- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.095
- 698
- Konu Sahibi papatya7203
-
Umarım hayırlı haberler alırız, ben çaresizce bekliyorum, iğneden sonra 3 gün bel ağrım ve göğüs şişkinliğim vardı, şimdi hiç bir hissiyat belirti yok, umudumu kaybediyorumbende 32 yaşındayım bende reglimi bekliyorum hormon testi icin sonra rahim filmi vs bakacagiz duruma gore.inşallah hayırlısı olur bende süreci hızlandırmak istiyorum
ben birker igne vurundim bneim catliyirdu zaten doktor hazie yumurtyau görünce yapalım dedi yaptik degisen birsey olması.bence catlamayanlara faydali iğneUmarım hayırlı haberler alırız, ben çaresizce bekliyorum, iğneden sonra 3 gün bel ağrım ve göğüs şişkinliğim vardı, şimdi hiç bir hissiyat belirti yok, umudumu kaybediyorum
Benimde çatlıyordu, birde böyle deniyelim dedi, 3 yumurta olgunlaşmıştıben birker igne vurundim bneim catliyirdu zaten doktor hazie yumurtyau görünce yapalım dedi yaptik degisen birsey olması.bence catlamayanlara faydali iğne
İnşalalh olmuşturBenimde çatlıyordu, birde böyle deniyelim dedi, 3 yumurta olgunlaşmıştı
inş hamilesindirKızlar niye kimseden ses seda çıkmıyor, yok mu hiç hamilelik haberi. Benim bugün bat a 5 gün kaldı ve bugün yoğun akıntı var
Hayırlısı olsun inşallahinş hamilesindir
aminHayırlısı olsun inşallah
Keşke verebilsek o haberiKızlar niye kimseden ses seda çıkmıyor, yok mu hiç hamilelik haberi. Benim bugün bat a 5 gün kaldı ve bugün yoğun akıntı var
23 yasindayin 2 yillik evliyim 2019 mart ayindan beri istiyoruz. Ovulasyon testi ile takip seklinde oldu hep bekleyislerimiz bu ay doktora gittik esimde sperm sayisi ve saglam sekil sayisi biraz az cikti. Suanda vitaminnkullaniyor ve keciboynuzu kuru yapiyorum ayni zamanda keciboynuzu özü yiyor bu ay degerlendiremedim ben yumurtlama gunlerimi dinleme gunu bir ara verdik ocak ayinin ilk haftasi regli tarihim hormon testi icin kan vericrm ardindan ocak ayi denelerine devam insallahSlm kızlar nasılsıniz kaç yıllık evlısınız ne kaç yasındasınız zmandir istiyorsunuz bebiş Allahım herkese nasip etsin cifter çifter versin inşallah
Belirtilerin benimki ile birebir aynı +bende hafif mide bulantısı ile arada baş dönmesi oluyor benim adet e 4.5 gün var bekliyorum. Senin iki testten biri yanlış. Ben olsam bir test daha yapardım sabah ilk idrarlaKızlar merhaba. 1.5 yıldır bebek istiyoruz olmuyor ne yazi ki. Bu ay yasadigim belirtileri yaziyorum. Adet günü bitiminden itibaren 2 güne 1 iliski yaşadık. Yumurtlama günümden 1 gün sonra şiddetli bel agrisi, gögüslerimin yanlarında hafif acı, 2 gün sonrada regl agrisi gibi kasik aģrılarım basladı. Yani bunlar 10 gün devam etti ve ben adete 4 gün kala pazartesi sabah idrariyla test yaptim alttaki gibi cikti herkes hamilesin dedi ben test bozuk olabilir dedim ve erken gebelik testi alip ayni gün yine yaptim sonuc negatif cikti. Suanda o siddetli kasik regl agrilarim hooop gitti bugün adet günüm ve hic belirtim yok adet icin. Sadece bel agrim var ve hafif batmalar var ve alt tarafimda dolgunluk hissi var cisim var gibi sürekli. Yani bugün adet günüm olmadim. Buna benzer seyler yasayip hamile oldugunu ögrenen var mi ? Kan testi icin biraz daha beklemek istiyorum bir daha üzülmiyim diye. Cevaplar icin simdiden tesekkürler. Rabbim hepimize nasip etsin. Sevgiler
Amin insaAllah canim benimHadi bakalım inşallahcanım benim Rabbim bizi unutmasın inşallah ❤
Anladim canim benim insaAllah hayırlısıyla sağlıkla Rabbim nasip etsin❤onu ben de yeni duydum. Bu ay tutmazsa oradan alayım düzgün test yapayım diyorum her gün.
papatya7203
Oradan al ve takibi ole yap bence canim benimyok kuzum hic duymadim bakayim
InsaAllah hayirlisiyla sağlıkla Rabbim nasip etsin canim benim ❤Dr gitmiştim canım 2 yunurtalığım geliişmişti ve çok şükür kendiliğinden çatlıyolar
İnşallah canım adetine kaç gün var seninInsaAllah hayirlisiyla sağlıkla Rabbim nasip etsin canim benim ❤
Kızlar merhaba. 1.5 yıldır bebek istiyoruz olmuyor ne yazi ki. Bu ay yasadigim belirtileri yaziyorum. Adet günü bitiminden itibaren 2 güne 1 iliski yaşadık. Yumurtlama günümden 1 gün sonra şiddetli bel agrisi, gögüslerimin yanlarında hafif acı, 2 gün sonrada regl agrisi gibi kasik aģrılarım basladı. Yani bunlar 10 gün devam etti ve ben adete 4 gün kala pazartesi sabah idrariyla test yaptim alttaki gibi cikti herkes hamilesin dedi ben test bozuk olabilir dedim ve erken gebelik testi alip ayni gün yine yaptim sonuc negatif cikti. Suanda o siddetli kasik regl agrilarim hooop gitti bugün adet günüm ve hic belirtim yok adet icin. Sadece bel agrim var ve hafif batmalar var ve alt tarafimda dolgunluk hissi var cisim var gibi sürekli. Yani bugün adet günüm olmadim. Buna benzer seyler yasayip hamile oldugunu ögrenen var mi ? Kan testi icin biraz daha beklemek istiyorum bir daha üzülmiyim diye. Cevaplar icin simdiden tesekkürler. Rabbim hepimize nasip etsin. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?