Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar gunaydin bakalim oglen bir daha ovulasyon testi yapicam cizgi belircek mi yoksa kaybolcak mi cok halsizim goguslerim cok aciyor ama benimkinin ucu degil komple acıyor akintim yok bugun birde kendimi cok sis hissediyorum hani regle yakin olur yaboyle tartida biraz fazla ciktim birde belim yine agriyor

Gunaydın canım bata kac gun var

bizim batlarda yakindi demi ne oluyor neden akintimiz oluyor ki

Evet yakın. Valla bilmiyorum. Ama bende hamilelik yoksa başka bir gariplik var şişkinlik hissi falan normal değilim. Bebiş yoksa doktora gitcem bi hormonlara filan baktırcam. En azından içim rahat eder.
Bakalım kısmet, bata son 10. Beklemekten başka çare yok. Haftaya bi erken gebelik testi denicem bakalım.

kuzum belirtilerimizde ayni bende sis hissediyorum kendimi tartiya ciktim 500 gram fazla geldim hani regl zamani olur ya oyle

Selam güzel kızlar
31 yaşındayım, 1.5 senelik evliyim
Yeni yeni çocuk istiyoruz 2-3 ay ovulasyon testiyle takip ettim ama malesef olmadı,
Eşimde sperm testi temiz, fakat morfoloji 2, doktor bunun sorun olmadığını söyledi ama bazı doktorlar sorun diyor bilemedim
hormon testlerim iyi, fakat rahim filmi henüz çektirmedim, eğer bu ayda olmazsa doktorum rahim filmi önerdi ki yaptırmaya aşırı korkuyorum
Bu ay regl 3. Günü başlamak üzere 5 gün, günde 2 tane toplamda 10 tane femara hap içtim, doktorun ekstra olarak yanında menapur iğne verdi onuda 4 gün kullandım ve c. Tesi günü ovitrelle çatlatma iğnemi vuruldum, doktor 36 saat vermedi bana, iğneyi sabah vuruldum, akşamı ilişki dedi, snra bir dolu bir boş, ben garantiye almak istedim 2 gn ilişki, sonra bir boş bir dolu gidiyorum
Bat öne çekmiş oldu çatlatma iğnesi vurulduğum için haftaya hafta sonunu bekliyorum çok heycanlıyım ama hiç bir belirti yok sanırım tutmadı

bende 32 yaşındayım bende reglimi bekliyorum hormon testi icin sonra rahim filmi vs bakacagiz duruma gore.inşallah hayırlısı olur bende süreci hızlandırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…