- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 32
- Konu Sahibi papatya7203
gec dollenme gibi bir ihtimal var mi ki9 gün geçti test yaptım çıkmadı birşey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gec dollenme gibi bir ihtimal var mi ki9 gün geçti test yaptım çıkmadı birşey
Mrb bat 20 aralık benimde..3 aralık pik oldu.dun test yaptım evde idrar normal negatif çıktı.yarin kan vereceğim adet olmazsam. Bazen erken de olabiliyor. 2 prensesim var birde küçük adam olsun istiyoruz allah nasip ederse..ovulasyon zamanı çok net benim biliyorum ama pik günü önemliydi değerlendirdik..bas ağrım kasiklarimda dolgunluk iştah artisim çok oldu.son iki gündür çok usuyorum ağzımda metal tadı var demir yalamisim gibi belim çok ağrıyor. Diğer gebeliklerimde yoktu bu kadar o nedenle emin olamıyorum..bekleyip göreceğiz bende paylaşmak istedim..gercekten anne baba olmayı isteyen hakeden herkesin karnında kucağında yeni yıl müjdesi olsun insallahArkadaslar ben buraya yeni katildim ve cok heycanliyim bat 31 aralik sizde biliyorsunuz ki beklemek cok heycanlı buraya gun gun belirtilerimizi yazmaya ne dersiniz biz bu ay regl bittikten bir gun sonra calismalara basladik suan icin 12 aralik haric hep degerlendirdik bu ara cok halsizlik ve sag kasigimda batmalar var bir cok usuyorum bir yaniyorum sizde neler var
canim o guzel prenseslerin yanina birde bir prens nasip eder Rabbim insallah guzel haberlerini bizlede paylasir misin yarinMrb bat 20 aralık benimde..3 aralık pik oldu.dun test yaptım evde idrar normal negatif çıktı.yarin kan vereceğim adet olmazsam. Bazen erken de olabiliyor. 2 prensesim var birde küçük adam olsun istiyoruz allah nasip ederse..ovulasyon zamanı çok net benim biliyorum ama pik günü önemliydi değerlendirdik..bas ağrım kasiklarimda dolgunluk iştah artisim çok oldu.son iki gündür çok usuyorum ağzımda metal tadı var demir yalamisim gibi belim çok ağrıyor. Diğer gebeliklerimde yoktu bu kadar o nedenle emin olamıyorum..bekleyip göreceğiz bende paylaşmak istedim..gercekten anne baba olmayı isteyen hakeden herkesin karnında kucağında yeni yıl müjdesi olsun insallah
Gebeligimin 2. 3. Haftasında başladı canim :)siz hamile misiniz ne zaman oldu bu belirtiler sizde
cok heycanlandim simdi insallah benimkilerde psikolojik degildir seni cok cok tebrik ederim canim umarim guzel rahat bir surec gecrirsinGebeligimin 2. 3. Haftasında başladı canim :)
O nasıl olur bilemiyorum ama 28 kasım gibi ilişki olmuştu sizce geç döllenme olsa teste yansimaz migec dollenme gibi bir ihtimal var mi ki
yansirdi sanirim canimO nasıl olur bilemiyorum ama 28 kasım gibi ilişki olmuştu sizce geç döllenme olsa teste yansimaz mi
Bence hastanede test yaptırın. Bi sorun varsa da doktor görmüş olur hem.Şüpheleniyorum ama ümitlenen istemiyorum beklentiye girmemek için biraz daha mı beklesem acaba belki gelir diye
canim Rabbim en hayirli zamanda hepimize bebislerimizi nasip etsin insallahBaşlığa bakınca icim açılıyor ben giremeyecek olsamda
âmin cnmcanim Rabbim en hayirli zamanda hepimize bebislerimizi nasip etsin insallah
canin ben ikinci cizgiyi silik gordum var gibi iki gun sonra bir daha tekrarla benceGünaydın kızlar gebelik var mı sizce
canim benimde bazen kaybolur bazen geliyor bakalim bekliyiruzGünaydın. Bugün dün saydığım belirtiler kayboldu yalnız belim çok ağrıyor, bakalım nolcak
Bugün öğlen kan testi yapacağım canım inşallah hayırlısıyla çıkarcanin ben ikinci cizgiyi silik gordum var gibi iki gun sonra bir daha tekrarla bence
Bi arkadaşım 17 gün gecikti adetinden 1 hafta geçtikten sonra Test yaptık negatifti 17. Günde test yaptığımızda silik bi çizgi vardı. Geç döllenme olabilir sizinki de adet gelmezse tekrarlayın bence testi idrars geç yansıyorO nasıl olur bilemiyorum ama 28 kasım gibi ilişki olmuştu sizce geç döllenme olsa teste yansimaz mi
guzel haberlerini bekliyoruz canim regline var miydi gecmis miydiBugün öğlen kan testi yapacağım canım inşallah hayırlısıyla çıkar
Yumurta tembelliği vardı yumurtlama oluyordu ama gelişmiyordu ilk seferde hamile kaldım klomenlene sorun vardi klomen kullandinizz
Hayırlısı olur inşallahaynen canim haftaya yapicam bakalim test bende oyle dusunuyorum