Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb bat 20 aralık benimde..3 aralık pik oldu.dun test yaptım evde idrar normal negatif çıktı.yarin kan vereceğim adet olmazsam. Bazen erken de olabiliyor. 2 prensesim var birde küçük adam olsun istiyoruz allah nasip ederse..ovulasyon zamanı çok net benim biliyorum ama pik günü önemliydi değerlendirdik..bas ağrım kasiklarimda dolgunluk iştah artisim çok oldu.son iki gündür çok usuyorum ağzımda metal tadı var demir yalamisim gibi belim çok ağrıyor. Diğer gebeliklerimde yoktu bu kadar o nedenle emin olamıyorum..bekleyip göreceğiz bende paylaşmak istedim..gercekten anne baba olmayı isteyen hakeden herkesin karnında kucağında yeni yıl müjdesi olsun insallah

canim o guzel prenseslerin yanina birde bir prens nasip eder Rabbim insallah guzel haberlerini bizlede paylasir misin yarin

O nasıl olur bilemiyorum ama 28 kasım gibi ilişki olmuştu sizce geç döllenme olsa teste yansimaz mi
Bi arkadaşım 17 gün gecikti adetinden 1 hafta geçtikten sonra Test yaptık negatifti 17. Günde test yaptığımızda silik bi çizgi vardı. Geç döllenme olabilir sizinki de adet gelmezse tekrarlayın bence testi idrars geç yansıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…