- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 32
- Konu Sahibi papatya7203
-
benimde kalcama igne batiriyorlar gibi bir sey saplaniyir bakalim bekliyorum sali gunu erken gebelik testi yapicM o zamana kadar ovulasyon testi yapiyorum sizde nasil gidiyir belirtilerKızlar niye kimseden ses seda çıkmıyor, yok mu hiç hamilelik haberi. Benim bugün bat a 5 gün kaldı ve bugün yoğun akıntı var
reglinize ne kadar varKarar verdim 2 gün daha gecsin cmtesi sabah test yapicam duruma göre de kan testi vericem sonrasinda. İnsallah hepimize nasip olur en kisa zamanda bu duyguyu yasariz
insallah Rabbim nasip etmistir canimCok düzenlidir bugün olmam gerekti olmadi heyecan ve umutla bekleyeceğim
amin canim insallah adetine ne kadar kaldiMerhaba bende 1 yıllık evliyim çocuk düşünüyoruz bizimde olmadı bu ay 1 gün arayla ilişki yaşadım inşallah tutar Allah'ım isteyen herkese nasip eder inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın
Hiç belli olmaz benim çevremdeki arkadaşlarımon çoğun regl gecikmesi dışında belirti yaşamamış canım, bünye meselesikizlar bugun itibariyle 10 gun var reglime yasadigim butun belirtiler yok oldu sanirim yumurtlama donemine aitmis hepsi
insallah kuzum oyle olurHiç belli olmaz benim çevremdeki arkadaşlarımon çoğun regl gecikmesi dışında belirti yaşamamış canım, bünye meselesi
gec dollenme olmadiysa cikar herhakde kuzumGünaydın kızlar, bugün bat a 4 gün kala inanılmaz bir bel ağrısı başladı. Var mı yok mu diye düşünmek çok strese soktu beni. Bugün erken gebelik testi alıp sabah yapmayı düşünüyorum. 3gun kala çıkar değil mi?
Kızlar geç döllenme olayını ben çözemedim ya, çatlatma iğnesi vurulankardada oluyormuş, ben bu ay vuruldum bekliyorum ama yumurtaları çatlatıtorsak geç döllenme nasıl oluyor aklım karıştıgec dollenme olmadiysa cikar herhakde kuzum
canim iste o yuzden yumurtlamayi takip etmek gerekiyor sanirim mesela bazilari hemen regl sonrasi yumurtluyormus onlar erken dollenme oluyor bazilari tam 14.gunde bazilari daha gec bu da gec dollenme oluyor bunu yorumlayabilmek icin takip etmis olmak lazimKızlar geç döllenme olayını ben çözemedim ya, çatlatma iğnesi vurulankardada oluyormuş, ben bu ay vuruldum bekliyorum ama yumurtaları çatlatıtorsak geç döllenme nasıl oluyor aklım karıştı
kizlar bugun itibariyle 10 gun var reglime yasadigim butun belirtiler yok oldu sanirim yumurtlama donemine aitmis hepsi
Çıkar bence. Umarım hamilesindir. Bize de haber et durumu canımGünaydın kızlar, bugün bat a 4 gün kala inanılmaz bir bel ağrısı başladı. Var mı yok mu diye düşünmek çok strese soktu beni. Bugün erken gebelik testi alıp sabah yapmayı düşünüyorum. 3gun kala çıkar değil mi?
Hmm o zaman benm geç döllenme olasılığım yok nasılsa çatlatma iğnesi vuruldu, teşekkürker canıncanim iste o yuzden yumurtlamayi takip etmek gerekiyor sanirim mesela bazilari hemen regl sonrasi yumurtluyormus onlar erken dollenme oluyor bazilari tam 14.gunde bazilari daha gec bu da gec dollenme oluyor bunu yorumlayabilmek icin takip etmis olmak lazim
ayni benimde kuzum goguslerim degisik biraz baska bir durum kalmadi hatta belim baya rahatladi Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum bugun iki cizgide ayni renkte nerdeyse merak ediyorum yarin nasil olucakSeninle hep aynı gidiyoruz. Kasıkta batma hissi azaldı. Şişkinliğim yok. Bir tek göğüs hassasiyetim devam ediyor hâlâ.papatya7203
ne demek canimHmm o zaman benm geç döllenme olasılığım yok nasılsa çatlatma iğnesi vuruldu, teşekkürker canın
Senin yumurtlama yeni oluyır demek ki.ayni benimde kuzum goguslerim degisik biraz baska bir durum kalmadi hatta belim baya rahatladi Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum bugun iki cizgide ayni renkte nerdeyse merak ediyorum yarin nasil olucak
valla bende anlamadim kuzum bakalim gorucezSenin yumurtlama yeni oluyır demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?