- 30 Nisan 2019
- 1.523
- 2.226
- 83
- Konu Sahibi papatya7203
-
Benimde ilk kez bu ay yunurtlamadan sonra göğüs ucum hassalaştı ve yavaş yavaş şiştiler ilk kez bu ay böyle oldum bugün sabah test yaptım negatif adetime 4 gün var hamilelik negatif olsa bile olabilir miInsaAllah gerek kalmadan Rabbim nasip eder bu ay canim benim ❤akinti geldikten 3, 4 gun sonrasi yada icinde yumurtlama gerçekleşiyor bende gecen ay ilk defa ovu yaptim ve vücudumu inceledim bir yerdede okumuştum bu 3,4 gün aciklamasini gercekten o akintidan sonra pik olmustu ve yumurtamin catladigi gun göğüs hassasiyetim basladi ki benim bildim bileli adetten once 2 hafta göğüslerim hassaslasirdi demek ki bundan mis diyorum ki suanda yumurtlamami yasadim yine hassaslasti insaAllah seninde anlattığın yumurtlamaya benziyor insaAllah Rabbim nasip etmistir❤ tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaAllah Rabbim❤
gec dollenme falan diyorlar belki olabilir siz iki gunde bir tekrarlayin bence testiBenimde ilk kez bu ay yunurtlamadan sonra göğüs ucum hassalaştı ve yavaş yavaş şiştiler ilk kez bu ay böyle oldum bugün sabah test yaptım negatif adetime 4 gün var hamilelik negatif olsa bile olabilir mi
Ayy hadi inşallah canım cümlemize nasip olsun inşallah senin adetin ne zaman belirtilerin nelergec dollenme falan diyorlar belki olabilir siz iki gunde bir tekrarlayin bence testi
31 aralik canim daha cok var atesim yuksek surekli bazen halsizlik oluyor hep degil ama sag kasigim batiyor birde kafam cok karisik ama bu ay adetim bitince cok fazla akintim geldi herhalde yumurtladim dedim hep degerlendirdim sonra bugun beyaz akintim geldi ovulasyon testi yapiyim dedim silik bir çizgi cikti bu ay ne zaman yumurtladim ben hic anlamadim yarin bir daha yapicam ama olmazsa diger ay hep ovulasyon testi deniycemAyy hadi inşallah canım cümlemize nasip olsun inşallah senin adetin ne zaman belirtilerin neler
canım seninki baya karışık o zaman31 aralik canim daha cok var atesim yuksek surekli bazen halsizlik oluyor hep degil ama sag kasigim batiyor birde kafam cok karisik ama bu ay adetim bitince cok fazla akintim geldi herhalde yumurtladim dedim hep degerlendirdim sonra bugun beyaz akintim geldi ovulasyon testi yapiyim dedim silik bir çizgi cikti bu ay ne zaman yumurtladim ben hic anlamadim yarin bir daha yapicam ama olmazsa diger ay hep ovulasyon testi deniycem
gun icinde sadece bir kere geldi kuzum o akinti suan yine kuruyum hic bir sey yok yipratici surec gercekten kafaya takmamak gerekiyorcanım seninki baya karışık o zamanRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah akıntı yumurta akı gibi sünüyosa yumurtlama dönemindesindir
Göğüs ucun hassaslastiysa hamile olabilirsin canim benim. InsaAllah oyledir benim arkadasiminda göğüs ucu ağrıyordu sonra hamis olduğunu ogrendi ama benim göğüsüm hassaslasiyor ucu acimiyor insaAllah hamileliktir hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaAllah Rabbim ❤Benimde ilk kez bu ay yunurtlamadan sonra göğüs ucum hassalaştı ve yavaş yavaş şiştiler ilk kez bu ay böyle oldum bugün sabah test yaptım negatif adetime 4 gün var hamilelik negatif olsa bile olabilir mi
Canim benim buyuk ihtimallen yumurtlama donemindesin 3,4 gune pik yakalarsın yada bu hafta icinde insaAllah çünkü genelde ole oluyor sen ne tip ovu testi kullanıyorsun serit mi kaset tip mi?31 aralik canim daha cok var atesim yuksek surekli bazen halsizlik oluyor hep degil ama sag kasigim batiyor birde kafam cok karisik ama bu ay adetim bitince cok fazla akintim geldi herhalde yumurtladim dedim hep degerlendirdim sonra bugun beyaz akintim geldi ovulasyon testi yapiyim dedim silik bir çizgi cikti bu ay ne zaman yumurtladim ben hic anlamadim yarin bir daha yapicam ama olmazsa diger ay hep ovulasyon testi deniycem
29 unda,seninsenin ne kadar var canim regline
Hiç deme canım ya yani adet olana kadar kendime 100 teşhis koyuyorum her adetime şuan 10 çocuğum olmalıydı seninki belli olmaz o akıntı hamilelik belirtileri arasında vargun icinde sadece bir kere geldi kuzum o akinti suan yine kuruyum hic bir sey yok yipratici surec gercekten kafaya takmamak gerekiyor
inşallah canım hayrlı şekilde şöyle diyim genelde adet olacağım zamanlarda ucu ağrır ama ilk kez yunurtlamadan hemen sonra oldu genelde 1 hafta kala fln başlardı Rabbim yardımcımız olsun inşallahGöğüs ucun hassaslastiysa hamile olabilirsin canim benim. InsaAllah oyledir benim arkadasiminda göğüs ucu ağrıyordu sonra hamis olduğunu ogrendi ama benim göğüsüm hassaslasiyor ucu acimiyor insaAllah hamileliktir hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaAllah Rabbim ❤
Negatif ama hayla adet yok bitkisel sokturucude aldım ama yokSonucunuz oldu acaba
Amin insaAllah canim benim ❤inşallah canım hayrlı şekilde şöyle diyim genelde adet olacağım zamanlarda ucu ağrır ama ilk kez yunurtlamadan hemen sonra oldu genelde 1 hafta kala fln başlardı Rabbim yardımcımız olsun inşallah❤
Ovu takibi yapmış miydin canimAyy hadi inşallah canım cümlemize nasip olsun inşallah senin adetin ne zaman belirtilerin neler
gun icinde sadece bir kere geldi kuzum o akinti suan yine kuruyum hic bir sey yok yipratici surec gercekten kafaya takmamak gerekiyor
kaset canimCanim benim buyuk ihtimallen yumurtlama donemindesin 3,4 gune pik yakalarsın yada bu hafta icinde insaAllah çünkü genelde ole oluyor sen ne tip ovu testi kullanıyorsun serit mi kaset tip mi?
bizim batlarda yakindi demi ne oluyor neden akintimiz oluyor kicanım bugün akşam benim de yoğun bi akıntım oldu beyaz renkli, geçti sonra. Ay bize neler oluyor ki
Instagramda bir gebenin günlüğü diyede bir sayfa var bence oradan almalisin onun testleri hassas ve bircok insan oradan kullanıyor belki biliyorsundur canim benimkaset canim
valla kuzum aynen her seyi belirti mi diye arastirip duruyorum kendimizi yipratiyoruzHiç deme canım ya yani adet olana kadar kendime 100 teşhis koyuyorum her adetime şuan 10 çocuğum olmalıydı seninki belli olmaz o akıntı hamilelik belirtileri arasında var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?