Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdiii sizden ricam hediyelerei gelmeyenler söylesinler liste çıkartıcam
sen artık yüklesen diyorumm fotolarııı
Ben bugün gönderiyorum hediyeleri yarın inşallah elinde olacak.
Kızlar paketi gelenler resim koysa da gözümüz gönlümüz açılsa
valla ben benimkini biliyorum 2 hadi bilemedin 3 kişiden biriii zaten kim kaldıki
tabiki bennnnnn ,merak nedir ,uykusuzluk nasıl bişeydir gör kurbanımmm
yükleyemem işyerindeyim..lütfen çok kurumsal bir müessese burası :) daha yeni geldi. gelme üzerime :):)::)
arkadaslar resım yukleme topıgımızde 2 arkadas msjlasmış topıgımız boş yere bırıkım yıgınlıgı yapmış sılınmıyor degılmı
arkadaslar resım yukleme topıgımızde 2 arkadas msjlasmış topıgımız boş yere bırıkım yıgınlıgı yapmış sılınmıyor degılmı
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hediyelerim geldi. genic arkadaşımız yani adaşım fatmacım taaaaaaaaa antalyalardan göndermiş. çok mutlu oldu. ayrıca oğluşuyla fotoğrafını da telefonuma yolladı. kendisine çok teşekkür ediyorum. küçük küçük paketler yapmış ayrıca düğün hediyesi göndermiş şimdiden :):) birde çikolata kutusu yollamış ki işyerindeki arkdaşlar nasiplendi. Çok teşekkür ediyorum kendisine. en kısa zamanda fotoğraflıcam ...