- 29 Haziran 2010
- 2.798
- 96
zehranurcum sana ozelden mesaj yazdım bi baksanaaaa
baktım bitanem
bende cevap yazdım ekledim seni
ne ceviriyorsunuz bakim boyle gizli gizli ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zehranurcum sana ozelden mesaj yazdım bi baksanaaaa
baktım bitanem
bende cevap yazdım ekledim seni
rolleri karıştırma ben sena kurban olurum bitanem söyle ordakilerine yormasınlar senioy oy katilin kurban olsun sana
son is gunu biraz yogun geciyor arada takip ediyorum ama
sagol canm kim oldunu söylemem 2 saat sonra osöylesin artık
rolleri karıştırma ben sena kurban olurum bitanem söyle ordakilerine yormasınlar seni
çok gizli söyleyemem
buluşmaya gelenler ögrenir gelemeyenler ögrenemez bu kdr basittt
vaaayyyyyyyyyyyy posta ha:82::82::82:
pekiiiiiii
vaaayyyyyyyyyyyy posta ha:82::82::82:
pekiiiiiii
gün bilem yapıcazzzzzzzzz
msj kutunu silermisin gönderemiyoruminşallah benim o yaaaa.gözüm yollarda
Yaşasın hediyelerim geldiiiiiiiiii.
Seni baştan beri tahmin etmiştim canım katilim zehranurum kesene bereket hepsi çok kullanışlı çok teşekkür ederim canım.aradım ama geçici olarak servis dışı diyor..
begendine sevindim canım güle güle kullanda 2 saat sonra demişlerdi bana neyse sana çaktırmıcam diye sırtımdan terler boşaldı kocam bana boykot uyguluyo cp tlf faturası 80 tl gelince ödemicem dedi bugün kapandı ama akşama öder açılır merak etme gene konuşuruz işallah kızının kıyafetleri oldumu tatlımYaşasın hediyelerim geldiiiiiiiiii.
Seni baştan beri tahmin etmiştim canım katilim zehranurum kesene bereket hepsi çok kullanışlı çok teşekkür ederim canım.aradım ama geçici olarak servis dışı diyor..
ardından bide mezdeke patlatırız
Tek tek özenerek paketlenmiş herdiyelerim.aç aç bitmek bilmedi.ben kurbanıma kolaylık olsun diye hepsini bir pakete koydum.nasıl heyecanlandım kapı çalınca.çok güzel bir duyguymuş.seneye allah kısmet ederse yine katılırım.resimleri eklerim birazdan..seni seviyorum katilim tekrar tekrar teşekkür ederim..profilinde turcell sende vardı muhabbetlere katılanlardan ordan tahmin ettim.ama sonra çelişkide bıraktın oğlum büyük diyince.
begendine sevindim canım güle güle kullanda 2 saat sonra demişlerdi bana neyse sana çaktırmıcam diye sırtımdan terler boşaldı kocam bana boykot uyguluyo cp tlf faturası 80 tl gelince ödemicem dedi bugün kapandı ama akşama öder açılır merak etme gene konuşuruz işallah kızının kıyafetleri oldumu tatlım
sen oraya nissanıda ekle oda gelicek işallah bende ona orda aldıgım hediyemi vericemalici söyledi onudaaa
bak rosecan f.yigit nesmit nazap ben toredo aylinn637 nazapın kardeşi zehranur alici cyd86 geliyooooo e daha nolsuuuuuuuuuuuuuunnnnnnn ekmekli bal kadayıf
gozun aydın canım.gule gule kullan .katilininde kesesine bereket