Kızlar bu arada şimid haberlerde duydum, Rusya'da 6.9 şiddetinde deprem olmuş ya ben çok fenayım şuan. Eşim Rusya' da biliyorsunuz arıyorum ama eşime ulaşamıyorum çok kötü hissediyorum kendimi
Kızlar bu arada şimid haberlerde duydum, Rusya'da 6.9 şiddetinde deprem olmuş ya ben çok fenayım şuan. Eşim Rusya' da biliyorsunuz arıyorum ama eşime ulaşamıyorum çok kötü hissediyorum kendimi
vayyyyy hediyen gitti yaaa heyecan yaptın dimi kuzum
canım güle güle kullan hediyelerini ,ceydacıgında kesesine bereket eline sağlıkkızlarrrrrrrrrr hedıyelerımı yukledım eşimmi açtı hedıyelerı benmı anlamadım ceydacım ellerıne saglık cnm çok çok begendım oglum oyuncaklarıyla oynuyor bu arada esım bana yokmu hedıye dıyıp duruyor:)))))
kötü düşünme canım benim inşallah güzel haberler almışsındırKızlar bu arada şimid haberlerde duydum, Rusya'da 6.9 şiddetinde deprem olmuş ya ben çok fenayım şuan. Eşim Rusya' da biliyorsunuz arıyorum ama eşime ulaşamıyorum çok kötü hissediyorum kendimi
kızlarrr koşuuuunn harika hediyelerimi koyuyorum 2 dkya
TariElensar ' a çok çok teşekkürler ediyorum,
hediyeyi paketlemesinden tutunda, yazdığı notlar ve çizdiği karikatür, ve süper hediyeleritek kelime ile harika
bitanem merak etmee lütfen inan hiç bişey yokturKızlar bu arada şimid haberlerde duydum, Rusya'da 6.9 şiddetinde deprem olmuş ya ben çok fenayım şuan. Eşim Rusya' da biliyorsunuz arıyorum ama eşime ulaşamıyorum çok kötü hissediyorum kendimi
Güle güle kulllannn canımmmm
Bende paketlerken heyecan doluydum
Şuan daha mutlu oldum.
kızlar sonunda hediyelerime bugün kavuştum.
anca girebildim nete...şimdi yüklücem diğer topiğe
nevaleleri kızım mideye indirdi hemen..
beren arkadaşımıza çok çok tşk ediyorum hediyeler için...
oo gozün aydın mutlu yıllerda kullan canım
beren kesene bereket
kızlar sonunda hediyelerime bugün kavuştum.
anca girebildim nete...şimdi yüklücem diğer topiğe
nevaleleri kızım mideye indirdi hemen..
beren arkadaşımıza çok çok tşk ediyorum hediyeler için...
beğendiysen ne mutlu bana canım güle güle kullan
tekrar tşk ederim tatlım..hele fulara bayıldım...
senin hediyeler gelmedimi daha...
tekrar tşk ederim tatlım..hele fulara bayıldım...
senin hediyeler gelmedimi daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?