Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar niye kimseden ses seda çıkmıyor, yok mu hiç hamilelik haberi. Benim bugün bat a 5 gün kaldı ve bugün yoğun akıntı var
benimde kalcama igne batiriyorlar gibi bir sey saplaniyir bakalim bekliyorum sali gunu erken gebelik testi yapicM o zamana kadar ovulasyon testi yapiyorum sizde nasil gidiyir belirtiler

kizlar bugun itibariyle 10 gun var reglime yasadigim butun belirtiler yok oldu sanirim yumurtlama donemine aitmis hepsi
Hiç belli olmaz benim çevremdeki arkadaşlarımon çoğun regl gecikmesi dışında belirti yaşamamış canım, bünye meselesi

Günaydın kızlar, bugün bat a 4 gün kala inanılmaz bir bel ağrısı başladı. Var mı yok mu diye düşünmek çok strese soktu beni. Bugün erken gebelik testi alıp sabah yapmayı düşünüyorum. 3gun kala çıkar değil mi?

Kızlar geç döllenme olayını ben çözemedim ya, çatlatma iğnesi vurulankardada oluyormuş, ben bu ay vuruldum bekliyorum ama yumurtaları çatlatıtorsak geç döllenme nasıl oluyor aklım karıştı
canim iste o yuzden yumurtlamayi takip etmek gerekiyor sanirim mesela bazilari hemen regl sonrasi yumurtluyormus onlar erken dollenme oluyor bazilari tam 14.gunde bazilari daha gec bu da gec dollenme oluyor bunu yorumlayabilmek icin takip etmis olmak lazim

Çıkar bence. Umarım hamilesindir. Bize de haber et durumu canım

Hmm o zaman benm geç döllenme olasılığım yok nasılsa çatlatma iğnesi vuruldu, teşekkürker canın

Seninle hep aynı gidiyoruz. Kasıkta batma hissi azaldı. Şişkinliğim yok. Bir tek göğüs hassasiyetim devam ediyor hâlâ. papatya7203
ayni benimde kuzum goguslerim degisik biraz baska bir durum kalmadi hatta belim baya rahatladi Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin ovulasyon testi yapmaya devam ediyorum bugun iki cizgide ayni renkte nerdeyse merak ediyorum yarin nasil olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…