- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.210
- 133
- 40
- Konu Sahibi papatya7203
-
Ben çatlatma iğnesi vuruldum bu yüzden regl tarihim 10 gün öne çekti, cuma yada c. Trsi regl olmam lazm, normalde regl olmadan önce sivilcelerm çıkar, sırtım belim ağırır, ve gögüslerimi taşıyamaz hale gelirim, şuan hiç ama hiç biri yok, ha gebemiyim derseniz olnadığıma %100 eminim, tek belirtim üşümek, gebe olan birinin vücut ısısı olur ama belirtiler bizi yanıltıyor, size çok hak veriyorumKızlar bana saglık ocağindaki hemsire dedi ki adet gününde kan testiyle belli olur öncesindeki idrar testleri güvenilmez, betahcg idrara anca adetten 1 hafta sonra geçer dedi. Erken gebelik testlerine de inanmıyorum ya para tuzağı gibi. Cok gördüm yapıp negatif cıkan sonra hamile olan. Bir arkadaşım da gebelik testi yapmış negatif diye çöpe atmış içine kurt düşmüş bikaç saat sonra bakmış çöpten alıp pozitifmiş gerçekten de hamileydi. Cok takmamak lazım idrar testi sonucta bozuk da olabilir dogru da olabilir en iyisi bat günü ya da sonrasında kan vermek biraz sabırrr
İnşallah hayırlısı olur, yoruyor bu bebiş meselesi hepimiiziKızlar kimseden ses yok bugün. Sabah kalktım adet oldum. Valla bi rahatladım. Size söylemek istediğim şu ki
1.Erken gebelik testleri doğru sonuç veriyor ben 4 gün öncesinden yapmıştım negatif çıkmıştı.
2.Belirtiler kesinlikle vücudun bize oynadığı bir oyun,gün geçmeden belirti de olmaz belirtiler psikolojik ve kesinlikle inanmayın zira ben de bulantı da dair tüm belirtiler mevcuttu
3.Hepinizin hakkından hayırlısı olsun inşallah ben öbür ay denermiyim bilmiyorum ama bir daha denersem belirti falan gozlemlemeden adet günümün geçmesini beklerim
Benimde durumum okadar karmaşık bi hal aldıki...Ben çatlatma iğnesi vuruldum bu yüzden regl tarihim 10 gün öne çekti, cuma yada c. Trsi regl olmam lazm, normalde regl olmadan önce sivilcelerm çıkar, sırtım belim ağırır, ve gögüslerimi taşıyamaz hale gelirim, şuan hiç ama hiç biri yok, ha gebemiyim derseniz olnadığıma %100 eminim, tek belirtim üşümek, gebe olan birinin vücut ısısı olur ama belirtiler bizi yanıltıyor, size çok hak veriyorum
İnşallah hayırlısı olur, yoruyor bu bebiş meselesi hepimiizi
Benim de sizinki gibi oldu, sadece adetten 11gün önce kocaman burnumun yanında sivilce çıktı. O geçene kadar adet günüm geldi. Sivilcemin gitmesiyle adetimin gelmemesi bir oldu. Sol yumurtalıgım arada batıyor. Hafif hafif bel ağrısı oluyo arada göğüslerimde şiş. Bide adetime 3gün kala ayaklarım buz gibiydi. Simdide ateşler basıyor. Bu belirsizlik çok kötüBen çatlatma iğnesi vuruldum bu yüzden regl tarihim 10 gün öne çekti, cuma yada c. Trsi regl olmam lazm, normalde regl olmadan önce sivilcelerm çıkar, sırtım belim ağırır, ve gögüslerimi taşıyamaz hale gelirim, şuan hiç ama hiç biri yok, ha gebemiyim derseniz olnadığıma %100 eminim, tek belirtim üşümek, gebe olan birinin vücut ısısı olur ama belirtiler bizi yanıltıyor, size çok hak veriyorum
İnşallah hayırlısı olur, yoruyor bu bebiş meselesi hepimiizi
Benimde durumum okadar karmaşık bi hal aldıki...
19’unda adet olmam gerekirken olmadım, 22 gün geç olurum belki diyerek bekledim gene olmadım. Bugun ay’ın 24 ü bende gelen bişi hala yok. Sadece peçeteyle kontrol ettikçe kahvemsi pembemsi bi akıntı oluyo, 2gündür. Bu arada kırmızımsı da oluyo ancak hemen kahveye dönüyo içerde..
tam adet oluyorum derken olmuyorum..
Tek çare regl gelmesini beklemek, temizlenmek ve mücadeleye devam etmekBenim de sizinki gibi oldu, sadece adetten 11gün önce kocaman burnumun yanında sivilce çıktı. O geçene kadar adet günüm geldi. Sivilcemin gitmesiyle adetimin gelmemesi bir oldu. Sol yumurtalıgım arada batıyor. Hafif hafif bel ağrısı oluyo arada göğüslerimde şiş. Bide adetime 3gün kala ayaklarım buz gibiydi. Simdide ateşler basıyor. Bu belirsizlik çok kötü
nezaman sonbulck bu mücadeleTek çare regl gelmesini beklemek, temizlenmek ve mücadeleye devam etmek
Tek çare regl gelmesini beklemek, temizlenmek ve mücadeleye devam etmek
Keşke bir an önce son bulsa, çok yoruldum kızlar artık kaldıramıyorumnezaman sonbulck bu mücadele
Ama lekeler geliyorsa olacaksındır bence cnm yinede ver istiyorsansuan için bekliyorum belki aksama giderim acile kan testi veririm.. olmuyorum adet çünkü. 6gün geçti nerdeyse
aman isyan etme vardır bir hayır deKeşke bir an önce son bulsa, çok yoruldum kızlar artık kaldıramıyorum
Çevremde beş para etmes insanlarn çocukları var, sokağa bırakmışlar ilgilenmiyorlar, evlat duygusu nedir umurlarında değil, onları gördükçe diyorum ki neden onlara verdinde bana vermiyorsun
Evlat konusunda vardır hayır diyemiyorum, çok canım yanıyoraman isyan etme vardır bir hayır de
Ama lekeler geliyorsa olacaksındır bence cnm yinede ver istiyorsan
Evlat konusunda vardır hayır diyemiyorum, çok canım yanıyor
bende. Çok istiyorum çok seviyorum ama kaderin önüne geçilmiyorAnlıyorum ama kader
Haklısınbende. Çok istiyorum çok seviyorum ama kaderin önüne geçilmiyor
Oz ablam bile ben kadar cocuk sevmez ama o hic aramadan hemen oldu benimde cnm çıkıyor
Birde işin gercegi ben 32yasimda evlendim ve evlilik kararimi hizlandiran olay çocuk olayiydi okadar üzgününki anlatamamHaklısın
Allahin gücune gider öyle deme,evladin olur hayirsiz olur evladin olur saglikli olmaz evladin olur seni uzer, bu yuzden en hayırlısını isteriz ya rabbimizden, seni cok iyi anliyrm ama nolur oyle deme rabbim ben bilirim diyor,bize de sabir düşüyorEvlat konusunda vardır hayır diyemiyorum, çok canım yanıyor
yaşım dahada FaZla gecmeden çocuğum olsun istedim ama maalesefHaklısın
İnşallah biran önce olur inşallahyaşım dahada FaZla gecmeden çocuğum olsun istedim ama maalesef
amin hepimizeİnşallah biran önce olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?