Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kimseden ses yok bugün. Sabah kalktım adet oldum. Valla bi rahatladım. Size söylemek istediğim şu ki
1.Erken gebelik testleri doğru sonuç veriyor ben 4 gün öncesinden yapmıştım negatif çıkmıştı.
2.Belirtiler kesinlikle vücudun bize oynadığı bir oyun,gün geçmeden belirti de olmaz belirtiler psikolojik ve kesinlikle inanmayın zira ben de bulantı da dair tüm belirtiler mevcuttu
3.Hepinizin hakkından hayırlısı olsun inşallah ben öbür ay denermiyim bilmiyorum ama bir daha denersem belirti falan gozlemlemeden adet günümün geçmesini beklerim

Ben çatlatma iğnesi vuruldum bu yüzden regl tarihim 10 gün öne çekti, cuma yada c. Trsi regl olmam lazm, normalde regl olmadan önce sivilcelerm çıkar, sırtım belim ağırır, ve gögüslerimi taşıyamaz hale gelirim, şuan hiç ama hiç biri yok, ha gebemiyim derseniz olnadığıma %100 eminim, tek belirtim üşümek, gebe olan birinin vücut ısısı olur ama belirtiler bizi yanıltıyor, size çok hak veriyorum

İnşallah hayırlısı olur, yoruyor bu bebiş meselesi hepimiizi

Benimde durumum okadar karmaşık bi hal aldıki...
19’unda adet olmam gerekirken olmadım, 22 gün geç olurum belki diyerek bekledim gene olmadım. Bugun ay’ın 24 ü bende gelen bişi hala yok. Sadece peçeteyle kontrol ettikçe kahvemsi pembemsi bi akıntı oluyo, 2gündür. Bu arada kırmızımsı da oluyo ancak hemen kahveye dönüyo içerde..
tam adet oluyorum derken olmuyorum..

Benim de sizinki gibi oldu, sadece adetten 11gün önce kocaman burnumun yanında sivilce çıktı. O geçene kadar adet günüm geldi. Sivilcemin gitmesiyle adetimin gelmemesi bir oldu. Sol yumurtalıgım arada batıyor. Hafif hafif bel ağrısı oluyo arada göğüslerimde şiş. Bide adetime 3gün kala ayaklarım buz gibiydi. Simdide ateşler basıyor. Bu belirsizlik çok kötü

Tek çare regl gelmesini beklemek, temizlenmek ve mücadeleye devam etmek

nezaman sonbulck bu mücadele
Keşke bir an önce son bulsa, çok yoruldum kızlar artık kaldıramıyorum
Çevremde beş para etmes insanlarn çocukları var, sokağa bırakmışlar ilgilenmiyorlar, evlat duygusu nedir umurlarında değil, onları gördükçe diyorum ki neden onlara verdinde bana vermiyorsun

aman isyan etme vardır bir hayır de

Evlat konusunda vardır hayır diyemiyorum, çok canım yanıyor
Allahin gücune gider öyle deme,evladin olur hayirsiz olur evladin olur saglikli olmaz evladin olur seni uzer, bu yuzden en hayırlısını isteriz ya rabbimizden, seni cok iyi anliyrm ama nolur oyle deme rabbim ben bilirim diyor,bize de sabir düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…