Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende sizlerin güzel haberlerini bekliyorum canim. Kötü olursada paylasmak icin bekliyorum cünkü üzüntüde paylastikca azaliyor biliyorum benim hepimiz icin umudum ve bol dua'm var en dogru zamanda nasip etsin rabbim

Bende sizlerin güzel haberlerini bekliyorum canim. Kötü olursada paylasmak icin bekliyorum cünkü üzüntüde paylastikca azaliyor biliyorum benim hepimiz icin umudum ve bol dua'm var en dogru zamanda nasip etsin rabbim
ne guzel yazmissin canim sen test yapmissin zaten cizgi gorunuyor birinde

Bence olsaydı silik de olsa bi çizgi çıkardı
Belli olmuyor tam bu işler ya. Ne kadar bi matematiği de olsa yine şans sanırım. Stres, duygu durumu, erkeğin de kadının da fiziksel ve ruhsal durumu her bi şey etkili sanırım. Çok da takmamak lazım gerçekten. Bizim bi akrabamız yıllarca denemişti mesela. Ne tedaviler, ne tüp bebekler. Olmadı. Sonra olmuyor napalım deyip rahat takıldılar. Bi anda normal yoldan çocuk oluverdi.

Rabbim bilir canim sıkma canini hayirliysa olsun de tevekkül et ❤ bekleyip görecegiz ikimizde yanlis cikmis olabilir ama az ihtimal cesitli sebeplerle gecikme yasiyor olabilirim bende ki ben öyle düsünüyorum yasim 37 bir de yaniii.. o yüzden nasip deyip hayirlisini diliyorum. Bu kadar isteyip ugrasip olmuyorsa onunda vardir bir sebebi diyorum Rabbimin kötü işi olmaz. Ben iş hayatimda da özel hayatimda da 37 yildir edindigim tecrübe hayat felsefem ve inancim böyle oldu hep böyle gördüm. Kalbimizi biliyor rabbim tabii ki dua ve istegimiz güzel haberler. Bir gün alacagiz ve buradan birlikte paylasip sevinecwgiz inaniyor ben her ay yeni bir umut yeni bir heyecan diye bak stres olmayacak mi diye baslamayin yeni aya lütfen. Hersey cok güzel olacak hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…