- 30 Aralık 2009
- 415
- 0
- 37
oldu canım çok saolasın..elbisesi biraz bol ama nasıl olsa büyücek dar gelmesinden iyidir.
canım elbisesinin markasına bakarsan ordada degiştire bilirmişsin sordum etiketin kopartma degiştir istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oldu canım çok saolasın..elbisesi biraz bol ama nasıl olsa büyücek dar gelmesinden iyidir.
Yaşasın hediyelerim geldiiiiiiiiii.
Seni baştan beri tahmin etmiştim canım katilim zehranurum kesene bereket hepsi çok kullanışlı çok teşekkür ederim canım.aradım ama geçici olarak servis dışı diyor..
gozun aydın canım.gule gule kullan .katilininde kesesine bereket
gerek yok tatlım yazında giyilir seneyede giyer.benim kız biraz çılız olduğundan içinde kayboluyor elbiselerin.canım elbisesinin markasına bakarsan ordada degiştire bilirmişsin sordum etiketin kopartma degiştir istersen
bana ne bana ne ben postami aldim gidiyorumgün bilem yapıcazzzzzzzzz
kim benmi posta koycam asla KATİYEN sende buluşmaya geliceksin nasılsa ögrenirsin
alici söyledi onudaaa
bak rosecan f.yigit nesmit nazap ben toredo aylinn637 nazapın kardeşi zehranur alici cyd86 geliyooooo e daha nolsuuuuuuuuuuuuuunnnnnnn ekmekli bal kadayıf
nezaman söyledi kız ben kaçırdım heralde tamam bide halay çekeriz
gozun aydin canim iyi gunlerde kullan
zehranurum kesene bereket bitanem
kızlar konuşdum katilimle yarın elimde olur hediyem.icim rahatladı valla.bu gun vermiş kargoya.şimdiden cok tşk ederim
sen oraya nissanıda ekle oda gelicek işallah bende ona orda aldıgım hediyemi vericem
aaa ne güzel haber.gözünaydın niye aramamış şimdiye kadar sormadınmı.
HERKESE İYİ YILLAR KIZLAR mutlu yıllar
figen cim hediyelerini güle güle kullan. zehranurum kesene bereket. hediyeleri eklede görelim bizde merak ettim