- Konu Sahibi papatya7203
-
Canım 6 gün geçmiş bence sen git kan ver. Anlattığın üstüne görmeye benziyosuan için bekliyorum belki aksama giderim acile kan testi veririm.. olmuyorum adet çünkü. 6gün geçti nerdeyse
Kizlad mesajlarinizi okudum lütfen böyle umutsuz olmayın. Tabi ki hepinizin bebekleri olacak. Üstüne düşmeyin baska seylerle ilgilenin. Bir tanıdığımızın yıllarca cocugu olmadı annem hep anlatır cok ugrastı cok isyan etti diye. Sonunda bir oglu oluyor. Ve o cocuk 12 yasında kemik kanserine yakalandı cok acılar cekti 16 sında bu sene vefat etti. Annesine neden beni dogurdun diye ağlarmış hastanede. Annenin halini düşünün.. allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı olanı nasip etsin. Ben bir seyi ne olursa olsun cok istemeyi uygun bulmuyorum vardır bir bildiği
Canım 6 gün geçmiş bence sen git kan ver. Anlattığın üstüne görmeye benziyo
Eylül 27 - Ekim 25 Kasım 22 Aralık (19)’ da adet olmam gerekiyordu. Hadi engeç 22sinde. Ama hala olmadım. Peçeteyi çok afedersin sokunca pembemsi- kahvemsi arada kırmızımsı bişiler geliyo 2gündür. Ama Ped’e gelen hiçbirsey yok. Bukadar gecikmeside normal gelmiyo. Adetlerim düzenliyken..
Canım bence gebesin git ölçtür seninki üstüne görmeye benzigor bekleme artıkEylül 27 - Ekim 25 Kasım 22 Aralık (19)’ da adet olmam gerekiyordu. Hadi engeç 22sinde. Ama hala olmadım. Peçeteyi çok afedersin sokunca pembemsi- kahvemsi arada kırmızımsı bişiler geliyo 2gündür. Ama Ped’e gelen hiçbirsey yok. Bukadar gecikmeside normal gelmiyo. Adetlerim düzenliyken..
Üstüne görmede kan oluyomu ya çok allak bullak oldum benCanım bence gebesin git ölçtür seninki üstüne görmeye benzigor bekleme artık
Bende baska bişi olmasından korkuyorum. Korkudan gidemiyorum doktora bebiş varmı hiç bilmiyorumBence de kan ver. Gebelik yoksa da o kan nedir, regl neden bu kadar gecikmiş öğrenirsin canım. Başka sorun olmasın da... umarım bebiştir tabii...
Canım ya moralini bozmak istemiyorum ama adet dongum aynı senin gibi ve aynı dediğin gibi iki gündür peçeteye kahverengi leke geldi ama bugün sabah adet oldumÜstüne görmede kan oluyomu ya çok allak bullak oldum benpede gelen hiçbirsey yok içerde oluyo hersey
Bende baska bişi olmasından korkuyorum. Korkudan gidemiyorum doktora bebiş varmı hiç bilmiyorum
Yok canımcım moral bozucak bişey yokta.. adetim gecikti benim çok fazla. Normal bi durum değil bu. Adetime 3 gün kala böyle olsaydı takılmazdım ben. Ben ciddi oranda adetim gecikti. Ki asla böyle bişi yaşamam ben. Artık Bebek olayını geçtim sağlıkla ilgili düşünmeye başladım.Canım ya moralini bozmak istemiyorum ama adet dongum aynı senin gibi ve aynı dediğin gibi iki gündür peçeteye kahverengi leke geldi ama bugün sabah adet oldum
Gidicem aksama.Korkma canımcım kötü bir şey olduğunu sanmam. En fazla regln sökülememiştir falan. İhmal etme git hemen ☺
Gidicem aksama.
gene kırmızılık gitmiş kahve pembe bişeyler var. Nedir bu anlamadım
Ben tam ay’ın 19uydu sanırım yada 21 tam hatırlamıyorum test yaptım kabak gibi tek çizgi çıktı. Sonra annem Onlara güvenme bende de hiç çıkmadı deyince kafam allak bullak oldu. Oyuzden adetinin gecikmesini bekle bence canımBen de yarın 4 gün kala oluyor reglme, bi test daha denicem. Bu göğüs büyümesi, hassasiyeti geçmedi. Kasık batması da hafif duruyor. Göğsümün ucu bile büyüdü normal değil bu. Bebiş yoksa hormonal bi sıkıntım var diye düşünüyorum.
Ben tam ay’ın 19uydu sanırım yada 21 tam hatırlamıyorum test yaptım kabak gibi tek çizgi çıktı. Sonra annem Onlara güvenme bende de hiç çıkmadı deyince kafam allak bullak oldu. Oyuzden adetinin gecikmesini bekle bence canım
Cnm ben üc gün kala days comfort marka denedim negatif cıktı erken gebelik testiBen de yarın 4 gün kala oluyor reglme, bi test daha denicem. Bu göğüs büyümesi, hassasiyeti geçmedi. Kasık batması da hafif duruyor. Göğsümün ucu bile büyüdü normal değil bu. Bebiş yoksa hormonal bi sıkıntım var diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?