siz nede olsa turkıye icindesiniz.yani gideceyiniz yerler 4,5 saatlık yollar.peki ben ne yapayım ozaman?gurbetlık cooooooooooooook zoooooooooooooooor
Özlediğim yer İstanbulda ki evim
Herkes öyle diyor hihi
bak buldugun yontem i$e yaramaz canim ben biliyorum nerden kapildin o duyguyayok canımcım... su çekilişl bıtsın solıcem sana nası buldum dıye gor bak....
sen yaz biseyler bizde atlayalim ustuneKızlar nasılız dedim kimse yazmadı bişey daha konuşmayacağım burada
adi ustunde pazartesiiiiiiiiiiiiiiiiisaat daha 2 30 ya gün geçmedi
siz nede olsa turkıye icindesiniz.yani gideceyiniz yerler 4,5 saatlık yollar.peki ben ne yapayım ozaman?gurbetlık cooooooooooooook zoooooooooooooooor
aynen bende de var o hasretlik nerden geldin ozel olmazsa sorabilirmiyim:26:
aynen bende de var o hasretlik nerden geldin ozel olmazsa sorabilirmiyim:26:
canım benim ben azerbaycanlıyım.azeriyim
azerileri bende severim alakasız olacak ama sivaslıyım bende :) nissancımmm msn e gircen tam süper olcak akşamlarıda girmiyosun konusamıyoruzzz
cok sağol bitanem bende turklerı cok severım.zaten turkle azeri kardeş ülke o yuzden burda gonul rahatlıgıyla yaşıyorum.TURKIYEYI VE TURKLERI COK SEVERİM
öylemi?ne guzel?sen nerelisin peki?kızlar benim turkcem cok iyi deyil yalnış yaza bılırım bazen.kusura bakmyın
tamam ama arada yazarsam kusura bakmaazerileri bende severim alakasız olacak ama sivaslıyım bende :) nissancımmm msn e gircen tam süper olcak akşamlarıda girmiyosun konusamıyoruzzz
NE GUZEL KARŞILIKLIbizde sizi çok seviyoruzzzz
aaa ne guzel.:13:ben de bulgaristan gocmeniyim
tamam ama arada yazarsam kusura bakma
Canım ben de çekilişe katılmak istiyorum. Özelden mesaj yolladım. 10 aralık çekiliş olacak peki ne zaman kargoya vereceğiz nasıl olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?