• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az önce de camasirimda kahverengi leke gördüm ve adetime bir hafta var. Hiç böyle olmazdım. Devamı gelirse adet olurum gelmezse yerleşme kanaması olabilir mi acaba? Alt tarafımda da değişik bir ağrı var

kizlar bu ara atesim 36.6 ve 37.1 arasi gelip gidiyor kasigimda kalcama dogru degisik bir his var batma gibi halsizlik olarak bugun daha enerjik hissediyorum adete son 13 bakalim

Kızlar benim göğüs hassasiyetim devam ediyor. Zaman zaman üşüyorum, zaman zaman yanıyorum. Özellikle ayaklarımdan oluyor bu ısı değişimleri. Dün bi defa ishal oldum durup dururken. Sonra hemen geçti. İştahım da açıldı sanki. Bir de kasığımdaki batma hissi geçmedi hiç. Normalde yumurtlamada olur ve geçerdi. Geçmedi. Ayyy umarım psikolojik değildir yaaa, ama var sanki bir şey. bata 11 gün var daha heyecan dorukta😝:KK45:

Kızlar benim göğüs hassasiyetim devam ediyor. Zaman zaman üşüyorum, zaman zaman yanıyorum. Özellikle ayaklarımdan oluyor bu ısı değişimleri. Dün bi defa ishal oldum durup dururken. Sonra hemen geçti. İştahım da açıldı sanki. Bir de kasığımdaki batma hissi geçmedi hiç. Normalde yumurtlamada olur ve geçerdi. Geçmedi. Ayyy umarım psikolojik değildir yaaa, ama var sanki bir şey. bata 11 gün var daha heyecan dorukta😝:KK45:
Aman allahım belirtilerimiz aynı son 2 benim de 😂

kizlar benimde bugun tekrar akintim yogunlasti tekrar mi yumurtluyorum acaba ovulasyon testi yapicam sanirim bir

canim cok guzel aciklamissin cok tesekkur ediyorum ben akintimi baz alarak bu ay herhalde erken yumurtladim regl biter bitmez cok fazla akintim oldu kullandigim uygulamaya gore bugun pik olmasi lazim ama kupkuru sanirim bu tarihten sonra sık sık degerlendirmiycem artik oldyysa oldu olmadi bende regl zamani veririm hemen siparisi gelicek ay baslarim ovulasyon testine

Ovülasyon testleri cidden çok faydalı. Hani bazıları diyor ya aklımdan çıkardım, o ay hiç takip etmedim oldu.. bu şekilde tutturanlara ne mutlu tabi ama öyle 2 günde bir yapacak artık birçok kişinin ne enerjisi ne zamanı var..

Amin insaAllah canim benim bende geçen ay başladım ovu testi yapmaya bu ay 2. Defa takipteydim geçen ay 2 defa görmeme ragmen tutmadi nasip değilmiş. InsaAllah sağlıkla hayırlısıyla Rabbim bu ay tüm isteyenlere nasip etsin🤲❤ bu ayda gördüm 2 önce insaAllah bu ay Rabbim yüzümüzü hayirlisiyla sağlıkla güldürsün ❤🤲

İnşallah bu ay hepimizin yüzü güler.. Hayırlısıyla sağlıkla bebişler bir bir gelir:KK200:

Ovülasyon testleri cidden çok faydalı. Hani bazıları diyor ya aklımdan çıkardım, o ay hiç takip etmedim oldu.. bu şekilde tutturanlara ne mutlu tabi ama öyle 2 günde bir yapacak artık birçok kişinin ne enerjisi ne zamanı var..
bir sey sorucam canim diyelim ki ovulasyon testi yaptik yumurta catlamisti pik olmustu daha onceden o zaman yaptigimiz test tek cizgi mi gorunecek yumurta yoksa

canim sen suan ovulasyon testi yapsak nasil cikar benim akintim artti bir daha mi yumurtluyorum merak ettim yapiyim diyorim

bir sey sorucam canim diyelim ki ovulasyon testi yaptik yumurta catlamisti pik olmustu daha onceden o zaman yaptigimiz test tek cizgi mi gorunecek yumurta yoksa
Yumurta yoksa tek çizgi görünüyor, ben geçen ay denemiştim, ovülasyondan sonra silikleşerek tek cizgiye dönüyor.. Şöyle ilginç birşey var ama, bu forumdan da araştırabilirsin, eğer gebelik varsa, gebelik testinden önce ovülasyon testinde 2 çizgi çıkıyormuş.. yani erken gebelik testi en az 5 gün öncesinde gösteriyor, bunu mesela 6 gün önce yaptın 2 çizgiyi görüyormuşsun, test örneklerini koymuşlar, gebelik testinde tek çizgi, ovülasyon testinde çift mesela, sonrasında öğreniyor gebe olduğunu, zaten gebelik testinde çift çizgiyi gördükten sonra ovülasyon testinde çok belirgin çift oluyormuş..

Back