- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 32
- Konu Sahibi papatya7203
-
yok kuzum hic duymadim bakayimInstagramda bir gebenin günlüğü diyede bir sayfa var bence oradan almalisin onun testleri hassas ve bircok insan oradan kullanıyor belki biliyorsundur canim benim
31i benimde29 unda,senin
Gunaydın canım bata kac gun varkizlar gunaydin bakalim oglen bir daha ovulasyon testi yapicam cizgi belircek mi yoksa kaybolcak mi cok halsizim goguslerim cok aciyor ama benimkinin ucu degil komple acıyor akintim yok bugun birde kendimi cok sis hissediyorum hani regle yakin olur yaboyle tartida biraz fazla ciktim birde belim yine agriyor
bizim batlarda yakindi demi ne oluyor neden akintimiz oluyor ki
Instagramda bir gebenin günlüğü diyede bir sayfa var bence oradan almalisin onun testleri hassas ve bircok insan oradan kullanıyor belki biliyorsundur canim benim
11 gun canim cok var dahaGunaydın canım bata kac gun var
kuzum belirtilerimizde ayni bende sis hissediyorum kendimi tartiya ciktim 500 gram fazla geldim hani regl zamani olur ya oyleEvet yakın. Valla bilmiyorum. Ama bende hamilelik yoksa başka bir gariplik var şişkinlik hissi falan normal değilim. Bebiş yoksa doktora gitcem bi hormonlara filan baktırcam. En azından içim rahat eder.
Bakalım kısmet, bata son 10. Beklemekten başka çare yok. Haftaya bi erken gebelik testi denicem bakalım.
ayy heycanlaniyorum 29 olan baya kisi var insallah once sizlerin sonrada benim guzel haberlerim olurBenim de 29. Çok yakınız birbirimize
Bu kadar erken belırtı olmaz canım11 gun canim cok var daha
ayy heycanlaniyorum 29 olan baya kisi var insallah once sizlerin sonrada benim guzel haberlerim olur
Dr gitmiştim canım 2 yunurtalığım geliişmişti ve çok şükür kendiliğinden çatlıyolarOvu takibi yapmış miydin canim
Hadi bakalım inşallahAmin insaAllah canim benim ❤benimde yumurtam catlayinca hassaslasiyor inşaAllah güzel şeyler oluyordur canim benim
He valla canım yıpratmaktan başka bişey değilvalla kuzum aynen her seyi belirti mi diye arastirip duruyorum kendimizi yipratiyoruz
sanirim belirtiler yumurtlama haftasının belirtileriBu kadar erken belırtı olmaz canım
Evet canımsanirim belirtiler yumurtlama haftasının belirtileri
bende varim 2829arasıayy heycanlaniyorum 29 olan baya kisi var insallah once sizlerin sonrada benim guzel haberlerim olur
bende 32 yaşındayım bende reglimi bekliyorum hormon testi icin sonra rahim filmi vs bakacagiz duruma gore.inşallah hayırlısı olur bende süreci hızlandırmak istiyorumSelam güzel kızlar
31 yaşındayım, 1.5 senelik evliyim
Yeni yeni çocuk istiyoruz 2-3 ay ovulasyon testiyle takip ettim ama malesef olmadı,
Eşimde sperm testi temiz, fakat morfoloji 2, doktor bunun sorun olmadığını söyledi ama bazı doktorlar sorun diyor bilemedim
hormon testlerim iyi, fakat rahim filmi henüz çektirmedim, eğer bu ayda olmazsa doktorum rahim filmi önerdi ki yaptırmaya aşırı korkuyorum
Bu ay regl 3. Günü başlamak üzere 5 gün, günde 2 tane toplamda 10 tane femara hap içtim, doktorun ekstra olarak yanında menapur iğne verdi onuda 4 gün kullandım ve c. Tesi günü ovitrelle çatlatma iğnemi vuruldum, doktor 36 saat vermedi bana, iğneyi sabah vuruldum, akşamı ilişki dedi, snra bir dolu bir boş, ben garantiye almak istedim 2 gn ilişki, sonra bir boş bir dolu gidiyorum
Bat öne çekmiş oldu çatlatma iğnesi vurulduğum için haftaya hafta sonunu bekliyorum çok heycanlıyım ama hiç bir belirti yoksanırım tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?