fazla seçeneğin vardır
Ben 5-6 leblebi ile başladım güne, temizlik günü ilan ettim bugünü sabahdan başladım. Simdi mola verdim biraz yoğurt yer tekrar işlere önerim
Benim bu yeme düzenimle insanlar 35 kilo olur ben zor veriyorum.5-6 leblebi nasıl dayanıyorsun yaben ölürdüm
Benim bu yeme düzenimle insanlar 35 kilo olur ben zor veriyorum.
Leblebi diyeti yapıyorum kafama göre birkaç leblebi beni birkaç saat idare ediyor.
Bizim akşam yemeklerimiz sorun, şimdi o kismını halletmeye çalışıyorum
Eşim yüzünden sorun çünkü o birlikte oturup bol bol çeşit çeşit yemek seviyor.Çok düşük kalori yiyince ben de aksine kilo alırım vücut depoluyor çünkü belli bi kalorinin altına düşmemek lazım ben öyle yapıyorum
Akşam yemekleri nasıl sorun?
Benim gece yemek en büyük sorunum ya çok seviyorum
Canım normal yeme düzenine nasıl döneceksin pekiBenim bu yeme düzenimle insanlar 35 kilo olur ben zor veriyorum.
Leblebi diyeti yapıyorum kafama göre birkaç leblebi beni birkaç saat idare ediyor.
Bizim akşam yemeklerimiz sorun, şimdi o kismını halletmeye çalışıyorum
Sorun olmuyor kaçamak yaparsam ertesi gün dikkat ediyorum.Canım normal yeme düzenine nasıl döneceksin peki
anladım canımSorun olmuyor kaçamak yaparsam ertesi gün dikkat ediyorum.
Daha öncede böyle verdim, sonra iş yerinde yemek düzeni yüzünden kilo aldım.
Aslında karatay beslenme düzeninde aç kalmadan kilo veriyirsun, benim artık vermem biraz zorlasti 10 kilodan sonra, sıkı tutuyorum.
Maşallah ben şimdi benimkini yazmaya utandım....Evet bugün amaca giden kutsal yolda neler yaptım,
Sabah birkaç leblebi
Öğlen yoğurt 1 kase
Akşam menemen 1 dilim ekmek.
Tüm gün temizlik yapınca o 1 dilim ekmeği hakettim sanırım.
Su 1,5 litre oldu
Allah kabul etsin canım, ben oruç tutarken kilo alırım.Sahur
1 tavada yumurta
1 dilim çavdar
5yeşil zeytin
3 sanırım siyah zeytin
İki dilim ince kaşar
1 salatalık
2 dilim domates
1 çay kaşığı çemen
İftar
Sütlü çorba
Yeşil fasulye (kapçuk deniyor galiba adına)
Turp yoğurtladım
Bir de ekmek
11 küsürde kahve içtimyanında da aşırı tatlı çekti canım 3-4 adet çekme helva yedim çok üzgünüm
Ama aşırı istemiştim oruç olduğum için bugün böyle ne görsem çekti canım sanırım yoruldum diye
Tartıma çıkıyorum bir yüksek bir düşük gösteriyor anlayamadım biraz ayarları bozuldu sanırım... inşallah veririzAllah kabul etsin canım, ben oruç tutarken kilo alırım.
O sebeple dert etme gayet iyi.
İyi idare etmişsin ve dikkat ettiğin sürece gidecek o kilolargünaydın kızlar..
gelmeyecektim işe ama işim çıktı sabah sabah düştüm yollara ://
dün kocişle akşam kadınlar gününe has yemeğe çıktık.. sadece ekmeğin üst çıtırlı susamalı yerini yedim valla..
yanında tavuk tırtıkladım.. ama gelen ekmekler minnak çıttır çıtır ve üstü de susamlıydı yani dayanamadım yaa..
üzerine vaffle söledi benim adam.. sipariş geç kalınca iptal ettirdim.. zaten ekemeği gömmüşüm..
ay canıma minnet oldu.. akşam da kızkardeşime gittik oturmaya kız kıza. orada, bir şekersiz türk kahvesi, bir fincan çay içtim. uyumadan 10 dk önce de bir kase limonlu biberli yoğurdu yedim.
sporla acil olarak desteklemek şart ama zaman yok ay..
sabah ise aç karnına befer' ciğimin verdiği tarifi yaptım.. limun ve zencefil rendesi suyla hoop içtim.. ardından da yarım haşlanmış yumurta 1 küçük kalıp peynir 9 adet zeytin minnacık 2 küççük kepek ekmeği bir lokmalıklardan..
şimdi dukan çayımı içiyorum./yeşilçay, soda ve su.. onda bir de limon olacaktı ama sabah yarım limonu zencefilde kullandığım için bu karışıma karıştırmadım..
ayyhh işte dün akşamdan bu saaate bunlar vucuda depolandı.. şifaa olsun .. :))
gidecek tabi ya :))İyi idare etmişsin ve dikkat ettiğin sürece gidecek o kilolar