• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende 32 yaşındayım bende reglimi bekliyorum hormon testi icin sonra rahim filmi vs bakacagiz duruma gore.inşallah hayırlısı olur bende süreci hızlandırmak istiyorum
Umarım hayırlı haberler alırız, ben çaresizce bekliyorum, iğneden sonra 3 gün bel ağrım ve göğüs şişkinliğim vardı, şimdi hiç bir hissiyat belirti yok, umudumu kaybediyorum :(

Umarım hayırlı haberler alırız, ben çaresizce bekliyorum, iğneden sonra 3 gün bel ağrım ve göğüs şişkinliğim vardı, şimdi hiç bir hissiyat belirti yok, umudumu kaybediyorum :(
ben birker igne vurundim bneim catliyirdu zaten doktor hazie yumurtyau görünce yapalım dedi yaptik degisen birsey olması.bence catlamayanlara faydali iğne

Slm kızlar nasılsıniz kaç yıllık evlısınız ne kaç yasındasınız zmandir istiyorsunuz bebiş Allahım herkese nasip etsin cifter çifter versin inşallah 🤲👣🤰🤲
23 yasindayin 2 yillik evliyim 2019 mart ayindan beri istiyoruz. Ovulasyon testi ile takip seklinde oldu hep bekleyislerimiz bu ay doktora gittik esimde sperm sayisi ve saglam sekil sayisi biraz az cikti. Suanda vitaminnkullaniyor ve keciboynuzu kuru yapiyorum ayni zamanda keciboynuzu özü yiyor bu ay degerlendiremedim ben yumurtlama gunlerimi dinleme gunu bir ara verdik ocak ayinin ilk haftasi regli tarihim hormon testi icin kan vericrm ardindan ocak ayi denelerine devam insallah 🤗🙏🏼🤱🏻 umarim isteyen herkese nasip olur hayirlisiyla

Kızlar merhaba. 1.5 yıldır bebek istiyoruz olmuyor ne yazi ki. Bu ay yasadigim belirtileri yaziyorum. Adet günü bitiminden itibaren 2 güne 1 iliski yaşadık. Yumurtlama günümden 1 gün sonra şiddetli bel agrisi, gögüslerimin yanlarında hafif acı, 2 gün sonrada regl agrisi gibi kasik aģrılarım basladı. Yani bunlar 10 gün devam etti ve ben adete 4 gün kala pazartesi sabah idrariyla test yaptim alttaki gibi cikti herkes hamilesin dedi ben test bozuk olabilir dedim ve erken gebelik testi alip ayni gün yine yaptim sonuc negatif cikti. Suanda o siddetli kasik regl agrilarim hooop gitti bugün adet günüm ve hic belirtim yok adet icin. Sadece bel agrim var ve hafif batmalar var ve alt tarafimda dolgunluk hissi var cisim var gibi sürekli. Yani bugün adet günüm olmadim. Buna benzer seyler yasayip hamile oldugunu ögrenen var mi ? Kan testi icin biraz daha beklemek istiyorum bir daha üzülmiyim diye. Cevaplar icin simdiden tesekkürler. Rabbim hepimize nasip etsin. Sevgiler 💜🍀

Eklentiler

• 20191216_112710.jpg
    20191216_112710.jpg
    115,6 KB · Görüntüleme: 41
  • 20191216_151458.jpg
    20191216_151458.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar merhaba. 1.5 yıldır bebek istiyoruz olmuyor ne yazi ki. Bu ay yasadigim belirtileri yaziyorum. Adet günü bitiminden itibaren 2 güne 1 iliski yaşadık. Yumurtlama günümden 1 gün sonra şiddetli bel agrisi, gögüslerimin yanlarında hafif acı, 2 gün sonrada regl agrisi gibi kasik aģrılarım basladı. Yani bunlar 10 gün devam etti ve ben adete 4 gün kala pazartesi sabah idrariyla test yaptim alttaki gibi cikti herkes hamilesin dedi ben test bozuk olabilir dedim ve erken gebelik testi alip ayni gün yine yaptim sonuc negatif cikti. Suanda o siddetli kasik regl agrilarim hooop gitti bugün adet günüm ve hic belirtim yok adet icin. Sadece bel agrim var ve hafif batmalar var ve alt tarafimda dolgunluk hissi var cisim var gibi sürekli. Yani bugün adet günüm olmadim. Buna benzer seyler yasayip hamile oldugunu ögrenen var mi ? Kan testi icin biraz daha beklemek istiyorum bir daha üzülmiyim diye. Cevaplar icin simdiden tesekkürler. Rabbim hepimize nasip etsin. Sevgiler 💜🍀
Belirtilerin benimki ile birebir aynı +bende hafif mide bulantısı ile arada baş dönmesi oluyor benim adet e 4.5 gün var bekliyorum. Senin iki testten biri yanlış. Ben olsam bir test daha yapardım sabah ilk idrarla

Bence kan testi erken diyorsan, bir test daha yap ama güvenilir bi test al, predictor falan. Sonra da duruma göre kan yaptırırsın. Umarım pozitif olur ☺️

Back