- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 32
- Konu Sahibi papatya7203
bende bir kere yaptirmistim 0.100 cikmisti 5ten asagisini gebelik saymiyorlar sanirimBöyle çıkmış geçen ay 0.100 çıkmıştı şimdi neden yükseldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bir kere yaptirmistim 0.100 cikmisti 5ten asagisini gebelik saymiyorlar sanirimBöyle çıkmış geçen ay 0.100 çıkmıştı şimdi neden yükseldi
Ya geçen ay benim de bu değerler çıktı ama bu ay eşim varikosel ameliyatı oldu gebelik ihtimalim de olabilir ben ondan şüphelendim geç döllenme mi acaba diye düşündümbende bir kere yaptirmistim 0.100 cikmisti 5ten asagisini gebelik saymiyorlar sanirim
Mrb ya henüz yumurtlama günü değil yada daha var.. testte çift cigiyi koyu yada c ile aynı koyulukta gore ne kadar hergun aynı saatte bir saat öncesinden sıvı alımına ara verip yapmalisin..hersey gönlünce olsun ins.pik gordugunde yani koyulugu yakaladiginda iliski ve ertesi gün tekrar ilişki olmalı.. teste tekrar silik olana kadar devam etmelisin tamamen silindiginde yumurta çatlamış demektirkizlar regle 13 gun var bu ovulasyon testinden ne anlamaliyim silik ikinci cizgi cikti ovulasyon testinde
kizlar regle 13 gun var bu ovulasyon testinden ne anlamaliyim silik ikinci cizgi cikti ovulasyon testinde
bat ne anlama geliyor ?Arkadaslar ben buraya yeni katildim ve cok heycanliyim bat 31 aralik sizde biliyorsunuz ki beklemek cok heycanlı buraya gun gun belirtilerimizi yazmaya ne dersiniz biz bu ay regl bittikten bir gun sonra calismalara basladik suan icin 12 aralik haric hep degerlendirdik bu ara cok halsizlik ve sag kasigimda batmalar var bir cok usuyorum bir yaniyorum sizde neler var
regl tarihibat ne anlama geliyor ?
yumurtlama reglden hemen sonra oldu o yuzden sasirdimMrb ya henüz yumurtlama günü değil yada daha var.. testte çift cigiyi koyu yada c ile aynı koyulukta gore ne kadar hergun aynı saatte bir saat öncesinden sıvı alımına ara verip yapmalisin..hersey gönlünce olsun ins.pik gordugunde yani koyulugu yakaladiginda iliski ve ertesi gün tekrar ilişki olmalı.. teste tekrar silik olana kadar devam etmelisin tamamen silindiginde yumurta çatlamış demektir
Canım sen bence ovu teste devam et ve regliye kadar gün aşırı deneyin.yumurtlama reglden hemen sonra oldu o yuzden sasirdim
Olabilir zaten onu takvim dışında takip etmek için bu ovi testi çok mantıklı ne zaman olacağını bilmiyor çoğu kez insan çünkü stres beslenme hava şartları seyahat Her şey etkileyebilir bu durumu ..test yapmaya devam etmelisinyumurtlama reglden hemen sonra oldu o yuzden sasirdim
kan testi garantiya negatif olunca insanin cani cok sıkılıyorBu arada benim bat 20 hala regl olmadım ama bugün kan verdim gebelik yok maalesef..kismet artık bakicaz demekki zamanı değilmiş
En azindan elimde test yapsam mı yapmasam mi stresi yok artık.. ne bileyim verdim bugün dayanamadimkan testi garantiya negatif olunca insanin cani cok sıkılıyor
Bende yaotirmsitim oyuzden dedim 1hafta sonra yaptırmsitim döllenmeden sonra yok dediler yoktu gerçktenEn azindan elimde test yapsam mı yapmasam mi stresi yok artık.. ne bileyim verdim bugün dayanamadim
Benimdeee 29Valla bunlar muhtemelen psikolojik ama dün göğüslerim balon gibi şişmişti, bugün normaller. Şimdi de ayaklarım donuyor. Ovulasyon sürem yeni geçti, bat 29’u daha çok erken yani. Ama umarım tutmuştur
Bendee 29Valla bunlar muhtemelen psikolojik ama dün göğüslerim balon gibi şişmişti, bugün normaller. Şimdi de ayaklarım donuyor. Ovulasyon sürem yeni geçti, bat 29’u daha çok erken yani. Ama umarım tutmuştur
Bende 10 lu aldimmmben sirf bu yuzden internetten 6li gebelik testi aldim 10 gun kaladan itibaren yapcam
Sonucunuz oldu acabaHastaneye gidiyorum şimdi ☹ hiç sevmiyorum ya gitmek gelmiyor içimden
Benimdeee 29
Ay insallah insallah,hayirla sagliklaay hadi bakalım gelsin bebişlert
senin ne kadar var canim reglineBende 10 lu aldimmm