- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.210
- 133
- 40
- Konu Sahibi papatya7203
-
Dayanamadim aldm yaptım. Değilim malesef. Silik çizgi bile çıkmadı net tek çizgi. HayırlısiÇıkar bence. Umarım hamilesindir. Bize de haber et durumu canım
hayirlisi kuzum bende sali gunu yapicam bakalim ne cikicak Rabbin en hayirli zamanda nasip etsin insallahDayanamadim aldm yaptım. Değilim malesef. Silik çizgi bile çıkmadı net tek çizgi. Hayırlısi
bu dogru kesinlikle kendimize yapiyoruzBelirtiler hep psikolojik oluyor bence. Belirti falan aramayın kızlar
insallah canim guzel haberlerini bekliyoruzEvet kizlar bugün 2. gün olmadim. Umutlar devam. Hep siddetli agri uyandirir beni sabah ve uyandigim an adet olurum hic öype bi agrim yok. Hayirlisi bakalim insallah benimle bekleyenler hepimiz hamileyizdir
Canım sen daha önce test yapmış miydinEvet kizlar bugün 2. gün olmadim. Umutlar devam. Hep siddetli agri uyandirir beni sabah ve uyandigim an adet olurum hic öype bi agrim yok. Hayirlisi bakalim insallah benimle bekleyenler hepimiz hamileyizdir
Canım sen daha önce test yapmış miydin
Dayanamadim aldm yaptım. Değilim malesef. Silik çizgi bile çıkmadı net tek çizgi. Hayırlısi
ne guzel yazmissin canim sen test yapmissin zaten cizgi gorunuyor birindeBende sizlerin güzel haberlerini bekliyorum canim. Kötü olursada paylasmak icin bekliyorum cünkü üzüntüde paylastikca azaliyor biliyorumbenim hepimiz icin umudum ve bol dua'm var en dogru zamanda nasip etsin rabbim ❤
Bence olsaydı silik de olsa bi çizgi çıkardıolsun daha erken bi regl zamanı gelsin ona göre bakarsın. ☺
Biri erken gebelik biri normal test değil mi. Kaç gün öncesinden yapmıştın canım bunlarıYapmistim canim pazartesi bu iki testi
10 gün var dahaamin canim insallah adetine ne kadar kaldi
Belli olmuyor tam bu işler ya. Ne kadar bi matematiği de olsa yine şans sanırım. Stres, duygu durumu, erkeğin de kadının da fiziksel ve ruhsal durumu her bi şey etkili sanırım. Çok da takmamak lazım gerçekten. Bizim bi akrabamız yıllarca denemişti mesela. Ne tedaviler, ne tüp bebekler. Olmadı. Sonra olmuyor napalım deyip rahat takıldılar. Bi anda normal yoldan çocuk oluverdi.Bence olsaydı silik de olsa bi çizgi çıkardı
Ben de 4 gün kala dayanamadım yaptım. Prodüktör erken gebelik testi ile. Yanılma payı olabilir mi acabaRegl günüme 4 gün kala yapmistim canim
Aynen,benim oglumda tek belirtim adet gecikmesi olmustu ve bir iki hafta sonra belirtilrr basladi fakat herkezde farkli tabicogu kisinin soyledigi aslinda belirtilerin 4 5 haftlikken basladigi sanirim biz psikolojik yapıyoruz erkenden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?