Afiyet olsun doracım, iyi yapmışsın.Salata yedim canım, karnabaharı eşime yedirdim.
Bizimki kıskançlıktan çalıyordu rejime başladıçok şükür rahata erdim.
Artık yoluma taş koyan olmayacak.
Sana da geçmiş olsun kuzum, nane limon battaniye yatış tek tedavi yöntemi
Afiyet olsun doracım, kolay gelsin şimdiden.Sabah 2 yumurta ile 2 kaşık yulaf karıştırıp omlet yaptım yanına bolca domates, biraz sonra temizlik başlayacak, akşama ispanak var menüde.
Haydi bi menü, bir liste bir slm. Bu nedir böyle ilk haftadan kaçtınız.
Sağol cücüğüm, şimdi çorba sipariş etti haşmetli hünkarım acıkmış sanırımAfiyet olsun doracım, kolay gelsin şimdiden.
Tarhana candırSağol cücüğüm, şimdi çorba sipariş etti haşmetli hünkarım acıkmış sanırım
Tarhana ve ıspanak menümüz.
Sen neler yaptın
Ne güzel canım çok sevindim, dün tartildim 52,5 pek verememisim bu hafta ama yine de mutluyum.Tarhana candırbenim de aklımda o var. Yanına da bişeyler uydurucam.
Bugün tartıldım 57.7 hedefe son 2.7 kalmış.Sen tartıldın mı ?
Nasıl mutlu olacaksan öyle ol ve o hayalinde ki tişörtleri giyNe güzel canım çok sevindim, dün tartildim 52,5 pek verememisim bu hafta ama yine de mutluyum.
Benim 4 kilo kaldi. Bu halimide seviyorum ama 48 olunca daha mutlu olacağımı düşünüyorum.
Tarhana yanına tavuk yada köfte yakışıyor, benim favorim ise bol salata tabi.
Kesinlikle sporun artısı çok fazla. Bende bi iyileşeyim başlayacağım tekrardanBu hafta memlekette spor yapamadım, yemesemde 100 gr verdim.
Demek ki sporu atlamamak lazım.
Ödülü hakettin canım, afiyet şifa olsun.Nasıl mutlu olacaksan öyle ol ve o hayalinde ki tişörtleri giy
Kendime ufak bi salata yaptım, tam yerken komşum sağolsun ıspanaklı börek getirmiş. 2 küçük dilim yedim ödül niyetine. O şekilde kapadım günü
Kesinlikle sporun artısı çok fazla. Bende bi iyileşeyim başlayacağım tekrardan
Afiyet olsun kuzum, telafisi olur hepsinin.Dün misafirlerim vardı, 2 dilim pizza yedim, gün içinde sadece 1 havuç ve 1 bardak kefir içmiştim ki akşama rahat rahat yiyeyim. Birde üstüne 1 dilim tramisu.
Bugün dünden kalan yorgunlukla spor felan yapamadım.
Peynir ve yoğurtla günü geçirdim, akşama ise kuru-pilav yedim yarım porsiyon.
Haftasonu biraz ağır kaçtı.
Sabah sporla başlayalım mı, kimler var.
Çok geç uyandım, yine uyku düzenim şaştıAfiyet olsun kuzum, telafisi olur hepsinin.
Yarın başlayalım beraber.
Ben de regli oldumÇok geç uyandım, yine uyku düzenim şaştı
Biraz sonra başlamayı düşünüyorum
Ilk gün zor olur canım yapma senBen de regli oldumkarnım ağrıyor. Eğer iyi hissedersem yaparım kuzum.
Öyle görünüyor, sen ne yapacaksın Leslie mi ?Ilk gün zor olur canım yapma sen
Leslie twist mekikÖyle görünüyor, sen ne yapacaksın Leslie mi ?