- Konu Sahibi papatya7203
-
İnşallah hamilesinzdr bende hiçbir belirtti yok adet sancım var bide adet olmadım cok gergin ve snrlilik hali varHer ay olanlardan değişik olarak bu ay çok uykum oluyor bir de ayaklarım çok üşüyor ve sol tarafta kasık ve karnımın üst kısmında değişik bir ağrı var bir de ara ara bulantı oluyor gece eşim evde sigara içmiş mesela aşırı midem bulandı
Yumurtan çatladgı zaman ateş derecesi yükselir diye biliyorumates ne zaman fazla oluyodu kizlar tam pik gunu mu bittikten sonra mi olcuyorum suan agizdan 37.0 cikti ates basti suan beni
Ben pkoyum ne zaman olcam belli değil bugun 38. Gün 40 gunu geçmedi adet tarihim hiç ondan dolayıda hesap yapamıyorum kine kadar var canim regline
Hayırlısı olsun benimkiler de psikolojik olabilir diye düşünüyorum bakalım belli olunca yazarım buraya o zaman anlarız belirtiler psikolojik mi oluyorİnşallah hamilesinzdr bende hiçbir belirtti yok adet sancım var bide adet olmadım cok gergin ve snrlilik hali var
Genelde bendede psikolojik oluyor o yüzden hiç takip etmıyorum belirtiHayırlısı olsun benimkiler de psikolojik olabilir diye düşünüyorum bakalım belli olunca yazarım buraya o zaman anlarız belirtiler psikolojik mi oluyor
hakkinda hayirlisi olsun kuzumBen pkoyum ne zaman olcam belli değil bugun 38. Gün 40 gunu geçmedi adet tarihim hiç ondan dolayıda hesap yapamıyorum ki
Merhaba, aynı benimde sol kasığımda batmalar, ruh değişimi ani üşüyüp terleme halsizlikti ve şuan 2 aylık hamileyimArkadaslar ben buraya yeni katildim ve cok heycanliyim bat 31 aralik sizde biliyorsunuz ki beklemek cok heycanlı buraya gun gun belirtilerimizi yazmaya ne dersiniz biz bu ay regl bittikten bir gun sonra calismalara basladik suan icin 12 aralik haric hep degerlendirdik bu ara cok halsizlik ve sag kasigimda batmalar var bir cok usuyorum bir yaniyorum sizde neler var
ayy sizi tebrik ederim insallah minigimde benledir ne zaman ogrendinizMerhaba, aynı benimde sol kasığımda batmalar, ruh değişimi ani üşüyüp terleme halsizlikti ve şuan 2 aylık hamileyim
bende onu merak ediyorum o yuzden yasadigim her seyi buraya yaziyorum psikoljik mi gercek mi diyeHayırlısı olsun benimkiler de psikolojik olabilir diye düşünüyorum bakalım belli olunca yazarım buraya o zaman anlarız belirtiler psikolojik mi oluyor
Ben 18 ekimde adet oldum ama klomen kullandım 13 kasımda hamile olduğumu öğrendimayy sizi tebrik ederim insallah minigimde benledir ne zaman ogrendiniz
Adet düzensizliğim olduğu için adetimin geçmesini beklemedim açıkcası inşallah sizde hamilesinizdir yumurtlamadan sonra kaç gün geçti ?ayy sizi tebrik ederim insallah minigimde benledir ne zaman ogrendiniz
insallah guzel bir surec gecirirsiniz bende heycanla bekliyorum ama bat 31 daha cok varBen 18 ekimde adet oldum ama klomen kullandım 13 kasımda hamile olduğumu öğrendim
ben erken yumurtladigimi dusunuyorum adey biter bitmez yogun akintim oldu cunku o iliskiden bu yana 7 gun gectiAdet düzensizliğim olduğu için adetimin geçmesini beklemedim açıkcası inşallah sizde hamilesinizdir yumurtlamadan sonra kaç gün geçti ?
Anladım inşllah güzel haberler alırsınız 5 gün sonra falan erken gebelik testi ile çıkar bence yaparsanben erken yumurtladigimi dusunuyorum adey biter bitmez yogun akintim oldu cunku o iliskiden bu yana 7 gun gecti
Amin insaAllah canim benim tez vakit hayırlısıyla sağlıkla insaAllahinsallah kuzum bebisler bizimledir insallah tutmustur Rabbim tabi hayirlisini nasip etsin guzel gunler bizimle olsun kuzum
ne sorun vardi klomen kullandinizzBen 18 ekimde adet oldum ama klomen kullandım 13 kasımda hamile olduğumu öğrendim
aynen canim haftaya yapicam bakalim test bende oyle dusunuyorumAnladım inşllah güzel haberler alırsınız 5 gün sonra falan erken gebelik testi ile çıkar bence yaparsan
Şüpheleniyorum ama ümitlenen istemiyorum beklentiye girmemek için biraz daha mı beklesem acaba belki gelir diyeşüpheleniyorsanız bence bi test yapmakta fayda var.
adetinize ne kadar varŞüpheleniyorum ama ümitlenen istemiyorum beklentiye girmemek için biraz daha mı beklesem acaba belki gelir diye
9 gün geçti test yaptım çıkmadı birşeyadetinize ne kadar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?