- 12 Mayıs 2010
- 9.672
- 5.657
- 448
bencede benim kurbanımda hiç ugramıyo
benim kurbanımda pek uğramıyor
heyyy buraya uğramayan kurbanlar ve katiller nerdesiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede benim kurbanımda hiç ugramıyo
aaa mandalinama karışmayın o benim nihahahah![]()
sende masayı sildinmi kırkladınmı![]()
ben kendimi tanıtsammı acaba hata mı yaptım tanıtmayarakkimsenin merak ettiği yok ben merak ediyorum
![]()
ben kendimi tanıtsammı acaba hata mı yaptım tanıtmayarakkimsenin merak ettiği yok ben merak ediyorum
![]()
![]()
canım inan ugramayanlara özelden msj da attım tel da ulaştımm başka ne yapabilirim bende bilemedim farkındayım bitanem başka topnklerde görüyorum onları arasıra bende nasıl merak etmezler diye düşünmüyo değilim![]()
:))))) uff ya ne kadar güzel olur böyle birşey olsa.
mükkemmel birşey olur vallaa
Bende geldim merhabalar
Hediyesini alan varmı?
canım inan ugramayanlara özelden msj da attım tel da ulaştımm başka ne yapabilirim bende bilemedim farkındayım bitanem başka topnklerde görüyorum onları arasıra bende nasıl merak etmezler diye düşünmüyo değilim![]()
:82::82::82::82: mandalinaaammmevet nissannn korkutma beni
tamam merak etmesinler etmek zorunda değiller de ama bir organizasyona başvurduktan sonra arada bir başvurduğunu yer aldığını göstermen gerekmezmi arada bir cee diyip gitsin bu kadar zormu buraya yazmak bir iki kelime bu benim görüşüm onlarında kendilerine göre haklı sebebleri vardır onlara görede belki bizim çok yazmamız gereksizdir bilemiyorum herkesin görürüşü farklı
tamam merak etmesinler etmek zorunda değiller de ama bir organizasyona başvurduktan sonra arada bir başvurduğunu yer aldığını göstermen gerekmezmi arada bir cee diyip gitsin bu kadar zormu buraya yazmak bir iki kelime bu benim görüşüm onlarında kendilerine göre haklı sebebleri vardır onlara görede belki bizim çok yazmamız gereksizdir bilemiyorum herkesin görürüşü farklı
:82::82::82::82: mandalinaaammm
katılıyorum sanaaa![]()
offf ağır olun kızlar yaaa valla ben daha bişey almadım heee bu akşam çarşıya iniiyimde acuk bişeyler bakıyım zaten aklımda istediği herşeyi yazmış maşallah hediye almakta zorlanmıcam hehehe![]()