• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla bebisle girmek isteyenler belirtileri yazalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar regle 13 gun var bu ovulasyon testinden ne anlamaliyim silik ikinci cizgi cikti ovulasyon testinde
Mrb ya henüz yumurtlama günü değil yada daha var.. testte çift cigiyi koyu yada c ile aynı koyulukta gore ne kadar hergun aynı saatte bir saat öncesinden sıvı alımına ara verip yapmalisin..hersey gönlünce olsun ins.pik gordugunde yani koyulugu yakaladiginda iliski ve ertesi gün tekrar ilişki olmalı.. teste tekrar silik olana kadar devam etmelisin tamamen silindiginde yumurta çatlamış demektir👍
kizlar regle 13 gun var bu ovulasyon testinden ne anlamaliyim silik ikinci cizgi cikti ovulasyon testinde

:emir_bebek:Arkadaslar ben buraya yeni katildim ve cok heycanliyim bat 31 aralik sizde biliyorsunuz ki beklemek cok heycanlı buraya gun gun belirtilerimizi yazmaya ne dersiniz biz bu ay regl bittikten bir gun sonra calismalara basladik suan icin 12 aralik haric hep degerlendirdik bu ara cok halsizlik ve sag kasigimda batmalar var bir cok usuyorum bir yaniyorum sizde neler var
bat ne anlama geliyor ?

Mrb ya henüz yumurtlama günü değil yada daha var.. testte çift cigiyi koyu yada c ile aynı koyulukta gore ne kadar hergun aynı saatte bir saat öncesinden sıvı alımına ara verip yapmalisin..hersey gönlünce olsun ins.pik gordugunde yani koyulugu yakaladiginda iliski ve ertesi gün tekrar ilişki olmalı.. teste tekrar silik olana kadar devam etmelisin tamamen silindiginde yumurta çatlamış demektir👍
yumurtlama reglden hemen sonra oldu o yuzden sasirdim

Bu arada benim bat 20 hala regl olmadım ama bugün kan verdim gebelik yok maalesef..kismet artık bakicaz demekki zamanı değilmiş 😕

Back