- 24 Mayıs 2011
- 2.264
- 0
O zaman bende senin katilin oluyorumm
sen niye bebegim dogum günüm diyemi :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman bende senin katilin oluyorumm
Evet canımm
Pastandan dansöz çıkarıcam senin
Ne ağlaması kız,Ceydayı da alırız al sana mezdeke dans üçlüsü
günaydın kızlar
bugün son gün bana hediyeleri gelmeyenler söyleyebilirmi katillerinizin tel. vericem kendiniz görüşeceksiniz akşam 4 kadar bekleyelim ne dersiniz
dolaniyorum canimYA kızlar yarın yılbası nerdesiniz en aktif olmamız gerken gün huhuuuuuuuuuuu yılbası geldi hanımmmmmmmmmmmmmmmmm
gunaydin cicim nasilsin telin acildi mi?günaydın kızlar
bugün son gün bana hediyeleri gelmeyenler söyleyebilirmi katillerinizin tel. vericem kendiniz görüşeceksiniz akşam 4 kadar bekleyelim ne dersiniz
caktirmadan bana da bir odeme cikartsana mandalinamYIL SONUNDAN NEFRET EDİYORUM üfff ne yoğun bugün yaaa apartman boyunca dosyalar yığıldı önüme biri bitmeden diğeri geliyor firmalar para istiyor fatura kesmişler
gunaydin cicim nasilsin telin acildi mi?
dolaniyorum canim
gunaydin cicim nasilsin telin acildi mi?
caktirmadan bana da bir odeme cikartsana mandalinam
cici nasıl oldun durumun nasıl
canım iyiim ben saol bitanem dün güzel bi operasyondu ama benim moralim çok bozuktu dedem yaşlı ve hata dün agırlaşmış operasyona bile aglayarak girdim
Cicicm biliyorsun moral çok önemli bugünlerde hep en üst seviyede tutman lazım dedenede geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım senin sonuç ne zaman belli olacak
14 Gün sonra inş
Cicicm biliyorsun moral çok önemli bugünlerde hep en üst seviyede tutman lazım dedenede geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım senin sonuç ne zaman belli olacak